Как да увеличите пениса си

Размер на пениса

Увеличаването на пениса или уголемяването на мъжа е всеки метод, който има за цел да увеличи размера на пениса на човек. Някои методи са насочени към увеличаване на общата дължина, други към обиколката на пръчката, а трети към размера на главата. Техниките включват хирургия, добавки, мехлеми, лепенки и физически техники като изпомпване, джелкинг и сцепление. Хирургичните методи за уголемяване на пениса могат да бъдат ефективни, но такива методи крият риск от усложнения и не са показани медицински, освен в случаите, свързани с микропениса.

Ако искате да увеличите пениса си, без да се излагате на излишни рискове, на ваше разположение са няколко естествени билки, които ще ви позволят да увеличите кръвния поток в пениса си за по-голяма ерекция. Тези билки увеличават размера на пениса, като карат повече кръв да тече в пениса, което означава, че те осигуряват по-голяма, по-силна ерекция, причинявайки временно увеличаване на размера на пениса, като същевременно поддържат ерекция.

Как да увеличите пениса си с билки

С течение на времето, след няколко месеца редовен прием на някои от тези билки самостоятелно или добавки, съдържащи ги, увеличението става постоянно поради разширяването на клетките на пениса и дори се наблюдава в отпуснато състояние. Дотогава, ако вече сте доволни от получените резултати, можете да спрете лечението и да поддържате постигнатия растеж.

Това е много по-лесно, отколкото да се прибягва до сложни процедури като упражнения за уголемяване на пениса, които никой няма търпението да направи за времето, необходимо за постоянни резултати (което означава упражнения, които трябва да се правят ежедневно в продължение на 6 или повече от месеци), или операция на пениса което не компенсира рисковете с малко увеличение.

  1. Една от най-често използваните билки за уголемяване на пениса еЖеншен, главно корейски червен женшен. Едно от свойствата, които компонентите му предлагат, е повишен кръвен поток, който ви позволява да постигнете по-бързо силна ерекция и следователно реално увеличение на размера на пениса. Също така, това растение се използва от тези, които страдат от импотентност или имат слаба ерекция. Въпреки че тази билка може да се приема в чай, варена във вода или мляко или на прах, нейните ефекти са много силни и могат да причинят неприятни странични ефекти, когато се приемат в големи дози, така че консумацията трябва да бъде умерена.
  2. Друга билка, широко използвана за уголемяване на пениса, еГинко билоба, който също спомага за увеличаване на притока на кръв в гениталните и мозъчните зони, следователно, освен вазодилататорното действие, той действа и като афродизиак. Също така е билка, широко използвана за лечение на еректилна дисфункция и подобряване на паметта, а като предшественик може да се приема под формата на чай или на прах. Предимството му е, че не е толкова токсичен, колкото предишния, въпреки че е необходимо също така да се контролира консумацията, за да се избегнат странични ефекти.
  3. Друга много разпространена и добре позната билка еПеруански мак. . . Той е добре известен със своите свойства на афродизиак. Съдържа фотохимични Macamides и Macaens, които увеличават общата енергия и помагат на мъжете да постигнат силна ерекция, което позволява на кавернозните полета на пениса да се разширят и по този начин естествено да увеличат размера на пениса. Най-добрият начин да вземете мака е да я накълцате и да я смесите с течност, за предпочитане мляко, както правят местните жители на Перу. Maca е универсално укрепващо средство и няма известни вредни странични ефекти, когато се приема, така че може да се приема от всеки здрав човек без особени притеснения, но ефектите му също не са толкова силни, както предишните. Мака може да се използва и от жени за повишаване на сексуалния апетит, либидото и регулирането на хормоните.
  4. Яжте много дини. . . Този сочен плод има и силни съдоразширяващи свойства, които спомагат за увеличаване на притока на кръв към гениталната област и постигане на силна ерекция. Съдържа високи концентрации на аминокиселина, наречена цитринин, която има много подобен ефект на L-аргинин, който позволява на кръвоносните съдове да се разширяват. Динята се счита за най-добрият плод за мъжкото полово здраве и няма странични ефекти, така че може да се яде в изобилие. Няма категорични изследвания за това колко е необходимо, за да се покажат добри резултати, но тъй като това е вкусен плод, особено през лятото, и няма отрицателни ефекти, можете да ядете колкото искате.
  5. Яжте суров чесън и лук. . . Въпреки че това са две много популярни съставки в нашите кухни и в много ястия, те почти винаги се приготвят преди консумация, а високата температура води до значителна загуба на естествената им стойност. И двете са мощни противовъзпалителни и антиоксиданти, които подобряват цялостното здраве и притока на кръв, но за максимални ползи трябва да ги консумирате сурови, както ги е създала природата. Тези, които не харесват силния им вкус, могат да ги сдвоят с други храни като хляб или да ги използват в пресни салати заедно с други зеленчуци, които прикриват доста неприятния им вкус.

