Уголемяване на пениса с крем, гел, спрей: плюсове и минуси

Може ли крем, спрей или гел за уголемяване на пениса да промени живота на мъжа? Често сред силния пол има дял от скептицизъм, когато такъв въпрос се изрече на глас. Всъщност, за да увеличат размера на пениса, мъжете не трябва да избират операция или отнемащи време, изтощителни процедури. В момента представителите на смелата половина от човечеството, които планират да увеличат пениса, имат необичайно богат избор от средства, за да направят мъжкия орган още по-голям.

гел за уголемяване на пениса

Какво представляват кремовете за уголемяване на пениса

Такива средства, които увеличават размера на мъжкия репродуктивен орган, могат да се похвалят с естествен състав, който намалява риска от алергични реакции и други странични ефекти. В резултат на това такива кремове практически нямат противопоказания поради тяхната естественост. Въпреки това, не трябва да се отписва индивидуалната непоносимост на тялото, което се счита по-скоро за изключение.

Що се отнася до класификацията на кремовете, които увеличават пениса, както по дължина, така и по диаметър, те са разделени на средства:

  • кратка продължителност;
  • дългосрочно действие;
  • със спомагателен ефект.

Името на всяка категория говори само за себе си. Използването на първите кремове е насочено към премахване на вътрешните комплекси на мъжа, добавяне на самочувствие, повишаване на потентността, подобряване на притока на кръв към пениса. Прилагат се преди полов акт, а самият ефект се наблюдава в рамките на два часа. Поради подобрения приток на кръв пенисът става по-голям и по-твърд.

Дългосрочните мехлеми овлажняват добре кожата на фалоса, като стимулират трайна ерекция. Ефектът от употребата им може да се наблюдава в рамките на 4-5 часа. Чрез подобряване на храненето на тъканите на пениса и притока на кръв, мъжкият орган става по-дълъг и по-широк. Половият акт ще бъде по-дълъг, рисковете от преждевременна еякулация са намалени.

Средствата със спомагателен ефект се препоръчват да се използват в комбинация с други техники за уголемяване на пениса. Благодарение на тяхното използване е възможно да се постигне стабилно еректирано състояние на пениса, по-голяма еластичност на тъканите на пениса. Тяхното затоплящо действие, базирано на естествени съставки, ви позволява да получите най-добри резултати.

Напоследък хората често попадат на реклами за спрей за уголемяване на пениса. Естественият му състав осигурява правилното хранене на клетките на фалоса, а уникалните компоненти позволяват задържане на влагата, необходима за растежа на мъжкия орган в тъканите. Поради чужди вещества, репродуктивният орган става по-голям. Всичко това се случва без болезнено делене на клетките. Благодарение на своята естественост, веществата се отделят от тялото без никакви последствия.

Какъв е ефектът от използването на кремове

При редовна употреба на гелове за уголемяване на пениса, мехлеми, лосиони и др. продължителността на половия акт се увеличава, рисковете от преждевременна еякулация намаляват, а самият пенис става забележимо по-твърд в случай на сексуална възбуда.

Що се отнася до дължината на фалоса, тогава, според прегледите, ефектът е забелязан още през втората седмица на употреба. Други твърдят, че резултатът е бил видим месец след първото приложение. Отбелязва се, че използването на уникални по естествен състав препарати ви позволява да увеличите дължината на пениса с няколко сантиметра.

Някои се хвалят с по-впечатляващи успехи, но това вече зависи от индивидуалните особености на тялото и използването на допълнителни техники, като вакуумно изпомпване.

Редовната употреба на специални кремове допринася за честото разтягане на тъканите на пениса. Отзивите показват, че такъв ефект влияе благоприятно върху растежа на мъжкия орган, както по дължина, така и по дебелина. Въпреки това, преди да ги използвате, трябва да се уверите, че естественият състав на лекарството. Крем, мехлем, лосион, спрей или гел трябва да се абсорбира добре, да има приятна текстура и при нанасяне върху кожата на пениса мъжът не трябва да изпитва болка.

Плюсове и минуси на кремове, мехлеми, гелове, спрейове за уголемяване на пениса

Използването на горните средства позволява не само да забравите за проблема с размера на пениса, но и да разрешите редица сексуални неуспехи, включително загуба на чувствителност и преждевременна еякулация. Най-голям ефект може да се постигне, ако се използват мехлеми в комбинация с други масажни или хардуерни техники. В резултат на това кремът ще позволи на тъканите на фалоса да се възстановят по-бързо след упражнения, насочени към разтягането им.

Влияе благоприятно на растежа на мъжкия орган и подобрява кръвообращението. При избора на лекарство е важно да се обърне внимание на неговия състав, който трябва да включва само естествени съставки. В противен случай рискът от странични ефекти и намалена ефективност ще се увеличи. В крайна сметка за никого не е тайна, че да се пълните с химически добавки не е най-добрата идея. Ето защо е необходимо да се даде предпочитание на естествените вещества.

Плюсове и минуси на кремове, спрейове, лосиони, мехлеми, гелове за растеж на пениса

професионалисти

  • естественост и естественост на компонентите;
  • растежът на тъканите е безболезнен;
  • използването им включва прекарване само на минимално време;
  • ефектът се наблюдава в рамките на две седмици от момента на първото приложение;
  • възможността за решаване на редица сексуални проблеми;

Минуси

  • рискът от алергични реакции поради закупуване на нискокачествено лекарство;
  • може да отнеме време, за да изберете ефективно средство за защита.