Може ли содата за хляб да помогне при уголемяване на пениса?

сода бикарбонат за уголемяване на пениса

Всеки от нас има една проста и тайна съставка в кухненските си шкафове - сода. Тя има много полезни качества - обогатява печени изделия, заличава мазни петна . . . и има положителен ефект върху здравето на мъжете! Много хора мислят така.

Разбира се, содата бикарбонат е най-евтиният (след тренировка) начин да увеличите пениса си. Това означава, че е един от най-достъпните. Използва се като вещество, което разрежда кръвта, бързо прониквайки в тъканите. Днес ще проверим дали това е истина или измислица. И ще разберем как содата влияе на пениса.

Важно!Содата бикарбонат може сериозно да увреди пениса, да предизвика дразнене и изгаряния. Затова продължете с повишено внимание, в малки дози. Не го използвайте спретнато върху главата на пениса. Това ще помогне за предотвратяване на наранявания.

Тави със сода

Мъжете могат да правят вани със сода за хляб. Трябва да разредите една чаена лъжичка бял прах в една чаша топла вода. Вземете такава вана с една част от тялото за 15 минути. За предпочитане един час преди полов акт. В резултат на това можете не само да увеличите дължината на пениса, но и да увеличите неговата еластичност.

содена баня за уголемяване на пениса

Скраб със сода

Първо намокрете фалоса с вода. След това втрийте малко количество сол върху пениса, като масажирате внимателно. Това ще осигури приток на кръв и ще засили ерекцията ви.

Важно!Кожата на пениса е много чувствителна - лесно е да се увреди. Затова изпълнявайте манипулациите много внимателно. Ако забележите някаква болка, веднага изплакнете содата за хляб с вода.

Компреси със сода

Друг начин, който няма да отнеме много време и усилия, е компресите. За тях, освен сода, ще ви трябва мека и лека кърпа. Например марля или превръзка. Разстелете содата за хляб върху кърпа, сгънете я на няколко слоя, нанесете я върху пениса за 15-20 минути. Вече не!

Мехлем на основата на сода

Може да се прави както на вода, така и на мед. Принципът е прост: содата се приема в точното количество, към нея постепенно се добавя вода. Трябва консистенция на каша.

мехлем на основата на сода за уголемяване на пениса

За да направите мехлем с мед, трябва да смесите 25 грама сода за хляб и 1 супена лъжица сладко лакомство. С други думи, разтворете содата в мед.

Готовата смес се втрива в пениса.

Не забравяйте за безопасността

  1. Содата бикарбонат може да причини алергии и наранявания. Ето защо, първо тествайте малко количество от него върху кожата.
  2. Проверете срока на годност на содата за хляб за всеки случай.
  3. По-добре е да изберете други методи за уголемяване на пениса, ако имате суха кожа или свръхчувствителност. Използването на сода за хляб може да доведе до дискомфорт.
  4. Не можете да използвате сода за хляб, ако имате алергии, рани на пениса и обриви.
  5. Опитайте се да не прекалявате. Честите контакти с пенис и сода биха могли само да влошат ситуацията.
  6. Не използвайте содовия метод за диабетици. Влияе на нивата на кръвната захар, дори в малки количества.
сода за увеличаване размера на пениса

Простият метод е изпълнен с много клопки. Може дори да не знаете за опасностите от продукта и сериозно да развалите здравето си. И тъй като инструкциите не са приложени към познатата червена опаковка (още повече как да я използвате, за да увеличите пениса), следователно, в преследване на сантиметри, не позволявайте на страстното желание да подкопае здравето ви.