Инструкции за употреба Gigant

Инструкции за използване на продукта Gigant

как да използвате Gigant гел за уголемяване на пениса си

Как да използвате гела правилно е написано в инструкциите. Не забравяйте да правите всичко според инструкциите, така че гарантирано ще получите ефективно уголемяване на пениса. Лекарите в България предписват гел за уголемяване на пениса. Мехлемът подобрява кръвообращението и предотвратява неприятните признаци на импотентност.

Как да използвам инструмента?

Гелът се нанася с нежни движения върху изправения пенис. Постоянно получавате +1 см до дължината на пениса след масажа с гела. За най-добри резултати нанесете гела 30 минути преди започване на секс. През първия месец на редовна употреба, вашият пенис ще добави от 2 см дължина и 1 см диаметър.

Противопоказания и странични ефекти

Тъй като в гела Gigant присъстват само естествени вещества, противопоказано е употребата му само в случай на лична непоносимост. Младите момчета, които все още не са навършили 18 години, също не трябва да използват гела. Когато се спазват дозите, посочени в инструкциите, страничните признаци не се появяват. Увеличаването на дневните концентрации може да доведе до предозиране, което е придружено от:

  • мигрена,
  • гадене,
  • диспепсия,
  • влошаване на общото състояние,
  • алергична реакция.

Мъжете над 65 години, които са решили да използват гел Gigant за уголемяване на пениса, трябва да се консултират с лекар.

Важна информация! Разрешено е комбинираното използване на гел за уголемяване на пениса с малки дози алкохол и не води до риск от странични ефекти.