Какви са резултатите от използването на вакуумна пенисна помпа

В съвременния свят въпросът за размера на гениталиите на мъжете стана много остър, как да го увеличите по дължина и ширина, как да удължите половия акт и да постигнете силна ерекция, как да бъдете уверен секс партньор без прекъсвания и с дълъг процес. Един от най-ефективните инструменти е вакуумната помпа. Какви резултати могат да бъдат постигнати с това устройство и как правилно да се използва помпата са основните въпроси, които се нуждаят от отговори. Нека разгледаме подробно.

От какво се състои вакуумната помпа за пенис?

Важно е да знаете, че помпата е не само средство за растеж на пениса, но и подобрител на сексуалната сила. Затова все пак препоръчваме да използвате тази помпа за фалоса. От какви части се състои вакуумна помпа за мъжко достойнство:

 1. Крушката е поддържащата част на целия механизъм, е основата на помпата, където е поставен пениса.
 2. Уплътняващата част е гумено дъно с ляв отвор за фиксиране на пениса.
 3. Каучукова тръба - устройство за пълно изпомпване на въздух от цилиндрична колба.
 4. Бутален апарат - като в тонометър за промяна на кръвното налягане. Използва се за създаване на вакуумна среда.
Вакуумна помпа за пениса

Всички детайли са взаимосвързани и правилното им използване, при спазване на инструкциите за употреба, дава положителни резултати, които се постигат не в 2-3 приложения, а в рамките на няколко седмици или дори месеци.

Видове вакуумни помпи за увеличаване на потентността и размера на пениса

Разграничете вида на помпите: вода-вакуум и въздух. Разгледайте всеки по-подробно.

Правила за работа на водно-вакуумната помпа за пениса

 1. Извършете подробна проверка на О-пръстена, заоблен от всички страни. Скобата трябва да се излее върху скротума, така че да има минимален стрес върху тази област.
 2. Поставете колбата върху обема на пениса много гладко и равномерно, без да забравяте да поддържате яйцата, преди да започнете да изпомпвате въздушните маси. Тези манипулации осигуряват безопасна и удобна процедура за уголемяване на пениса.
 3. Създавайте прогресивни движения, за да придобиете вакуумна среда. Следващата стъпка, с помощта на определен клапан, който е фиксиран в горната част на устройството, премахва излишната течност. Често се случва буталото да се затегне поне 7-8 пъти, така че да се изолира цялото снабдяване с вода.
 4. Когато сте напълно изпразнени от течността, можете да се отпуснете и да си починете за 5 минути. Ако има усещането, че вакуумът се е разхлабил, изпомпвайте до необходимото ниво.
Водно-вакуумна пенисна помпа

Важно!Преди да използвате устройството, вземете гореща вана, тя активно ще ви помогне да отпуснете себе си и гениталиите си.

Въздушна помпа за пениса

Функционалността на помпата се основава на три най-важни задачи: това са нови ярки усещания по време на мастурбация, повишена потентност и, разбира се, увеличаване на дългоочакваните сантиметри. За да използвате механизма правилно, трябва:

 1. Поставете пениса в колбата в нормално състояние на покой, като закрепите укрепващата част в основата на пениса.
 2. С помощта на бутало и тръба изпомпвайте целия кислород, създавайки вакуум вътре и достигайки състояние на ерекция.
 3. След като достигнете оргазъм, оставете въздушните маси да се върнат, издърпайте пениса.

Правила за членска помпа

 1. Вземаме чисто устройство, смазваме част от основата на пениса и входа на колбата със смазка.
 2. Поставяме органа в устройството.
 3. Ние внимателно и интензивно изпомпваме целия кислород от цилиндъра, пенисът достига състояние на ерекция, а околната среда е вакуумна среда.
 4. За надеждност огънете тръбата и не забравяйте да я фиксирате с О-пръстен. Въздушните елементи няма да проникнат по този начин.
 5. Ние държим цевта в това положение за половин час или четиридесет минути, ако желаете, можете да мастурбирате с него.
 6. След като изтече времето, завъртете уплътнението в обратен ред и отстранете извиването, възстановете подаването на въздух към пениса.

