Отзиви за Gigant

 • Тодор
  След 40 години забелязах, че вече не давам предимство в леглото. Мисля, че това отчасти се дължи на факта, че съм недоволен от размера на моя пенис и комплекса. Намерих гел Gigant в интернет. Поръчах го на уебсайта. Просто исках да възстановя ерекцията, но успях и да увелича члена си. Ерекцията се нормализира през първия ден и седмица по-късно измерих увеличение с 2 см.
  Gigant
 • Росица
  Със съпруга ми сме женени от 10 години. Той е на 50 години. Наскоро той започна да се занимава със секс и размерът на достойнството му не ме удовлетворяваше наистина. Реших да поръчам Gigant гел в интернет на официалния сайт на производителя. Платих го сам, доставката дойде в пощата. Гелът наистина помогна. Съпругът ми го използваше една седмица, пенисът стана по-голям и по-твърд.
  Gigant
 • Иван
  Нямах много голям пенис - 16 сантиметра и забелязах, че това не е достатъчно за приятелката ми. Поради това започнах да имам комплекси и освен това започнах да имам проблеми с ерекцията. Лекарят препоръча гел Gigant, поръчах го онлайн. След 2-3 дни ерекцията се върна и след седмица забелязах, че моят приятел е добавил поне сантиметър дължина!
  Gigant
 • Радка
  Излизам с момче от 5 години. Пенисът му не е много голям, така че започнаха и проблеми с либидото. Оказа се, че поради стрес на работното място човекът напълно загуби ерекцията си. Отидохме на лекар, той препоръча Gigant гел. Поръчахме го на уебсайта на производителя и започнахме да го използваме. След 4 дни пенисът на момчето стана по-голям и се появи ерекция.
  Gigant
 • Иванка
  Винаги бях срамежлив за секса заради малък пенис и в крайна сметка започнах да имам проблеми с потентността. Приятелите ми ме посъветваха Gigant гел за растеж и потентност на пениса. Поръчах го на официалния сайт на производителя. Ерекцията се подобри след няколко дни и седмица по-късно имаше хубав бонус - пенисът стана по-дебел и по-дълъг.
  Gigant
Потребителска оценка Gigant
4.7
7