Възможно ли е да увеличите пениса с удължител?

Проблемът с размера на пениса е доста актуален. Много мъже непрекъснато търсят начини и устройства, които могат да увеличат пениса поне с няколко сантиметра. Алтернатива на скъпата операция е удължителят на пениса.

Удължител за уголемяване на пениса е механично устройство, състоящо се от 2 бара - те могат да бъдат пластмасови или метални, здраво закрепени към пръстена. В другия край на устройството има контур - той се регулира според индивидуалните параметри. Комплектът оригинални устройства включва превръзки и подплати, които предпазват нежната кожа на фалоса.

Устройството изглежда специфично, без да знаят за какво служи, мнозина могат да сбъркат удължителя с машина за „изтезания". Но в действителност удължителят е напълно безопасен за използване и ако се използва правилно, не причинява дискомфорт. Основното нещо е да го поставите и закрепите правилно.

Принципът на действие е прост - мъжкото достойнство е постоянно в състояние на напрежение, в резултат на което пенисът се удължава по дължина, кухините на кавернозните тела се разширяват. Удължителят разтяга не само кожата, но и мускулната тъкан, което ви позволява да постигнете резултати за цял живот. Помислете какви устройства са, как се различават и кога да очаквате увеличение на пениса?

Видове удължители на пениса

Има различни видове осветителни тела. Те се различават по конфигурация, цена, производител и други характеристики. Големият асортимент ви позволява да изберете оптималното устройство, идеално подходящо за формата на пениса на определен мъж и това вече увеличава шансовете за положителен резултат.

Механичните или контурни устройства се считат за най-популярни. Името се дължи на прикрепването на пениса през примка. Въпреки търсенето, такива удължители постепенно напускат пазара, тъй като се заменят с модифицирани модели, които помагат за натрупване на сантиметри върху пениса.

Механичният удължител е евтин - това е плюс. Устройството не е развод, ако го използвате правилно, стриктно следвайте инструкциите за употреба. Минус - често води до негативни последици от употребата. Във форумите мъжете се оплакват от увреждане на препуциума, силно притискане на главата на пениса, проблеми с уринирането и неприятно напрежение.

Вакуумният удължител визуално наподобява вакуумна помпа. От него се евакуира въздух, което прави възможно създаването на отрицателно налягане вътре в апарата. Устройството е оборудвано с круша. На фона на ниско налягане капилярите в пениса започват да се разширяват бързо, притокът на артериална кръв се увеличава и обемът на кавернозните тела се увеличава.

Обикновено такова устройство се препоръчва за мъже, които имат проблеми с потентността или импотентност. По време на приложението е необходимо да използвате лубрикант - той ви позволява да избегнете нараняване на пениса.

Характеристики на удължителя на лентата:

 • Лесно закрепване;
 • Лека конструкция, която не създава дискомфорт по време на носене;
 • Положителен резултат при редовна употреба.

Вакуумната лепилна система е най-модерното устройство. Подходящ за всички мъже, без изключение - независимо от възрастта и размера на пениса.

Предимства и недостатъци на устройствата

удължител за уголемяване на пениса

Удължителят работи. Това е факт. Но, както и навсякъде, има нюанси. Мъжете отбелязват, че разширяването на кавернозните тела, което води до последващо разширяване на пениса, се случва относително бавно, така че няма нужда да се чака моментален резултат.

Устройствата са признати от официалната медицина. Ето защо, ако има съмнение относно целесъобразността на приложението, винаги можете да се консултирате с лекар. Уролозите препоръчват на мъжете да използват удължител, вместо да прибягват до операция за уголемяване на пениса.

Безспорното предимство на удължителя е дългосрочният резултат. Хранителни добавки, хапчета за растеж на пениса, специализирани кремове и мехлеми, дават само временен ефект, а устройството е постоянно.

