Техника за уголемяване на пениса

как да увеличите размера на пениса

Антрополозите твърдят, че от древни времена мъжете се стремят да увеличат размера на пениса си.

За това са създадени много техники, в най-древните трактати са описани възможни варианти за въздействие върху пениса с цел увеличаването му.

Възможно ли е уголемяване на пениса? Има много различни начини за уголемяване на пениса.

Правилно избраната техника за уголемяване на пениса е ключът към успеха. Обикновено се разграничават три основни метода за уголемяване на пениса.

Основни техники за уголемяване на пениса

  • Хирургично уголемяване на пениса.Преди 1-2 десетилетия изкуствен силиконов материал се използваше при операции за уголемяване на пениса. Същността на операцията беше инжектиране в кожата на пениса с този материал, което доведе до увеличаване на дебелината му. Недостатъчният резултат и възможните усложнения принудиха хирурзите да преразгледат възгледите си за този метод. В нашето време на сексуалната революция операциите за уголемяване на пениса се извършват доста често. За да се увеличи обемът на пениса, се правят инжекции с биологичен материал, който се взема от тъканите на пациента. Това са мастни натрупвания в областта на бедрото, което прави процедурата по-безопасна. С увеличаването на дължината на пениса се прави разрез в тъканите, които поддържат пениса отгоре и след това се зашива малко по-ниско, отколкото е било. Резултатът се забелязва почти веднага. Съществува риск от инфекция и различни форми на усложнения. Тази операция може да увеличи пениса с 4 cm.
  • Увеличаване на пениса с хранителни добавки.Този метод се състои в редовен прием на специално формулирани лекарства за уголемяване на пениса. Това могат да бъдат хапчета или хранителни добавки. Съставът им е предимно естествен, включва уникални растения и компоненти. Те се считат за безобидни. С този метод можете да увеличите пениса си с 0, 5 см годишно. Можете да увеличите пениса по този метод с 3-4 см.

Ръчни начини за уголемяване на пениса

Има няколко от тях:

  1. Вакуумен метод.Тази техника използва вакуумна помпа. Пенисът се вкарва в колба от прозрачен материал, от колбата на помпата се изпомпва въздух, което води до напрежение в тъканите на пениса и приток на кръв към тях. При редовно използване на помпата тъканите се разтягат и придобиват еластичност, което води до увеличаване на нейния размер. Има риск от нараняване при злоупотреба. Тази техника се прилага през цялата година и дава средно 3 cm.
  2. Метод на сцепление.Същността му се състои в разтягане на тъканите на пениса с помощта на специални устройства - удължители. Те помагат за фиксиране на пениса в опънато положение с течение на времето, което води до увеличаване на обема на тъканите и съответно на самия пенис. Методът е безопасен. Възможно уголемяване на пениса - 3-4 см. Най-добрият ефект се постига при използване на тази техника непосредствено след операцията.
  3. Ръчни упражнения.Този метод е много подобен на предишния, но има свои собствени характеристики. Същността е същата, но ефектът е по-пълен. В допълнение, такива упражнения имат благоприятен ефект върху цялата пикочно-полова система, потентността се подобрява и рискът от придобиване на заболявания от сексуален характер намалява. Методът е абсолютно безопасен и универсален, подходящ за всички, без изключение. За една година можете да увеличите пениса с 3-5 см.

Когато избирате техника за уголемяване на пениса, е важно да вземете предвид възможностите и нуждите си. Ако се нуждаете от бърз резултат, използвайте вакуумния метод, ако е дългосрочен - тракция, упражнения или лекарства, а ако искате да увеличите пениса бързо и дълго време, можете да прибегнете до хирургичния метод.