Как бързо да увеличите пениса у дома

Много мъже мечтаят да променят размера на пениса си. Операцията е твърде сериозна стъпка, която може да доведе до тъжни последици. Ето защо представителите на силния пол се интересуват как да увеличат пениса у дома, кой метод е най-ефективен.

Методи за уголемяване на пениса

Често проблемът с малкия пенис е психологически. Отдавна е известно, че основното не е размерът, а качеството. Ето защо, преди да увеличите пениса у дома сами, трябва да се уверите, че наистина има проблем.

Има няколко техники, които ви позволяват да променяте независимо дължината и дебелината на пениса. Всички те са чудесни за домашна употреба. Те включват:

 • Помпа, удължител.
 • Козметика и таблетки.
 • Масаж.
 • Самохипноза.
 • Фитовъздействие.

Не очаквайте моментални резултати. В този случай редовността е важна. Най-добрият ефект може да се постигне чрез комплексно въздействие върху пениса. Например, ако комбинирате спрей с масаж. Препоръчително е внимателно да проучите избрания метод, преди да го използвате.

Вакуумна помпа и удължител

Вакуумната помпа ви позволява да увеличите дължината и дебелината на пениса, както и да подобрите потентността. Представлява цилиндър с помпа, където се поставя пениса. Помпата изпомпва въздух от цилиндъра, поради налягането се увеличава притока на кръв, увеличава се гениталния орган. Ефектът не трае дълго.

Разширителят е по-малко популярен от вакуумната помпа. Прави пениса по-дебел, по-дълъг и му придава правилната форма чрез разтягане на тъканите на пениса. Резултатът от използването на удължителя ще бъде доста дълъг, ако използвате устройството всеки ден.

Има и други методи за удължаване на пениса у дома чрез окачване с различни тежести. Натоварването е в състояние да разтегне кожата, което прави органа по-дълъг, но не влияе на дебелината. Това е много опасна процедура, която може да доведе до телесна повреда.

Популярни са и различни приставки за мъжество, които го удължават, правят по-силен и подобряват потентността. Накрайниците забавят еякулацията и удължават половия акт.

Гелове, мехлеми и таблетки

Геловете, кремовете и мехлемите за уголемяване на пениса имат противоречиви отзиви и двусмислен ефект. Определено има резултат от тези лекарства, но той е твърде краткотраен. Козметичните препарати се препоръчват да се използват заедно с помпа или екстендер.

Изследванията не са доказали ефекта на таблетките и капсулите. Много от тях са хранителни добавки и в големи дози могат да навредят на организма. Ако говорим за такива стимуланти като Виагра, тогава те подобряват потентността, предизвикват сексуално желание, докато увеличаването на мъжкото достойнство се случва само поради ерекция.

Самомасаж

Има различни видове масаж, които се използват за увеличаване на мъжкия пенис у дома. При извършване се препоръчва да използвате специални гелове и кремове, а непосредствено преди процедурата трябва да се затоплите в топла вана. Това ще подобри притока на кръв в тазовите органи, ще осигури ефективното функциониране на репродуктивната система. Масажът на пениса си направи сам в състояние на ерекция се счита за най-ефективен.

Масажът изпълнява редица полезни функции:

 • помага за удължаване на пениса, прави го по-дебел;
 • засилва сексуалното желание;
 • повишава потентността;
 • кара ерекцията да продължи по-дълго.

Тънкостта на този метод се крие в правилната техника и изключването на наранявания. В крайна сметка мъжеството е деликатен и много чувствителен орган, който изисква внимателно отношение.

Особено популярна е техниката Jelqing, която е насочена към уголемяване на пениса. Движенията по време на такъв масаж наподобяват доене на крава. Jelqing има свой собствен принцип на действие, с който трябва да се запознаете преди изпълнението. Редовните занятия ще ви позволят да видите резултата след 2-3 месеца.

