Провеждане и разходи за операция за уголемяване на пениса

Хирургично уголемяване на пениса

Рядко се среща мъж, който не мисли за увеличаване на пениса си. Тази идея се посещава от много представители на силния пол. Но операцията със сигурност е свързана с определени рискове. Колко ефективни са подобни манипулации и в какви ситуации не можете да се справите без помощта на лекар?

Показания

Операцията за уголемяване на мъжете отнема известно време и се извършва под обща анестезия. Естествено, използването на анестезия и извършването на самата операция е риск, на който не всеки мъж ще се съгласи.

Но ако параметрите на органа по дължина и ширина категорично не отговарят на представителя на силния пол, трябва да се свържете с медицинско заведение.

Клиниката, техниката, цената и други параметри са личен избор на всеки, но човек може да получи разрешение за операция само ако има доказателства.

Оперативно уголемяване на пениса се извършва:

 1. Ако пациентът желае.
 2. С микроскопичен параметър на мъжественост.
 3. Ако имате сериозни проблеми с потентността.
 4. В организма има ендокринни и хормонални нарушения, които са довели до дисбаланс и недоразвитие на основния мъжки орган.
 5. Има свързани с възрастта промени, в резултат на които пенисът се е свил значително.

Препоръчително е да се свържете с медицински център, ако пенисът е намалял в резултат на травматични или други наранявания.Тоест, за да се получи разрешение, е необходимо да се консултирате с андролог, да заявите желание, да направите измервания на орган, да докажете, че параметрите му не позволяват пълен полов акт и да се подложите на редица допълнителни изследвания.

Операция за уголемяване на пениса

Операцията има редица противопоказания, обща анестезия не се извършва при наличие на сериозни заболявания на сърцето и кръвоносните съдове на мозъка, черния дроб и бъбреците. Поради тази причина, преди да получите съгласие, ще трябва да посетите:

 1. Терапевт.
 2. Ендокринолог.
 3. Психолог.
 4. Уролог.
 5. Андролог.

Удължаването на пениса се извършва по няколко начина, ако всички тестове са нормални, остава да се оцени резултатът (с помощта на видео и снимки) и да се направи повторна консултация с хирурга, който ще извърши операцията.

Методи за корекция

Хирургичният метод за корекция на пениса е обща концепция, която включва различни методи за извършване на операции, насочени към увеличаване на мъжкия орган.

Можете да увеличите дължината и ширината на пениса по следните начини:

 • Хирургично. Позволява ви да постигнете високи резултати. Счита се за най-ефективния метод и ви позволява да увеличите достойнството по размер с 5 см или повече.
 • По нехирургичен начин. Пенисът може да се увеличи с удължител. Но такава терапия не е много ефективна. Методът е доста противоречив по отношение на ефективността. Освен това носенето на устройството ви позволява да увеличите пениса само при продължителна употреба.
 • Комбиниран. Тази концепция означава извършване на хирургични процедури (прости в техниката) и носене на удължител по време на периода на възстановяване. Този метод на експозиция има редица предимства: кратък период на възстановяване, ниска вероятност от усложнения и лекота на приложение. Но има един недостатък - резултатът не се отличава с високи нива.

Лигаментотомия

Лигаментотомията е операция за уголемяване на пениса на мъжа, органът е изложен на определен ефект, който ви позволява визуално да го направите по-голям, без да прибягвате до сериозни интервенции.

Операцията се извършва с дисекция на връзките, които държат определено количество виж под кожата. След процедурата пенисът се увеличава значително по размер.

Лигаментотомията има няколко предимства:

 1. Продължителността на процедурата е от 30 до 50 минути.
 2. Периодът на възстановяване отнема не повече от 2 седмици.
 3. Вероятността от развитие на усложнения е сведена до минимум.
 4. След 2 дни пациентът се изписва.