Противопоказания и специални случаи на вреда

В случаите, когато се открият грешки при използването на вакуумната помпа фалос, много често съществува риск от нараняване или физически щети.

Изследователите са извлекли следните противопоказания:

 1. Често не си струва да се използва помпа, защото това може да доведе до образуване на синини и натъртвания по органа.
 2. Патологична тенденция към симптоми на различни видове кървене, когато се създава натиск в колбата, се активира прилив на кръв към достойнство, което може да провокира това заболяване.
 3. По време на периода на приемане на болкоуспокояващи и лекарства, тъй като ефектът им няма да стане ясно на противника чрез усещания, че е време да се спре процесът.
 4. Чувствителност към болка с настъпването на ерекция.

Във всички случаи си струва да се изостави вакуумът и да се замени с други алтернативни устройства или средства.

Курсови методи за използване на помпата за пениса

 1. Този метод ще помогне да се увеличи мъжеството с 1-3 сантиметра, за това си струва да се използва механизмът през първите 7 дни, изпомпвайки помпата за 10 минути на ден. След това увеличете времето за работа на помпата до 15 минути, също за една пълна седмица, след което използвайте устройството два пъти на ден - след повдигане и преди изключване за десет минути всеки път. И накрая, за последната седмица увеличаваме времето на активност на устройството до 15 минути, два пъти дневната консумация.
 2. Този метод ще ви помогне да укрепите ерекцията си и да разширите пениса си с 1-2 сантиметра. Завъртаме помпата ежедневно в продължение на две седмици, като добавяме по една минута всеки ден. Започвайки от пет минути. Следващите няколко седмици добавят 2 минути към първоначалния резултат. Тогава ние също действаме в обратен ред.
Мъж радва жената си със засилена ерекция с помощта на пенисова помпа

За да се затвърди ефективността, е необходимо тези манипулации да се повтарят на интервали, равни на скоростта на изпълнение на помпата.

Най-важното е да се вземат предвид индивидуалните характеристики на силния пол, да не се допуска устройството да се занимава, когато има поне едно от противопоказанията. Друг механизъм е в състояние да коригира вродена и придобита кривина на пениса. Действайки под налягане, действието на помпата поддържа пениса в изправено състояние, което е благоприятно за този проблем.

Резултати от помпата на пениса

Безспорните ползи за мъжката сила и багажник са, че:

 1. Механизмът е външен, а не лекарство за перорално приложение с куп противопоказания и странични ефекти.
 2. Лесна употреба и висока производителност за кратко време.
 3. Укрепване на кръвообращението и притока на кръв към гениталиите, което е важно за силна и продължителна ерекция.
 4. Минималният набор от противопоказания, посочващи само характеристиките на човек.
 5. Дългоочакваните сантиметри, както по дължина, така и по ширина, в резултат на което се повишава самочувствието и самочувствието.
 6. Индексите на потенция се увеличават дори за възрастовите групи.
 7. Подобрява еластичността на кожата и проводимостта на кръвоносните съдове в тазовите органи.
 8. Налице е висока яркост на усещанията при достигане на оргазъм.
 9. До три сантиметра гарантирано увеличение на индикаторите за дължина, до 2 сантиметра в диаметър, което е скъпо, като се вземат предвид всички основни принципи на използване на помпата.
 10. Устройството може да бъде направено у дома на минимални разходи, което ви позволява да използвате прекрасно устройство за премахване на импотентността инкогнито.
 11. Премахва изкривяването на мъжествеността, което е уникално, тъй като подобни проблеми се решават само хирургически.
Мъжко захранване в леглото - резултат от използването на вакуумна помпа

Огромно предимство на някое от съществуващите устройства е гарантираният резултат. В рамките на 4-6 месеца пенисът ви ще стане много по-дълъг и по-широк, което ще бъде допълнителна изненада за вашия партньор. Няма да остане незабелязано и тя ще ви обича още повече. Такъв прост и безопасен начин ще ви помогне да придобиете самочувствие за дълго време. Желая ви здраве и много прекрасни години от живота.