самохипноза

Специалистите приемат сериозно психологическото въздействие. Тя се основава на визуализация, която има много сила. Необходимо е да се вземе за правило постоянно да си представяте голям орган. Това помага да се повиши нивото на хормоните, отговорни за растежа на пениса. Тази техника не изисква много усилия и време, а резултатът може да бъде ефективен.

Фитовъздействие

И тук не можете без народни рецепти. Растежът на пениса може да стимулира използването на специални билкови чайове. Съставите им са различни. Билките, които дават най-добър ефект, включват:

 • глог;
 • женшен;
 • трибулус;
 • Дубровник;
 • жълт кантарион.

Експертно мнение

Лекарите са сигурни, че само хирурзите могат да увеличат пениса. Сложна и скъпа операция е въвеждането на мастна тъкан под кожата на органа. Такъв опасен метод за уголемяване на пениса дава временен ефект, тъй като областта на мастната тъкан след известно време ще се разреши. Какво тогава да кажем за други техники, които се извършват без операция. Действието им е много съмнително.

Лекарите съветват да не тровите тялото с различни лекарства, а да обичате себе си и да считате достойнството си за истинска гордост, независимо от размера. Ако проблемът наистина разваля живота, трябва да се свържете със специалист, който ще ви помогне да намерите изход. Най-вероятно без операция не може.

Списък с начини за увеличаване на пениса у дома

Почти всеки трети мъж тайно иска да увеличи пениса, въпреки че не всеки се решава на такава кардинална стъпка. Днес експертите са разработили и предлагат много методи за уголемяване на мъжкия пенис, но хирургичният метод все още има най-висока ефективност. Операцията има редица недостатъци - висока цена и рискове.

Въз основа на това много мъже предпочитат да търсят начини за уголемяване на пениса у дома в различни източници и в интернет. Най-важните причини за желанието за уголемяване на пениса са недоволството на сексуалния партньор, както и психологическите проблеми на самия мъж. Но преди да търсите такива методи, е необходимо да се запознаете с общоприетите стандарти за размер, без влиянието на стереотипи и неразумни модели.

Възможно ли е по принцип да се увеличи пениса?

Първият въпрос, който възниква при много мъже, е дали е възможно дори да се увеличи размера на пениса без операция.

измерване на пениса преди уголемяване

Но преди да пристъпите към изясняване на този въпрос, струва си да определите точно собствените си размери, да ги сравните с физиологичните норми, за да оцените по този начин осъществимостта на уголемяване на пениса.

В момента съвременната медицина и познанията на човечеството предлагат няколко начина за реално увеличаване на пениса. а именно:

 • хирургия, скъпа и много рискова стъпка;
 • удължител, тоест специализирано устройство за удължаване на пениса;
 • помпа с вакуумен метод за разтягане на тъканите на пениса;
 • кремове и спрейове за домашно увеличаване с временен ефект;
 • мастурбация и масаж, които загряват и разтягат тъканите на пениса.

За да постигнете страхотни резултати при домашни опити и бързо да увеличите пениса, можете да прибягвате до няколко метода наведнъж. Комбинираният подход в този случай ще играе само в ръцете на мъжа в неговите стремежи и желания.

Как да увеличите пениса у дома без операция?

Въпреки очевидния скептицизъм относно това как можете да увеличите пениса у дома, повечето от пламенните скептици все още се опитват да изпробват техниките върху себе си. В крайна сметка само личен опит може да бъде точно потвърждение за това дали подобни усилия работят или все още са развод. Основното правило за постигане на резултати е системното изпълнение стриктно според препоръките.

Упражнения

мъж с увеличен пенис

Специалистите са разработили специални упражнения, чието редовно изпълнение води до нагряване и разтягане на тъканите на пениса, което означава, че можете да увеличите размера на пениса у дома.

