Как мога да увелича главата на пениса у дома?

Според резултатите от проучването повечето момчета са недоволни от размера на своята мъжественост и искат да я увеличат. Поради това някои се интересуват от въпроса как да се увеличи главата на пениса? Има няколко ефективни техники, които ще помогнат за промяна на размерите на върха на пениса.

структура

Възможността за уголемяване на главичката на пениса самостоятелно и с помощта на специалисти е свързана с особеностите на анатомичната му структура.

Главата е малко уплътнение с форма на гъба, съставено от гъбеста тъкан. Смята се, че това е най-чувствителната част на пениса, тъй като съдържа основните нервни окончания на пениса. Също така в главата се намират жлези, отговорни за образуването и отделянето на лигавична течност - лубрикант.

Основната характеристика на този плат е, че запазва еластичността дори след силно вълнение. Поради това тази част от пениса се счита за поглъщащ елемент между тъканите на възбудения фалос и половите органи на партньора. Еластичността също играе важна роля при уголемяването на главата на пениса.

Увеличаване с помощта на професионалисти

Понякога размерът на пениса и неговият върх се увеличават само с помощта на специалисти, тъй като това не може да се направи самостоятелно. Има два метода: хирургичен и инжекционен.

консултация с лекар относно уголемяване на пениса

Хирургически

В особено тежки случаи не можете да направите без операция. При извършване на процедурата се използват специални импланти, които се използват за увеличаване на размера на гърдите при момичета. Те се поставят в тъканта на главата на пениса.

Има и друг хирургичен метод за удебеляване на върха на репродуктивния орган. За да направите това, към гъбестите тъкани се добавя матрица, съдържаща кръвни клетки на пациента. Този метод е по-ефективен и по-безопасен, тъй като клетките на пациента определено ще се вкоренят без усложнения.

Инжекционен

Много по-често хората увеличават размера на главата на фалоса чрез инжектиране, без да използват хирургия. Това е по-безопасно от операцията, тъй като не изисква големи разрези на повърхността на органа. При използване на инжекционния метод под кожата се инжектира хиалуронова киселина, която разширява клетките и увеличава обема на пениса.

jelqing

За да увеличат дебелината на пениса, те използват техника, наречена jelqing. Тази процедура е добра, защото се извършва у дома без помощта на специалисти.

Преди началото на тренировката фалосът се загрява, за да се разпари леко кожата му и да се повиши нейната еластичност. За затопляне на пениса топла вода се добавя към литров съд, в който се поставя гениталният орган за 2-3 минути. Има и друг метод за отопление на мъжеството.

В този случай ще ви трябва и загрята вода, в която се накисва кърпата. След това мокра кърпа се увива около еректирания пенис за 10 минути, след което се пристъпва към джелкинг.

За да увеличите размера с елкинг, главата първо се излага. След това в близост до основата му се прави силен пръстен с два пръста. Това се прави много внимателно, за да няма гънки от кожа под ръка. След като хванем гениталния орган, напрягаме мускулите му и с втора ръка хващаме основата на пениса. Постепенно приближаваме ръцете една към друга, докато се докоснат. След това се прави почивка от 5 минути, след което процедурата се повтаря.

банан в ръка символизира пенис с увеличена глава

Упражнение за увеличаване на главата се извършва всеки ден и продължава най-малко 20 минути. В рамките на един месец ще се забележи, че половият орган постепенно се увеличава.

Народни методи

За да увеличат главата на пениса у дома, някои хора използват един или друг народен лек. Преди да използвате народни методи, трябва да се запознаете с най-ефективните от тях.

Доене

Доенето на пениса се счита за най-разпространения начин за увеличаване на размера му у дома. За да се увеличат размерите на главата, фалосът се привежда в изправено състояние и се притиска здраво от пръстите в основата. Когато стискате, обърнете внимание на притока на кръв, тъй като не може да бъде силно прищипан. Това ще наруши притока на кръв и ще причини болка.

Чрез притискане на основата на мъжкия полов орган може да се постигне следният ефект: налягането в органа ще се увеличи и ще се натрупа повече кръв, такова натоварване ще увеличи диаметъра на върха на пениса. Доенето се извършва два пъти дневно. Продължителността на всяка процедура е 10-15 минути.

люлеене

За да увеличат гениталната глава, някои използват метода на люлеене. При извършване на гимнастика пациентът сяда на стол и здраво опира краката си на повърхността на пода. След това трябва да разтворите коленете си и да вземете пениса в самата основа. След това гениталиите се люлеят леко, така че да удрят леко бедрата. Чрез упражнения и вазодилатация количеството кръв във върха на фалуса постепенно се увеличава и размерът му се увеличава.

вакуумна помпа

За да може главата да има удебелена основа, се използват специални вакуумни помпи. Тези устройства са направени, за да подобрят размера на гениталиите на момчетата.

Редовното използване на устройства ще увеличи притока на кръв към пениса и ще подобри кръвообращението, което има положителен ефект върху размера.

Преди да увеличите кръвообращението с вакуумна помпа, трябва да се запознаете с нейните противопоказания. Невъзможно е използването на уреда за хора със заболявания на препуциума, уретрит, вродени малформации, високо кръвно налягане, нарушено кръвообращение и пациенти с бъбречни заболявания. Всички останали могат спокойно да използват вакуумни помпи.

уголемяване на главата на пениса с вакуумна помпа

За да увеличите размера на помпата, първо я изплакнете обилно с топла вода и сапун за дезинфекция. След това устройството се смазва със лубрикант, така че дюзата да не трие кожата. Когато устройството е напълно готово, в него се поставя еректиран пенис. Постепенно изпомпвайте въздуха от колбата с помпа, изчакайте една минута и я напълнете с кислород. Процедурата се повтаря след отслабване на ерекцията.

Заключение

Увеличаването на притока на кръв за увеличаване на размера на главата и пениса е от интерес за много момчета, които не са доволни от мъжеството си. За да изберете най-ефективния метод за уголемяване на фалоса, трябва да изучите съветите на експерти и да гледате видеоклипове по тази тема.