Как да увеличите пениса си с промени в начина на живот

В допълнение към суперхрани, които могат да се консумират за увеличаване на размера на пениса, има и някои хранителни и битови навици, които ще ви помогнат да постигнете целта си в близко бъдеще.

  1. Хранете се здравословно и балансирано. . . Избягвайте мазни червени меса, удобни храни и заведения за бързо хранене и прекалявайте с всички плодове и зеленчуци, за предпочитане ярки цветове. Колкото по-тъмни са зеленчуците, толкова по-добре, особено зелените и червените, като ряпа, зеле, ряпа, моркови и домати.
  2. Откажете се от пушенето и значително намалете приема на алкохол, особено силните. Разрешено е вино, особено червено вино, което има силни антиоксидантни свойства.
  3. Упражнения. . . Заседналият начин на живот, предимно у дома, пред телевизора, на работа и в колата, е най-лошото нещо, което можете да направите за цялостното си здраве и особено за сексуалното си здраве. Кръвта изисква упражнения и мускулна активност за силен кръвен поток. Човекът не е предназначен за заседнал живот и заседналият начин на живот е причина не само за затлъстяването, но и за много сексуални заболявания, от които страдат както мъжете, така и жените. В допълнение, постоянните и енергични упражнения ще ви помогнат да отслабнете и да постигнете по-добра ерекция, което ще доведе до естествено увеличение на размера на пениса.

Как да увеличите пениса си с хранителни добавки

Добавките имат няколко предимства пред всичко останало, когато става въпрос за бърз и безопасен начин за уголемяване на пениса ви. Добавките за уголемяване на пениса имат предимството да избягват странични ефекти. Първо, те са концентрирани, така че няма нужда да поглъщате големи количества, за да постигнете желания ефект, и второ, те са безопасни, защото съставките им се комбинират във формули, в които съставките могат да взаимодействат помежду си, за да осигурят максимални ползи, без да се налага далеч. да предизвика опасни странични ефекти.

Благодарение на формата на освобождаване (капсули, хапчета или таблетки), те се дозират лесно и се приемат при всякакви обстоятелства и навсякъде. Всичко, което трябва да направите, за да увеличите безопасно пениса си, е да ги приемате два пъти на ден и да предизвиквате някои ерекции през целия ден, като мастурбирате, поглаждате или правите секс, така че съставките им да влязат в пениса чрез силата на ерекцията и да играят роля.

Заключение

Всички съставки и съвети, дадени по-горе, са ефективни и трябва да ги следвате, но както споменахме, много билки, които могат да се използват за отглеждане на пениса, са отровни, когато се приемат през устата в големи дози, докато други (като диня) не са. . Опасността изисква големи дози, за да окаже някакъв ефект. Освен това някои билки, използвани за уголемяване на пениса, си влияят взаимно, за да работят.

Полезно е, когато се дозира правилно, но при високи дози може да причини доста неприятни странични ефекти като диария, световъртеж, сухота в устата и т. н. Или дори да станат опасни. Що се отнася до добавките, единственият съществуващ риск е, че по-голямата част от тях са неефективни или фалшиви. Фалшивите лекарства са опасни, защото не само съсипват портфейла ви, но могат сериозно да навредят на здравето ви. Трябва да внимавате какво купувате и какво вземате.