 • Първо, кожата на пениса трябва да се затопли за по-голяма еластичност на тъканите. Загрята в тиган сол се поставя в тъкана торбичка, след което се нанася върху пениса.
 • След това трябва да постигнете ерекция, но в същото време да спрете сексуалната възбуда наполовина. За да направите това, мъжът ще се нуждае от специална смазка.
 • След това се прави пръстен с два пръста на ръката, който се затваря в основата на пениса. Стискайки плътно пръстена, той се изнася до самата глава, сякаш се опитва да разтегне пениса по дължина.
 • Изпълнявайки упражнението, не е необходимо да докосвате главата. Първо се извършват около 40 разтягания, като постепенно се увеличават до 200 пъти.

Това упражнение за уголемяване на пениса се нарича елкинг или техника на удвояване. В резултат на това тъканите на пениса се нагряват, което означава, че стават гъвкави при разтягане.

Масаж

масаж за уголемяване на пениса

Има и друг метод за безболезнено и безплатно увеличаване на размера на пениса у дома. В допълнение към размера, потентността на мъжа също се увеличава значително. Преди масажни упражнения кожата първо се загрява с помощта на лубриканти. Но най-ефективна е мека кърпа и билкова отвара за парна баня. Кърпата се навлажнява в гореща отвара, след което се нанася върху пениса за няколко минути.

Освен това масажът се извършва по два начина - масаж в спокойно състояние и по време на ерекция. В този случай и двата метода включват разтягане на тъканите. С помощта на дланите пенисът трябва да се приведе малко в активно състояние, след което, като го хванете, сякаш го издърпайте от себе си, надолу и нагоре. Освен това пенисът може да се върти по посока на часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка.

Специални приспособления

Освен това можете да увеличите растежа на пениса у дома с помощта на специални устройства. Съвременният пазар предлага много продукти за такива цели, но най-ефективните помпи се считат за вакуумни и хидравлични помпи, както и удължител.

 1. Вакуумната помпа е апарат за засилване на кръвообращението и разтягане на тъканите на пениса, подобряване на еластичността на кръвоносните съдове и потентността. Такова устройство включва специална помпа, колба, които работят в тандем на принципа на отрицателното налягане. След това кавернозните тела на пениса се разтягат и разширяват, под прилива на кръв пенисът става по-голям.
 2. пенис помпа

  Инструкция:

  • първо се изпомпва въздух, в резултат на което под въздействието на отрицателно налягане кръвта се втурва към пениса;
  • всеки ден трябва да използвате устройството от 5 до 20 минути;
  • може да се почувства известен дискомфорт по време на тренировка.

  Ако използването на вакуумна помпа причинява болка, подобни дейности трябва да бъдат прекратени или отслабени. Ако успоредно с помпата се използват специални кремове за уголемяване на пениса, резултатът няма да закъснее.

 3. Хидропомпата е копие на вакуумна помпа, но налягането в този случай създава течност. В допълнение, такава помпа има мек ефект, предотвратявайки наранявания на пениса.
 4. хидропомпа за уголемяване на пениса

  Инструкция:

  • топла вода се изтегля в банята, така че нивото й да покрива мъжа до кръста;
  • в топла вода трябва да легнете за 5-10 минути, за да затоплите гениталиите;
  • след това помпата се потапя под вода, след което пенисът трябва да се постави в нея;
  • поставете помпата равномерно около пениса, като поддържате скротума, преди да създадете ефект на вакуум;
  • с помощта на устройството се създава вакуум, след което мъжът трябва да се отпусне;
  • така че вакуумът да не се отпуска, могат да се извършат няколко изпомпващи движения.

  С помощта на такова устройство е възможно да се увеличи дължината на пениса чрез подобряване на еластичността и твърдостта на тъканите и кръвоносните съдове. В допълнение, с помощта на такива упражнения можете да предотвратите и дори да премахнете еректилната дисфункция.

 5. Разширителят е ортопедично устройство, което се използва у дома за увеличаване на пениса. Такова устройство гарантира няколко положителни промени наведнъж:
 6. удължител за пениса
  • способността за увеличаване на дебелината на пениса и неговата дължина;
  • укрепване на твърдостта и здравината на пениса по време на ерекция;
  • увеличаване на продължителността на половия акт до 60%;
  • подобряване на анатомичната форма на пениса;
  • получените резултати остават до края на живота.

