Опит от употреба Gigant

Хенри, Будапеща, Gigant Gel Experience

снимка на продукта, опит в приложението

Gigant привлече вниманието ми с естествения си състав: аргинин, охлювно масло, гуарана, цинк. Всички тези компоненти осигуряват безопасен и ефективен резултат.

Мъжете, които често страдат от проблеми със секса, преди да си купят гел, искат да намерят подробна информация за ефективността на гела и страничните ефекти. Те посочват, че гелът за уголемяване на пениса Gigant има редица положителни качества:

Перфектно се толерира от потребителите, тъй като има напълно естествен състав. Съчетава се добре с алкохолни напитки. Първите резултати са видими още на 3-тия ден на употреба. Инструментът в действителност е активен.

От детството имам среден размер на пениса. Жена ми често се шегува с мен, че имам мъниче, често бях ядосан и обиден, но не го показах. Един ден се прибрах и влязох в мрежата. На сайта видях чудодейния крем Gigant. Производителят гарантира ефективно увеличение на пениса без операция. Не вярвах, че това съществува, защото мислех, че е нереалистично да се увеличи пениса без операция. Но все пак реших да го купя, изведнъж всичко ще се оправи и жена ми ще спре да ми се шегува.

Придобиване на Gigant

Отидох на официалния уебсайт на производителя, прочетох много положителни отзиви. Попълних въпросник и поръчах гел. След обаждането мениджърът ми се обади, потвърди поръчката и каза, че доставката ще бъде до пощата в моя отдел след няколко дни. Гелът дойде навреме.

Преглед на продуктите и резултатите от гела

Опит с гела на Хенри от Будапеща

Приложената анотация описва подробно как да използвате инструмента. Започнах да използвам гела, следвайки инструкциите. След едноседмично кандидатстване бях доволен. Още през втората седмица пенисът се увеличи с 4 см. През третата седмица се увеличи с 1 см. След това реших да спра да го използвам и да се насладя на секс с любимата си жена. Резултатът е положителен: качеството на интимността е на най-високо ниво и съпругата ми спря да ми се шегува и започна да иска още.

Когато се прилага, гелът леко се охлажда, което дава допълнително дразнене и подобрява ерекцията. Същата студенина леко намалява чувствителността, допринасяйки за увеличаване на продължителността на секса. Доволен съм от резултата, а съпругата ми е двойно щастлива.