Разтягане на пениса: Упражнения за разтягане и уголемяване на пениса

Популярна алтернатива на лекарствата и народните средства е разтягането на пениса. Правейки прости упражнения у дома, много мъже очакват да увеличат размера на своето достойнство без скъпи средства. В този случай трябва да бъдете търпеливи и редовно да практикувате различни техники.

Има ли някакви резултати от разтягането на пениса?

жена сочи към пенис, увеличен от упражнения

Повечето мъже се съмняват, че уголемяването на пениса чрез разтягане е ефективен метод. В буквалния смисъл на думата е невъзможно да се промени размера на пениса, разбира се. Опитвайки се да разтегнете пениса с ръцете си, можете само да го нараните сериозно. За да получите ефективно увеличение на резултатите, е необходимо да правите специални упражнения с помощта на определени устройства. Това условно ще разтегне пениса.

Специално разработените техники ви позволяват да повлияете на поддържащия лигамент на пениса, да увеличите способността му да се разтяга. По пътя се увеличава притока на кръв в репродуктивната система, еластичността на стените на кръвоносните съдове се нормализира и микроциркулацията се подобрява. Редовните упражнения също допринасят за активното делене и регенерация на клетките. Комбинацията от всички тези процеси води до увеличаване на размера на пениса.

Уголемяване на пениса чрез окачване на товар

Тази техника може да бъде много опасна, ако се използва неправилно. Дали разтягането на пениса у дома ще бъде ефективно зависи от това колко внимателно и правилно са извършени подготвителните мерки.

Обучение

Преди да започнете да увеличавате пениса чрез разтягане, трябва да подготвите органа. Това е важен етап, без който не можете да започнете никакво обучение. Такива манипулации са необходими за:

 • подобряване на притока на кръв в тазовата област и неговите органи;
 • намаляване на риска от нараняване;
 • нормализиране на кръвното налягане в организма;
 • намаляване на болката след тренировка.

Най-важното при приготвянето е термичният ефект. За да направите това, вземете топла вана и/или масажирайте пениса.

Водни процедури

гореща вана за уголемяване на пениса

Когато са изложени на гореща вода, топлинните рецептори започват да разширяват кръвоносните съдове под кожата

Топлата вода помага за пълно отпускане на мускулите на тялото, активира кръвообращението. Подготовката протича така:

 • напълнете ваната с вода при комфортна температура, но не по-висока от 40 ° C;
 • гмурнете се до кръста и останете във водата за 5-7 минути.

Ако не можете да се къпете, можете да използвате и душ. За да направите това, поливайте тазовата област на тялото с топла вода също за 5-7 минути. След това новият орган се избърсва с кърпа, нанася се смазващ крем.

Масаж

За извършване на масажни процедури е необходимо да навлажнете малка кърпа с топла вода, след това да я изцедите и да я увиете около пениса. Главата трябва да остане отворена. Органът се разтрива леко с тази кърпа за около 5 минути. След като кърпата се отстрани. След 2-3 минути почивка повторете процедурата 3 пъти. Не увеличавайте/намалявайте времето за масаж.

Схема на окачване

Има няколко схеми за окачване на товари към гениталиите и мъжът трябва самостоятелно да избере най-добрата за себе си. Можете да обърнете внимание на следната опция:

 1. Необходимо е да издърпате препуциума, който се намира в основата, след това да увиете ствола на пениса с еластична превръзка (ще е достатъчна превръзка с ширина 2 см). В процеса на увиване на член с превръзка, трябва да притиснете главата, за да стимулирате изтичането на кръв от нея.
 2. Те вземат специален шнур, който в единия край е прикрепен към еластична превръзка с помощта на специални куки. Към другия край е вързан товар. Първо трябва да закрепите товара върху кабела и да го оставите на пода. След като шнурът е закачен за куките на фалоса, трябва да поемете тежестта в ръцете си.
 3. Сега трябва бавно да освободите товара. Важно е да наблюдавате усещанията си в областта на таза. В никакъв случай не трябва да има болка и очевиден дискомфорт. Ако се появят такива усещания, тогава трябва да дадете почивка на половия орган.
 4. Започнете с 1 минута на ден. Постепенно увеличавайте времето за окачване на товара, но не трябва да надвишава 10 минути.

След приключване на разтягането на пениса трябва да се направи релаксиращ масаж. Движенията трябва да са леки и точни, в никакъв случай интензивни.

Характеристики на обучението

Тъй като този метод не е напълно безопасен, трябва да обърнете внимание на следните характеристики:

 1. Първоначалната маса на тежестта не трябва да надвишава 200 г. Тя може да бъде увеличена само след 3 седмици редовни упражнения с още 200 г. Максималното тегло на висящия товар може да бъде 3 кг, но не повече.
 2. Строго е забранено да се извършва суспензия, ако пенисът е в еректирано състояние. Това е травматично и няма да доведе до никакъв резултат. Тренировката трябва да бъде прекратена, ако се почувства болка.
 3. В процеса на упражнения за увеличаване на пениса чрез разтягане, кожата на пениса може да потъмнее. Това е нормално. Цветът на кожата ще бъде възстановен след приключване на процедурите.
 4. В процеса на занятия не можете да се движите (разходка из стаята), защото тогава натоварването на препуциума се увеличава. Също така е важно разпределението на теглото да е равномерно.

Популярни разтягания на пениса

Кои са най-популярните упражнения за разтягане на пениса? Можете да обърнете специално внимание на следното.

Издърпване на мощност

Изпълнявайте според следния принцип:

 1. Пенисът се хваща с пръсти за главата и се отдръпва от вас. Необходимо е да се задържите в това положение за 5-6 секунди.
 2. След като трябва да издърпате гениталиите надясно и да се задържите. Повторете същото от лявата страна.
 3. По същия принцип пенисът се изтегля нагоре и надолу.

