Как се прави масаж за уголемяване на пениса

Много мъже мечтаят да увеличат пениса си и в това няма нищо странно. В крайна сметка всеки би искал да изглежда прилично в очите на приятелката си. Днес има доста различни методи за удължаване на пениса. Доста често се извършва специален масаж за уголемяване на пениса.

Възможно ли е да увеличите пениса с масаж

Някои хора не знаят дали пенисът може да бъде удължен с масаж. Определено е възможно и за да сте сигурни в това, трябва да се запознаете с принципа на неговото действие. Не е тайна, че пенисът има две основни мускули с много кухини. В момента на сексуална възбуда всички кухини започват да се пълнят с кръв и това води до ерекция.

Мъж в къси панталони, който иска да увеличи пениса си с масаж

Масажът за уголемяване на пениса ви позволява да увеличите всички кухини в мускулите. Благодарение на това тъканите ще започнат постепенно да се разтягат, което ще доведе до удебеляване и удължаване на пениса.

Как да увеличите пениса с масаж

Тази процедура се извършва на няколко последователни етапа, с които непременно трябва да се запознаете.

Подготовка

Преди масажа е необходимо да подготвите пениса. Много мъже правят това с предварително затопляне. Има няколко често срещани метода за отопление. Най-често за това се използва обикновен съд с нагрята вода. За да загреете пениса с този метод, трябва да добавите няколко литра вода в тенджерата и да я загреете. Когато течността се нагрее, пенисът се спуска в нея за 10-15 минути.Много е важно водата да не е много гореща и да не изгаря кожата на пениса.

Пан с нагрята вода за затопляне на пениса

Някои момчета използват малка напоена кърпа, за да затоплят фалоса. За да направите това, трябва да го накиснете в тенджера с преварена вода. След това членът е завързан с мокра кърпа, която може да бъде премахната след 10 минути. Използването на мокра кърпа ще направи кожата по-еластична и гъвкава.

Третият най-популярен метод за подгряване на мъжествеността е използването на ориз. Ще трябва да се излее в сух тиган и да се нагрее до горещо състояние. След това оризът се изсипва в торбичка и се нанася върху пениса. Ще бъде възможно да го премахнете само след половин час.

Загрявка

След затопляне трябва да направите загрявка, по време на която можете да използвате следните техники:

  • Нанасяне на смазка. Пенисът е смазан с малко количество смазка. В този случай той трябва да се прилага с леки кръгови движения от самата основа на органа. Процедурата отнема 5 минути, след което може да се повтори.
  • Тритурация. Пенисът е свободно увит около ръката. След това с негова помощ трябва малко да омесите кожата. Това упражнение прави кожата на органа по-еластична.
  • Разклащане. Това упражнение е най-простото. За да го завършите, просто трябва да вземете пениса в ръката си и да го разклатите от една страна на друга за няколко минути. С помощта на такова разклащане можете не само да активирате притока на кръв, но и да се отървете от силно нервно напрежение.

Jelqing

Един от най-популярните видове масаж е джелкингът. С помощта на такова упражнение можете да утроите притока на кръв към гениталиите и да активирате растежа на тъканите. Първите резултати от джелкинга могат да се видят 3-4 месеца след началото на упражненията.

Има два вида джелкинг, които най-често се използват за растеж на пениса:

  • Мокро. Това упражнение се извършва само след предварително загряване на пениса. За извършване на масажа върху сухия пенис се нанася затоплящ крем или смазка. След това с всяка ръка трябва да закопчаете пениса. За да направите това, близо до основата му, индексът и палецът трябва да бъдат свързани, за да се направи пръстен. След това се извършва масаж с плъзгащи движения от основата. По време на упражнението трябва да наблюдавате ерекцията. Процедурата се прекратява, ако членът е във възбудено състояние.
  • Суха. В този случай не е необходимо да използвате смазка или крем. По време на упражнението трябва напълно да хванете пениса с длан. След това се извършва масаж от главата до основата.
Движение на ръката за извършване на джелкинг

Използване на помпа

За да извършите вакуумен масаж, ще трябва да използвате специална вакуумна помпа. Това устройство е специално проектирано за увеличаване на мъжкия генитален орган и лечение на потентността.

Вакуумният масаж е съвсем прост. За да направите това, пенисът ще трябва да бъде поставен в цилиндър, който е свързан със специална помпа с въздух. Вътре в цилиндъра се създава вакуум, който има благоприятен ефект върху кръвообращението. Вакуумен масаж се извършва за не повече от 20 минути, за да не се повреди случайно тъканта. Препоръчително е да използвате вакуумна помпа непосредствено преди секс, тъй като пенисът ще се върне към нормалния си размер след няколко часа.

Помпа за вакуумен масаж на пениса

Захващане и разтягане

Този масаж за уголемяване на пениса е популярен сред момчетата. При изпълнение на това упражнение се увеличава пениса чрез увеличаване на напрежението на кавернозните тела, което ще доведе до увеличаване на обема на органа.

Преди да масажирате пениса, той трябва да бъде смазан с гел, крем или специална смазка.

По време на нанасянето на смазката пенисът е увит в основата на малък пръстен, създаден от палеца и показалеца.

По време на масажа пръстенът, създаден от пръстите, се придвижва до края на пениса. В този случай всеки път припадъкът трябва да се увеличава, за да се подобри притока на кръв. Отначало процедурата се провежда за 10 минути със средна скорост. След това скоростта на движенията постепенно се увеличава. Ускореният масаж отнема поне 15 минути. Когато масажът е напълно завършен, пенисът се хваща в основата и се задържа за няколко минути. Необходимо е внимателно да хванете пениса, за да няма болка. Ако по време на упражнението се появи дискомфорт, по-добре е да започнете отначало.

Увеличаване на пениса с масаж

Редовното хващане и разтягане ще ви позволи да удължите пениса с 2-4 см за 4-5 месеца.

Заключение

Много мъже искат да повишат достойнството си. Не всеки обаче знае как да направи това. За да постигнете уголемен пенис, препоръчително е да се запознаете с характеристиките на масажа за уголемяване на пениса.