Правилата за приложение изискват първо да носите удължителя малко, докато пенисът свикне с такива натоварвания. Средно трябва да го носите от 4 до 6 часа, като регулирате дължината на прътите, така че мъжът да не чувства болка, а само лек дискомфорт. Ако е била провокирана силна болка, носенето на уреда се отлага за известно време.

Спрейове и гелове

С помощта на определени фармацевтични продукти можете да увеличите главата на пениса и неговия размер, ако изберете правилното лекарство. Всеки ден фармацевтичната индустрия произвежда все повече средства за растеж на пениса. Но в същото време трябва да се помни, че такива средства обикновено включват само временен ефект, докато се прилагат върху кожата на гениталните органи по предназначение.

Най-ефективните средства за растеж на пениса са тези, в които активното вещество е джинджифил, женшен, глицин или аргинин. Обикновено говорим за специални лубриканти, кремове и гелове, които се прилагат малко преди полов акт. След това компонентите проникват в кръвния поток, увеличавайки кръвообращението, както и затопляйки тъканите на пениса. Полученият ефект продължава около 3 часа.

Колко важен е размерът?

Според статистиката размерът на пениса е много по-важен за самите мъже, докато жените ценят не размера, а способността и способността да го използват. От гледна точка на анатомията и физиологията науката неведнъж е потвърждавала, че нормалният мъжки пенис трябва да има дължина 12-18 см. И тук важна роля играят ръстът на мъжа, неговата тегловна категория, физика и раса.

Не винаги големият пенис е гордостта на мъжа. Както показва практиката, големият пенис може да достави на жената по време на полов акт не много удоволствие, а, напротив, болка и дискомфорт. А стереотипите, че голямата мъжественост е въпрос на гордост и признак на мъжественост, отдавна са разсеяни.

Предпазни мерки

лекарят дава противопоказания за уголемяване на пениса

Преди да прибягвате сами до техники за уголемяване на пениса, трябва да се консултирате със специалист по такива въпроси. Най-често желанието за уголемяване на пениса е неоснователно, има ситуации, когато те могат да навредят. Така например, специални кремове и гелове за растеж на пениса могат да предполагат наличието на противопоказания, които е важно да се вземе предвид преди покупката.

Упражнението, масажът и използването на специални устройства могат да причинят нараняване на пениса, ако се използват такива техники, отклоняващи се от препоръките. Всяка техника трябва да започне с малко, като постепенно увеличавате продължителността и интензивността на прилагане. И разбира се, не забравяйте да овлажните кожата на пениса, да затоплите тъканите преди процедурите.

Понякога е достатъчно само за укрепване на ерекцията

За да увеличи мъжкия пенис, понякога мъжът просто трябва да постигне максимална ерекция. Поради действието на негативни фактори или поради сексуални разстройства, малък пенис може да е резултат от бавна и недостатъчно силна ерекция. Ето защо експертите съветват мъжете да прибягват до техниката за уголемяване на пениса и възстановяване на ерекцията чрез мастурбация.

Първо, върху пениса се нанася овлажнител (можете да използвате крем за растеж на мъжки пенис), след това можете да извършвате поглаждащи затоплящи движения с ръцете си. Когато пенисът се увеличава под влияние на ерекция, е необходимо да се извършват движения нагоре и надолу, сякаш разтягате кожата на пениса. Можете също така леко да притиснете пениса близо до главата, което само ще увеличи притока на кръв.

мъж увеличен пенис

Народни средства

Традиционната медицина не предполага наличието на специални рецепти и средства, с които можете да увеличите размера на пениса. Но тя има в арсенала си такива средства, с които може да се подобри еректилната функция и потентността. За да направите това, можете да използвате специални билки афродизиак - женшен, гинко билоба, мащерка или глог.

Полезни за подобряване на качеството на половия акт ще бъдат тинктура от див овес, тинктура от чесън, както и лечебно растение бял дроб. Е, най-важният фаворит на народните средства за сексуалната сфера на мъжа е медът и орехът.