Органът трябва да се издърпва, докато се появи леко усещане за болезненост, но не трябва да се допуска усещане за очевиден дискомфорт. Пенисът трябва да е в покой.

Удължител

уголемяване на пениса с екстендер

Устройството се състои от основа (поставя се върху дръжката на пениса), разтягащи пръти и примка (фиксирана е под главата на пениса). Максималното време за употреба, препоръчано от производителя, е 1 година.

Изводът е, че разтягането на органа става постепенно, според това как се удължават прътите на устройството. За да разтегнете пениса, производителите препоръчват да започнете класове с дължина, която е малко по-малка от дължината на самия пенис, така че тялото да „свикне" с удължителя. Този параметър не се променя през първите 1-2 месеца. Едва след това време трябва да се променят параметрите на прътите.

V-разтягане

Издърпването на пениса по този начин оказва относително по-голям натиск, ефект върху тъканите, отколкото простото дърпане по оста. Обучението може да се прави само когато пенисът е в напълно отпуснато състояние.

Необходимо е да хванете главата на пениса с пръсти, да издърпате препуциума от вас и надолу. С втората ръка, започвайки от основата, е необходимо да правите натискащи движения от вътрешната страна на пениса, движейки се към главата. Повторете 10 пъти.

В същото време главата трябва да се държи здраво и ако се почувства остра болка в нея, тогава е необходимо да я стиснете малко с пръсти, така че да започне изтичането на кръв надолу по пениса.

Усъвършенствано разтягане на пениса

Известно време след началото на занятията мъжете търсят нови, по-ефективни възможности за обучение. Известни са няколко усъвършенствани метода. Трите най-известни практики са описани по-долу.

петел седи

Тази техника за разтягане на пениса се прилага както за издърпване, така и за съдово. Алгоритъмът за неговото изпълнение е следният:

 1. Подгответе стол с плоска седалка, покрийте го с чиста кърпа. Застанете с гръб към него. С ръце издърпайте пениса (трябва да е в състояние на пълна почивка) назад, зад седалището. Тестисите трябва да бъдат разпределени по страните на багажника.
 2. Като държите пениса с ръка, бавно се спуснете на стол. Не можете веднага да седнете на органа с цялата си тежест. Трябва да седнете постепенно, като обръщате внимание на собствените си чувства.

Първоначалното време за изпълнение е 3-5 минути. При напреднало ниво е необходимо да се изпълнят 2-5 подхода и да се увеличи времето до 15 минути. След всеки подход пенисът трябва да се разтрива внимателно и да се масажира.

Обратна тяга

Това упражнение е подобно на предишното, но техниката е малко по-различна:

 1. Положение на тялото: изправено, краката на ширината на раменете, пенисът в състояние на пълен покой.
 2. Членът трябва да бъде хванат с хватка под главата и издърпан назад, за седалището и нагоре. Теглителната сила трябва да се увеличава постепенно.

Ръцете с това упражнение трябва да са зад краката, под задните части. Необходимо е да се направят от 3 до 7 подхода. Времето за разтягане на пениса се увеличава постепенно от 5 до 15 минути.

Въже

Това упражнение е доста травмиращо. Трябва да се извършва само след като членът е добре загрят. Техниката е както следва:

 1. Трябва да тренирате само в състояние на пълна почивка. С дясната си ръка вземете пениса под главата с „пръстенен" хват и го завъртете на 1, 5-2 оборота, в зависимост от личната тренировка. В същото време издърпайте члена малко напред.
 2. С лявата си ръка трябва да хванете багажника приблизително в средата и постепенно да заведете хватката към основата, като завъртите органа в обратна посока.
 3. Задържайки пениса по този начин между две хватки, той трябва внимателно да се разтегне в различни посоки. Трябва да се избягват разкъсвания на кожата.

Бъдете внимателни и внимателни! Това е много травмиращо и болезнено упражнение! В зависимост от нивото на лична практика трябва да се изпълнят 2-5 подхода, като членът се държи в позиция „въже" от 1 до 5 минути.

Други полезни упражнения

упражнения за уголемяване на пениса

Има и други популярни упражнения за уголемяване на пениса, които се различават по техниката на изпълнение и начина, по който въздействат върху тъканите на пениса. Сред тях са следните:

 1. Джелкинг или разтягане на пениса. Такова обучение се извършва на еректиран орган. Пръстите стискат цевта в стегнат пръстен и я преместват към главата. Средно процедурата отнема около 5 минути, трябва да спрете, когато има усещане за предстояща еякулация.
 2. Флексия. Пенисът трябва да е 50 процента изправен. Бавно и внимателно го огънете в различни посоки. По време на процеса не трябва да има болка.
 3. Кегел упражнения. Това е мускулно упражнение, което може да се изпълнява по всяко удобно време. Състои се във факта, че трябва да напрягате и отпускате мускулите на перинеума. За да разберете как работи, трябва да задържите струята в процеса на уриниране. Времето за изпълнение на един подход е 5 минути. Броят на подходите - в зависимост от нивото на обучение.
 4. Затягане. За такава тренировка ще ви трябва специално устройство. Извършва се, когато членът достигне пълна ерекция. Същността на затягането е, че трябва да притиснете еректирания пенис в основата за няколко минути. Този метод е ефективен само в комбинация с други упражнения.
 5. "Звънец". За да се извърши тази практика, е необходимо да се постигне пълна ерекция. Начална позиция: краката на ширината на раменете, перинеалните мускули са напрегнати. В това състояние трябва да правите махални движения на таза. В началния етап на разтягане на пениса по този начин продължителността на урока трябва да бъде няколко минути.