Как да увеличите член: разглеждаме най-ефективните начини

Размерът на мъжките гениталии е право пропорционален на качеството на пола и самочувствието. Много дами смятат, че параметрите на гениталиите на мъжа не са от голямо значение, но това не е съвсем вярно: само с достатъчен размер на основния атрибут на любовта е възможно висококачествено, пълно и цялостно стимулиране на вагиналните стени , което пряко влияе върху вероятността от вагинален оргазъм. Ще ви разкажем за най-добрите начини да увеличите пениса си у дома, без да навредите на тялото си?

В момента има много начини за увеличаване на пениса, най-ефективният е хирургическата интервенция, която включва квалифициран пластичен хирург. С помощта на този метод могат да се променят дори микроскопичните параметри на пениса, благодарение на което мъжът получава възможност да извърши пълноценен полов акт. Независимо от това, хирургическата интервенция е придружена от дълго възстановяване, болезнена рехабилитация, освен това тази техника е доста скъпа.

Ето защо ефективните методи за уголемяване на пениса включват домашни методи, които помагат за постепенно и безопасно регулиране на параметрите на репродуктивния орган. Средно такива процедури ви позволяват да увеличите първоначалния размер с около два сантиметра.

сантиметър за измерване на пениса преди уголемяване

Най-често срещаните размери: какво казва статистиката?

Ако говорим за средните параметри, тогава средният размер на гениталиите на славянските респонденти е около 9 сантиметра (тази стойност е измерена в невъзбудено състояние). По време на сексуална възбуда тази дължина се увеличава средно до 14 сантиметра.

В същото време качеството на женския оргазъм се влияе не само от дължината, но и от обиколката на въпросния орган, като средно по време на ерекцията той е 11 сантиметра.

Освен това изследователите установили, че мъжете от африканските страни имат най-големи параметри, докато най-малки размери се наблюдават сред респондентите от Тайланд и Виетнам.

Разбира се, това са силно осреднени данни, които представляват само обща картина на размера на мъжките гениталии в зависимост от расата, височината и други параметри.

Истински начини за увеличаване на пениса без болка и материални разходи

По-долу са основните техники, с помощта на които всеки може да промени мащаба на мъжеството си, да се отърве от психологическия дискомфорт и приятно да впечатли своята сродна душа.

Възможно ли е да се увеличи член с пищност?

Вакуумната помпа е популярно устройство за мъже, което представлява специална колба с манометър. Устройството изпомпва въздух близо до багажника на органа, което създава напрежение и увеличаване на притока на кръв към пещеристите тела. В резултат на такова въздействие е възможно не само да се увеличи тялото с няколко единици в линията, но и да се създаде пълноценна ерекция. Ето защо помпата може да се използва и при лечение на еректилна дисфункция.

Трябва да започнете занятията постепенно, с няколко минути тренировка, постепенно продължителността може да се увеличи до 20 минути. Преди да използвате помпата, пенисът трябва да бъде подготвен, за това се препоръчва да нанесете лубрикант или специален гел за промяна на размера с масажни движения.

Производителите произвеждат както ръчни, така и електрически устройства, принципът на работа на такива устройства е подобен. Не трябва да използвате домашно приготвени помпи, тъй като те могат да увредят гениталиите. Спрете да използвате уреда, ако почувствате остра болка в областта на пениса, в противен случай може да повредите кавернозните тела, което ще доведе до нараняване и ще наруши способността за полов акт.

Как да увеличите пениса у дома с крем?

Към днешна дата това е единственият безопасен и доста ефективен метод, който може да се използва редовно у дома. Производителите произвеждат продукти за локално приложение под формата на доста плътни кремове и леки гелове. Първият от тях може да се използва през нощта, вторият - преди полов акт или при активен начин на живот, когато е важно гелът да се абсорбира бързо и да не оставя лепкаво усещане.

мъж, доволен от уголемяване на пениса

Съставът на кремове и гелове включва растителни съставки, които ускоряват кръвообращението в областта на гениталиите, което допринася за постепенна промяна в дължината и дебелината.

Използването на продукта е възможно най-просто: нанесете точното количество крем или мехлем върху гениталиите, които са били предварително измити и подсушени с кърпа. Разнесете крема равномерно върху повърхността на гениталиите, като обърнете специално внимание на областта на главата. В същото време движенията ви трябва да са доста интензивни и масажиращи за допълнително активиране на кръвообращението. Препоръчително е средствата да се използват ежедневно, в продължение на един месец.

