Цялата истина за размера на пениса и преглед на методите за увеличаване на пениса

На първо място, трябва да решите какво наистина означава голям и малък размер на пениса. Веднага трябва да се отбележи, че по този въпрос всичко е относително. Някои мъже имат доста голям пенис в покой, но с ерекция може да се окаже малък, докато други мъже имат малък пенис в покой и когато настъпи ерекция, той значително нараства по размер. Също така няма връзка между дължината и дебелината на пениса. Някои мъже имат дълъг пенис, но тънък, други имат дебел пенис, но къс, отново всичко е относително.

размер на пениса

По отношение на научните изследвания,средният член на нормален сексуално активен мъж е повече от 14, 5 cm. . . Повечето мъже имат член с дължина 15-16 cm.

Трябва да се отбележи, че не трябва да се заблуждавате от порнографски филми, където всеки мъж има голям пенис. Всъщност актьорите са специално подбрани и те имат по-голям от средния пенис, а също така използват визуални трикове, за да направят гениталиите си още по-големи.

Каква роля играе размерът на пениса за жените?

Въпросът, който интересува повечето мъже. Докато много жени твърдят, черазмер на пенисане е важно за тях и всичко е свързано с правилната техника и любящ партньор, който се отнася добре с тях, това е само половината истина. При анонимни проучвания броят на жените, които твърдят, че размерът на пениса е важен за тях, поне от естетическа гледна точка, е значително по-висок, отколкото при преглед лице в лице. Този факт не означава, че малкият пенис не може да задоволи жената, не означава, че не можете да имате идеален сексуален животмалък пенисно суровата истина е, че размерът има значение за повечето жени. Не се паникьосвайте, ако имате малък пенис, според съвместно проучване на няколко изследователски института, 70% от всички жени са доволни от размера на пениса на партньора си, докато само 50% от всички мъже са доволни от собствения си пенис. По този начин измисленият проблем е по-реален.

Добри новини.Твърде големият чеп също не е добърако мъжът има огромен пенис, това може да причини на жената дискомфорт по време на секс и дори болка. Средната вагина, която е много разтегателна, е само около 11 см. По този начин средният или малко по-малък от средния пенис може да има своите предимства, особено ако се практикува анален секс.

Вярно ли е, че размерът на пениса се определя от генетиката?

Определено да, ако имате голям или малък пенис.определя се главно от вашите гени. Синовете на бащи с голям пенис, най-често имат и голям генитален орган. За синове, чиито бащи иматмалък чепчесто имат еднакъв скромен размер. Има, разбира се, изключения, но като цяло гените играят основна роля в размера.

Може ли диетата, хапчетата, мехлемите, кремовете и геловете, рекламирани в Интернет, да увеличат размера на пениса?

Нито храната, нито каквито и да било добавки, хапчета, гелове, кремове и мехлеми влияят върху растежа и размера на пениса. . . Ето защо всички така наречени хапчета за уголемяване на пениса, предлагани в Интернет, просто не работят, не бива да вярвате на рекламните трикове. Всички тези хапчета и мехлеми могат леко да увеличат притока на кръв в пениса, което може да предизвика изкуственоповишена ерекция, но ефектът спира незабавно, щом мъжът приключи с хапчетата и втриването на геловете в пениса. В крайна сметка мъжът брои загубеното време и парите, които е платил за непостоянния ефект.

Относно ресурсите за продажба на средства за уголемяване на пениса, лекарите се усмихват изкусително от кориците на сайтове, там можете да намерите и измислени изследвания, проведени някъде в страни от третия свят, да прочетете заблудени рецензии от известни порно звезди, но всъщност това е огромна финансова схема. Това е много печеливш бизнес за продажба на евтини билки за космически пари. По правило всички продукти за удължаване и удебеляване на пениса са произведени в Китай, нямат оригинални сертификати и могат да бъдат опасни за здравето. Някои сайтове пишат, че техните продукти се произвеждат в лаборатории, одобрени от Администрацията по храните и лекарствата, но това не означава, че самият продукт се контролира от този отдел, като лекарства в сертифицирани аптеки. По-лошото е, че много от тези таблетки съдържат недекларирани вещества, за да подлъжат потребителя да повярва, че продуктът работи чудесно. Има стотици различни така наречени хапчета за уголемяване на пениса, включително някои много известни и популярни марки. Скритите съставки на лекарството често са често срещанисилденафил,тадалафилиливарденафил, вещества, използвани за лечение на импотентност и преждевременна еякулация. Въпреки че тези лекарства могат да помогнат на пациенти с еректилна дисфункция, те също могат да имат опасни странични ефекти и взаимодействия с други лекарства. Не рискувайте живота си и избягвайте да пиете съмнителни хапчета, независимо колко примамливи реклами или фалшиви отзиви звучат. Говорейки за рецензии, опитайте се да оставите вашите рецензии на такива рекламни сайтове, просто няма да можете, защото всички рецензии и коментари са измислени.

Може ли операцията да увеличи размера на пениса?

Да, възможно е без съмнение. За мъжете с малък пенис хирургичното удължаване или удебеляване на пениса често е единствената истинска помощ. Операцията за удължаване на пениса се нарича "Лигаментотомия". Такава намеса включва прерязване на връзката, която поддържа пениса, което води до удължаване на пениса с 3-4 сантиметра.

Удебеляване на пенисаЕ процедура, която има за цел да увеличи обема на пениса. За да направят органа по-плътен, лекарите прибягват до инсталиране на Ultrapro мрежа под кожата или инжектиране на собствената мазнина на пациента в пениса, тази процедура се нарича липофилинг.