Плюсове за използване на удължител за уголемяване на пениса:

 1. Безопасност при използване. Човек, който се съгласи да носи устройство, има много по-малък риск от тези, които минават под ножа на хирурга. С помощта на операцията можете да увеличите пениса много по-бързо, но вероятността от развитие на усложнения е много висока.
 2. Можете да използвате удължителя на всяка възраст. Но има нюанс - в млада възраст желаният резултат е много по-лесен за постигане, отколкото след 40-45 годишна възраст.
 3. Редовната употреба има положителен ефект върху сексуалния живот - подобрява се еректилната функция при мъжете, наблюдава се повишаване на потентността, полов акт става по-дълъг.
 4. Можете да изберете устройство, което идеално отговаря на размера на пениса ви.
 5. Голям асортимент от модели в различни ценови категории - за всеки портфейл

Всички недостатъци, които устройството има, се дължат директно на неправилната работа на устройството. Нарушаването на техниката на носене може да причини сериозна вреда - синьо обезцветяване на пениса, застой на кръв, подуване.

Останалата част от апарата за уголемяване на пениса се проявява само от положителната страна.

Резултати от използването на удължител за уголемяване на пениса

измерване размера на пениса след уголемяване

Тъй като много мъже активно търсят перфектния начин да помогнат за увеличаване на пениса си, можете да намерите огромен брой отзиви за използването на удължител на специализирани сайтове. Като цяло те са значително различни.

Някои представители на силния пол не можеха да носят удължителя - беше неудобно, болезнено, силно напрежение и други причини. Други отбелязват липсата на ефект, а трети са напълно доволни от резултатите.

Липсата на положителни промени може лесно да бъде обяснена - за да постигнете ефекта, трябва да носите удължителя редовно, поне 2 месеца. Много хора го носят в продължение на няколко седмици, след като измерват пениса и не виждат никакви промени, изхвърлят устройството на далечния рафт - това е тяхната грешка.

След три месеца носене можете да получите следните резултати:

 • Дължината на пениса се увеличава с 0, 5-2 сантиметра;
 • Обхватът на репродуктивния орган се увеличава до 1 см;
 • Качеството на щранга се подобрява, продължителността на полов акт се увеличава.

Разбира се, тези данни са приблизителни, тъй като различни фактори влияят върху ефективността на устройството. Те включват възрастта на мъжа, правилната употреба, времето за носене на ден.

Пенисът, както всяка друга част на тялото, на фона на външна експозиция, не се увеличава бързо по размер. Не можете да увеличите пениса с 5-10 сантиметра за няколко седмици или месеци.

Такива резултати са физиологично невъзможни, дори с помощта на хирургическа намеса.

Как да подобрим ефективността на растежа?

използване на удължител за уголемяване на пениса

Най-бързо растящият член е първите 6 месеца употреба. През този период от време репродуктивният орган може да бъде увеличен с 20-25 сантиметра от първоначалния си размер. След шест месеца пенисът започва да расте много по-бавно и това е съвсем нормално. Някои хора смятат, че след една година работа устройството не е практично за използване. Но това не е така.

Всъщност, когато човек премине границата от 35% от първоначалните параметри, може да изглежда, че фалосът не расте - може да не се промени в размер на 2-3 или дори 5 месеца. Но трябва да бъдем търпеливи, ще има увеличение, но не толкова значително.

За да получите желания ефект, трябва да се придържате към определени правила и препоръки. Следното се препоръчва за мъже:

 1. Редовно носене - всеки ден в продължение на поне 6 часа.
 2. Необходимо е да се определи оптималната дължина на прътите. Ако направите силно напрежение, това няма да ускори растежа, но ще доведе до негативни последици. А някои твърдят, че прекомерното излагане на пениса спира изцяло растежа.
 3. По-добре е да разделите общата продължителност на приложението на ден на подходи - подходи. Правете 2-3 комплекта по 3-4 часа на ден.

Разбира се, трудно е да се повярва в ефективността на устройството, базирайки се само на информационния компонент. Но винаги можете да се убедите от собствения си опит какво са направили милиони мъже, чиито прегледи потвърждават ефективността на удължителя за уголемяване на пениса.