Удебеляване на пениса: видове техники и техните принципи

Не всеки мъж е доволен от достойнството, което има по природа.

Малкият пенис може да донесе много проблеми, вариращи от комплекси до некачествен полов акт.

Малък пенис понякога силно влияе върху самочувствието на мъжа, партньорката му е недоволна от секса.

За щастие днес има много възможности, които ще помогнат на представителите на силния пол на човечеството да удебелят пениса и да се почувстват сити, като са придобили приличен размер на едно от значимите мъжки достойнства.

удебелен човек

Нормален размер на пениса

Случва се и човек да е твърде критичен към себе си, струва му се, че стойността на достойнството е недостатъчна. За да изключите грешка, си струва да разберете какво е това - нормален размер. Разбира се, индивидуалността играе важна роля тук, така че няма граници и норми по този въпрос. Според статистиката средният размер на пениса достига 15 см на дължина и до 5 см на ширина.

Тези показатели се отнасят до мъжете от кавказката раса. Когато параметрите се различават значително надолу и това пречи на нормалния живот, можете да помислите как да удебелите пениса с налични средства.

Основни методи за удебеляване на пениса

Към днешна дата са разработени повече от една техника, която ще помогне за справяне с интимен проблем и ще направи пениса по -дебел. Те включват хирургичен метод на намеса.

 1. Липофилинг.Методът се състои във въвеждането на свободни мазнини, взети от собственото му тяло, с помощта на липосукция по целия вал на пениса. Надлобковата зона действа като част от тялото на донора. Мазнината се подлага на специално лечение, преди да се инжектира под кожата на пениса. Манипулацията се извършва на няколко етапа. Това прави възможно изключването на алергични и възпалителни реакции на тялото към новия материал. Недостатъкът е фактът, че ефектът ще бъде краткотраен заедно с резорбцията на инжектирания материал.
 2. Имплантиране на клапа. . . Методът на липофилинг е донякъде модернизиран и клапите на кожата и мастната маса, които се вземат от глутеалните или ингвиналните гънки, се използват като имплант по време на операцията. Подходящ е материал с дължина най-малко 12-15 см и ширина 5 до 12 см. Това зависи от размера на пениса.
 3. Съхраняваща кръв автоложна трансплантация. . . Методът за увеличаване на размера е признат за доста обещаващ. Операцията се състои в отстраняване на въртящ се мускулен клапан заедно с основата, който захранва педикула в корена на пениса. Свободната част на този автотрансплантат се извършва под кожата на мъжкия пенис и се фиксира в короналния жлеб.
 4. Трансплантация на изкуствена тъкан. . . Тази операция ще се състои в нарастваща тъкан (имплант), която впоследствие се трансплантира под кожата на пениса. Огромен плюс е, че резултатът вече е програмиран и не е необходим допълнителен разрез, за да се извлече присадката. Тази техника е призната за най -прогресивната днес.
 5. Корпоротомия. . . Манипулацията се извършва чрез изрязване на кавернозните тела на фалуса на туниката, където след това се вмъкват вложки от автовената или други материали. Може да се предположи, че удебеляването на пениса е нормално, ако се е увеличило равномерно, няма издуване се открива присадка и няма деформации на контурите на пениса.
мазнини за удебеляване на пениса

Също така, мъжете имат възможност да извършат удебеляване на пениса и по този начин да коригират достойнството си без операция. Това може да стане с пълнител. Хиалуронова киселина, или по -скоро гел на основата му, се инжектира под кожата.

За тази манипулация не е необходима анестезия; тя трябва да се извърши в амбулатория. След няколко дни можете да се върнете към обичайния си живот и след 3 седмици интимният проблем ще се възстанови напълно и можете спокойно да правите секс.

Полезно е да се отбележи

Пълнителят има ограничен срок на валидност от 10 месеца до 1 година. Но процедурата може да се повтори по желание, тъй като компонентът няма ограничения и е напълно безопасен.

Удебеляване на пениса у дома и прегледи за ефективността на методите

В съвременното общество нараства интересът към операции, насочени към удебеляване на пениса.

Може би причината за това може да бъде не само малка дебелина, но и недоволство от качеството на сексуалния живот.

В крайна сметка се случва човек да не се нуждае от голяма дебелина, но именно в него вижда решението на проблема. За да не се подложите на операция, можете да опитате да направите своя пенис по -дебел у дома.