Кремове и гелове от известни производители имат много предимства, а именно:

 • Повечето съединения имат кумулативен ефект, така че размерът се променя не само по време на ерекция, но и в нормално състояние.
 • Можете да увеличите пениса си бързо, половин час преди полов акт, което ще ви позволи да забележите положителни промени след първото приложение.
 • Продуктите повишават чувствителността на интимната зона, което води до богат и продължителен оргазъм, както и подобряване на усещанията по време на полов акт като цяло.
 • Възможно ли е да увеличите размера на пениса с този метод? Практиката показва, че след месец редовна употреба повечето мъже отбелязват промяна в параметрите средно с три сантиметра. Това означава, че този метод е наистина ефективен.
 • Почти пълната липса на противопоказания и нежелани ефекти поради напълно естествени съставки. За разлика от синтетичните лекарства, които се приемат през устата, кремът не влияе неблагоприятно върху вътрешните органи.
 • Заедно с уголемяването на пениса, повечето лекарства имат благоприятен ефект върху еректилната функция, което помага за възстановяване на потентността при лека еректилна дисфункция (например поради силно вълнение или умора).
 • Съвременните композиции имат лека консистенция, която бързо се абсорбира дълбоко в тъканта и не оставя следи върху околните неща. Кремът и гелът могат да се използват с презерватив, тъй като продуктите не разрушават структурата на латекса.

Единственото ограничение при употребата е силна чувствителност към определени компоненти на продукта, което може да доведе до тежки алергии.

Освен това не се препоръчва нанасянето на състава върху увредени полови органи или при наличие на изразени алергични реакции.

Възможно ли е наистина да увеличите члена с помощта на масаж?

Масажната техника е друг безопасен метод, който може да се използва едновременно с кремове и гелове. За да изпълнявате упражненията, просто се отпуснете, докато лежите на леглото, нанесете специален лубрикант върху ръцете и гениталиите си.

След това започнете да правите възвратно-постъпателни движения от основата към главата на репродуктивния орган, сякаш разтягате пениса по дължина и леко го натискате. Всички движения трябва да са доста интензивни, но не трябва да се допуска болка. На тази техника трябва да се обръща редовно внимание, около 20 минути всеки ден.

Възможно ли е да се увеличи пениса с операция: плюсове и минуси

В момента само с помощта на пластична хирургия можете радикално да промените параметрите на важен орган. Използвайки тази техника, хирургът може да елиминира очевидни деформации на пениса или микроскопични размери, които са резултат от травма или вродена патология.

Недостатъците на пластичната хирургия включват следното:

 • Тази техника не е показана на всички пациенти, например при тежки деформации на пениса ще бъде невъзможно радикално да се промени размерът.
 • Методът е свързан с впечатляващи материални разходи за предварителен медицински преглед, самата операция и рехабилитационния период.
 • Дълга и трудна рехабилитация, която е придружена от множество превръзки, прием на антибактериални лекарства и болезнени усещания.
 • Действията на неквалифициран хирург могат да доведат до нарушаване на структурата на кавернозните тела, което ще доведе до еректилна дисфункция и дори пълна импотентност.

Ето защо днес само използването на специални кремове и гелове за увеличаване на репродуктивния орган е напълно безопасен, ефективен и евтин метод.

Препоръки за мъже, които искат да увеличат пениса си у дома

Ето няколко полезни съвета, които да помогнат на всеки мъж да промени сексуалния си живот към по-добро:

 • Използвайте само доказани продукти от известни производители, които произвеждат сертифицирани продукти. Благодарение на това няма да срещнете странични ефекти, дразнене и алергични реакции.
 • Ако предпочитате да водите активен начин на живот, изберете продукти с лека гелообразна текстура, която няма да изцапа спалното бельо и дрехите.
 • Редовността е основното правило в този деликатен въпрос. Упражнение и масаж трябва да се правят всеки ден, максималното количество - два пъти на ден.
 • Не очаквайте сериозна промяна. Можете да промените параметрите с няколко сантиметра, в зависимост от оригиналната дължина и спецификата на вашата репродуктивна система.
 • Не допускайте болка по време на манипулация. Ако почувствате дискомфорт, трябва да забавите или напълно да спрете манипулациите.
 • За да се постигне по-изразен ефект, няколко метода могат да се комбинират един с друг.

Сега всеки мъж ще знае как да увеличи пениса у дома, това не изисква прекомерни усилия или скъпи методи. Преди да използвате определено средство или да изпълните упражнение, не забравяйте да прочетете противопоказанията, ако е необходимо, консултирайте се със специалист относно целесъобразността на такава техника. Увеличавайки пениса, вие ще станете по-уверени в себе си, както и ще можете да удовлетворите една жена и да й доставяте истинско удоволствие от секса!