Правилно, извършената операция за уголемяване на пениса е напълно безопасна, не влошава ерекцията, не оставя видими белези и не предразполага към други усложнения.

В Украйна пластичните уролози са натрупали значителен практически опит и знания по отношение на операциите за уголемяване на пениса, но за съжаление засега има много малко такива специалисти. Най-голямата практика за оперативно разширяване на пениса в Украйна имат градове като Николаев, Киев, Харков.

Може ли удължител, носилка или вакуумна помпа да увеличат пениса без операция?

помпа за уголемяване на пениса

Удължители, носилки, вакуумни помпиставайки все по-популярни, те често се продават за много пари. Уролозите - андролозите разумно съветват да стоят настрана от такива устройства, тъй като тяхното независимо използване може да доведе до хронично увреждане на кавернозните тела, туниката албуджинеа, нервите и съдовете на пениса. В най-лошия случай използването на удължители и удължители на пениса можеводят до еректилна дисфункция. . . Въпреки че много уролози предупреждават за опасностите от използването на удължители, носилки и вакуумни помпи, тези предупреждения често се пренебрегват от мъжете. Често пациентите се доверяват на уебсайтове, тъй като са привлечени от фалшиви сертификати, фалшиви прегледи на пациенти, препоръки на несъществуващи лекари, снимки преди и след уголемяване на пениса, направени във Photoshop.

Могаjelqing (jelq) направи моето малкочлен повече?

Jelqing или тренировка на пениса. Най-евтиният метод за увеличение, тъй като не са необходими аксесоари за jelq, които трябва да бъдат закупени. В основата си джелкингът е редовен масаж, който мъжът си прави. Jelq може да се сравни с мастурбация в полуизправено състояние. Техниката на джелкинг се състои в разтягане на пениса с ръце, притискане, поглаждане, въртене. Но трябва да се отбележи веднага, че нито едно официално изследване не е потвърдило, във всеки случай, най-малката полза от jelqing. Цялата информация, че jelq увеличава пениса, се основава само на съмнителни отзиви и заблудени статии във форуми и сайтове. Определено няма да работи за увеличаване на пениса чрез обучение, но в същото време е напълно възможно да си спечелите нараняване на пениса и нарушена еректилна функция. Невъзможно е да се пренебрегне появата на психологическа фиксация на мъжете на фона на обучението по jelq. Мъжете, тръгвайки по пътя на джелкинга, се разстройват доста, като не получават желания резултат, което води до страх от полов акт и се отразява негативно на ерекцията.

Какви други начини можете да увеличите пениса си?

Дори и без реално увеличаване на размера, възможно е да увеличите пениса, както в покой, така и по време на ерекция.Най-лесният начин е да обръснете срамната си коса.ако тези скрити 1-2 сантиметра изведнъж станат видими, това вече ще бъде впечатляващо. В случай, че мъжът има няколко излишни килограма, загубата на мазнини в слабините може визуално да увеличи пениса. Вярно е, че това е чисто оптично увеличение, но един прост и бърз метод за пениса е евтин и без операция.

Какво представлява синдромът на малкия пенис (SMS)?

Противно на общоприетите вярвания,синдром на малкия пенис е психично разстройствои се отнася до синдрома на телесна дисморфофобия. Всъщност това е погрешно възприемане на собственото ви тяло. Мъжете, които страдат от телесно дисморфично разстройство, вярват, че пенисът им е твърде малък, те са обсебени от тази мисъл, но в същото време размерът на пениса е напълно нормален. Симптомите са тежки и включват тревожност, депресия, изолация от жените. Това е доста рядко психологическо разстройство и често се причинява от негативни лични преживявания, като отхвърляне на жена и други сексуални проблеми. Ако смятате, че пенисът ви е мъничък, но в същото време е с нормални размери, тогава е по-добре да потърсите професионална помощ от Вашия лекар.

Има ли връзка между размера на пениса и преждевременната еякулация?

Малкият пенис обикновено е същото като големия пенис, но изненадващо има някаква връзка, много мъже с относително малки пениси твърдят, че свършват бързо. От чисто медицинска гледна точка това може да е случайност, но не и психологическа. Независимо колко важен или незначителен е размерът на пениса за жената, мъжете с малък пенис все още се чувстват несигурни. Тази несигурност води до стрес и психологически стрес, което допринася за твърде ранна еякулация. След такъв неуспешен, бърз полов акт възниква повече стрес и следващия път, когато еякулацията настъпи още по-бързо, такъв цикъл е трудно да се прекъсне. Това е основната причина, поради която уголемяването на пениса често помага за удължаване на времето на секс.

Малък пенис и самочувствие.

Не на последно място, най-големият проблем с малкия пенис- не е самият пенис, а човек, вързан за него. Всеки член е различен и уникален, можете да имате пълноценен сексуален живот, дори ако размерът ви е под средния. Винаги имайте предвид, че повечето приятни сексуални усещания, които жените изпитват по време на полов акт, идват от нейния клитор, а не от вагината. Освен това за жената е важно не само какво е между краката ви, но какъв човек сте и как се отнасяте с нея. Това е може би най-важният и ценен съвет, който мога да дам: опитайте се да не наблягате на размера на мъжествеността си, големият пишка няма да ви направи магически по-щастливи и по-привлекателни за жените. Не позволявайте на размера на пениса ви да контролира самочувствието ви.