Удебеляване на пениса у дома

Основните фактори, които ще помогнат за увеличаване на дебелината на фалоса у дома, са правилното производство на тестостерон и отличното кръвообращение. За да постигнете желания ефект, трябва да работите върху себе си, за да може цялото тяло и основният орган да придобият здраве.

Ефективно удебеляване на пениса може да се направи, като се спазват правилата:

 • Яжте добре и правилно, а именно да ядете храни, съдържащи магнезий, цинк, витамини от група В, рибено масло. Именно тези компоненти влияят върху производството на тестостерон.
 • Правете секс и редовно мастурбирайте. . . Учените са доказали, че въздържанието от сексуална активност може да застраши здравето със сериозни здравословни проблеми. Факт е, че при застой на половите жлези не се получава производството на необходимия брой хормони.
 • Не забравяйте за спорта. . . Идеалното упражнение е бягане или вдигане на тежести във фитнеса. Благодарение на такива натоварвания е възможно да се наситят тъканите с кислород, да се нормализира кръвообращението и да се тонизират съдовете на пениса.
 • Масажирайте гениталиите,В края на краищата самият масаж е наистина полезен. Той ще подобри местния метаболизъм, ще увеличи гладкостта, еластичността на кожата, ще почисти дермата на пениса от рогови люспи. В допълнение, масажът на пениса премахва венозните задръствания, подобрява кръвообращението.

Ако тази техника не доведе до удебеляване на пениса, тогава можете да опитате механични методи:

 1. Удължител. . . Това устройство е предназначено специално за разтягане на пениса чрез излагане на маса от 300 g до килограм. Факт е, че тялото включва реакцията си на външен натиск и започва образуването на нови клетки. Тези клетки са надарени със строг обем, което означава, че има увеличение не само на дължината на пениса, но и на дебелината му.
 2. водна помпа. . . Можете да си купите вакуумна помпа в секс магазин. Благодарение на използването му е възможно да се увеличи притока на кръв към фалоса и съответно да се увеличи размерът му. Но този ефект е временен, когато кръвообращението се нормализира, размерът ще се върне. Между другото, постоянното използване на помпата може да подобри ерекцията и потентността.
удължител за удебеляване на пениса

Също така ефективен микрохирургичен метод е използването на матрица. Дебелината му е 4 мм, инсталиран е в кръгово положение под кожата на пениса. След операцията дебелината на пениса става с 8 мм по -дебела. След като този елемент е инсталиран, клетките започват своето възпроизвеждане в порите на матрицата. Така че можете да наблюдавате заместването на органичните вещества с меки тъкани.

Полезно е да се отбележи

Имплантираната съединителна тъкан остава в пениса завинаги и не изисква повторни хирургични процедури.

Инжектирането на колаген остава популярно, инжектираното в пениса вещество ще се разтвори с течение на времето.

Той също така използва собствена мазнина, която се изпомпва под кожата на мъжкия генитален орган.

Не трябва да забравяме, че пенисът е орган, като част от цял организъм, така че липсата на сън, стресът, неправилната диета, алкохолът ще анулират всички усилия, насочени към удебеляване на пениса на мъжа.

Отзиви

Първи преглед, мъж, 32

Реших на операция за удебеляване на пениса, направих липофилинг. Искам да кажа, че диаметърът се е увеличил с 2 см в състояние на ерекция. Естетиката не се нарушава нито в спокойно, нито в развълнувано състояние. На външен вид всичко е напълно естествено. Въпреки че, когато го усетя, има известно уплътнение в средата на фалоса, но не изглежда да е нещо необичайно. Що се отнася до усещанията от пола, те не са се променили, същата ерекция като преди операцията. Друго наблюдение беше увеличението на пениса веднага след операцията, просто е огромно! След това той започна да намалява и стана по -голям по обем, отколкото преди интервенцията. Доволен съм, моят партньор също казва, че усещанията са се променили към по -добро.

Втори преглед, мъж, 35

Направих операция с помощта на мастна тъкан. Те обясниха, че това е най -подходящият материал, тъй като е негов собствен, няма да предизвика странични ефекти, ще се вкорени добре. Отговорни от използването на гелове, тъй като смятали, че тези вещества не са местни, може да доведе до усложнения. Като цяло предпочитах мастната тъкан. Операцията мина добре, малък тумор вече беше отшумял, пенисът се увеличи с обем 2 см. Накратко, сега се гордея с достойнството си! Препоръчвам!