Въпреки факта, че лекарят прави няколко големи разреза, в скротума остава малък белег след приключване на операцията. Възстановяването продължава няколко седмици и вероятността от развитие на нежелани последици е практически нулева. Ако следвате препоръките на лекаря и редовно носите удължителя, можете да постигнете добри резултати.

Удължител на пениса

Този метод има относително ниска цена, цената директно зависи от мястото на провеждане.

Фаллопротезиране

Ако увеличаването на ширината и дължината на фалоса е жизненоважно, тогава има смисъл да се мисли за извършване на фалопротезиране. Тази процедура включва поставяне на имплант, който визуално се различава малко от истинския генитален орган. За мъже с микроскопичен пенис такава операция ще позволи пълноценно полов акт с жени.

Фаллопротезирането се извършва по няколко начина. Тази пластична операция ще изисква лекарят да притежава определени умения, а от пациента - търпение и спазване на всички препоръки по време на периода на възстановяване.Цената на процедурата трябва да включва и цената на импланта, тя е висока.

Липофилинг

Липофилинг - тази процедура е насочена към увеличаване на ширината на пениса. Мазнините, взети от коремната стена на пациента, се изпомпват директно в багажника. Липофилирането не е особено трудно. Но има няколко нюанса:

 • повече достойнство става само в ширина;
 • ефектът се запазва за кратък период от време.

Тоест мастната тъкан на пациента действа като имплант, с течение на времето мазнините се абсорбират, поради което интервенцията трябва да се повтори след определен период от време.

Но липофилингът ви позволява да сведете до минимум вероятността от отхвърляне на чуждо тяло и следователно да намалите риска от развитие на нежелани (опасни за живота и здравето на пациента) усложнения.

Можете да оцените резултата преди и след консултация с андролог, ако мъжът е доволен от всичко, тогава е назначен денят на хирургическата операция, те дават необходимите препоръки: какво да се прави преди и след.

Мъжът увеличи размера на пениса с помощта на операция

Микрохирургична мускулна трансплантация

Когато са свързани увеличаване на потентността и увеличаване на размера на гениталния орган, се извършва микрохирургична мускулна трансплантация. Той включва поставяне на имплант и извършване на сложни хирургични процедури. Преди да се съгласите на хирургична мускулна трансплантация, трябва да прецените плюсовете и минусите, да прочетете рецензии и допълнителна информация и да се подложите на поредица от диагностични изследвания.

Как се прави операцията:

 • изрязване на тъканта на репродуктивния орган;
 • имплантът е обвит с мускули;
 • извършват допълнителни манипулации и зашиване на тъкани.

След поставяне на последните шевове, пациентът се оставя да се възстанови от упойката. След това се извършва необходимото лечение на шевовете, мъжът се оставя в болницата за още 2-3 седмици.

Тази процедура има няколко недостатъка:

 1. Има дълъг период на възстановяване.
 2. Трудно се понася от пациентите.
 3. Това е доста скъпо.
 4. Вероятността от развитие на усложнения е висока.

Продължителността на периода на възстановяване варира от 3 до 5 седмици, като през това време ще трябва напълно да се откажете от сексуалния контакт с жени. Спазвайте хигиената на слабинната област, обработвайте конците, правете превръзки в клиниката или болницата.

Микрохирургична мускулна трансплантация

Въпрос за цената

Колко струва пластичната хирургия за уголемяване на пениса? Това е един от най-често задаваните въпроси от силния пол. Цената варира в различни граници.

Какво определя цената:

 1. От клиниката и квалификацията на специалист.
 2. Град на пребиваване.
 3. Техники за изпълнение и сложност.

В периферията цената на хирургичните процедури е много по-ниска, но е важно да се обърне внимание на квалификацията на специалист и обратна връзка за работата му.

Техниката на процедурата влияе върху цената на процедурата. Поради тази причина, преди да се свържете с клиника или друго медицинско заведение, трябва да прецените финансовите си възможности. В крайна сметка цените трудно могат да бъдат наречени демократични или приемливи.