Вакуумна помпа за уголемяване на пениса: видове, как да използвате и да се грижите за устройството

Уголемяване на мъжкия пенис с помпа

За съжаление, при много представители на силния пол гениталиите не могат да растат по заповед на собственика. И ако някои мъже са доволни от размера и обема на своя фалос, то за някои малките му размери са истински проблем, провокиращ различни видове комплекси. Сред многото начини за качествено решаване на въпроса с размера на мъжествеността се откроява помпа за уголемяване на пениса. Какви са характеристиките на системата, наречена изпомпване и как да използвате правилно различните видове помпи? Възможно ли е да се навреди на мъжкото тяло чрез уголемяване на пениса с това устройство?

Помпа за мъже: принцип на действие, ползи и вреди

Мъжката ерекционна помпа е прозрачен цилиндър, с други думи, градуирана колба, която има вход и изход. Вместо изход, това устройство има малък отвор с прикрепен маркуч, който е прикрепен към помпа, която изпомпва въздух от цилиндъра на колбата. Типът на помпата варира в зависимост от модификацията на помпата. В евтините продукти от секс магазина помпата е представена от обикновена гумена ръчна круша. По-скъпите помпи са оборудвани със специални помпи, които са оборудвани с манометър, предназначен да измерва нивото на налягането в резервоара.

Хидропомпа - увеличава размера на пениса с помощта на вода

Принципът на работа на устройството е прост:

 1. Пенисът се намира в цилиндъра.
 2. Резервоарът е притиснат близо до пубиса.
 3. Помпата изпомпва въздух от цилиндъра. С помощта на тази манипулация се създава вакуум в съда. Под негово влияние кавернозните тела на репродуктивния орган се пълнят с кръв, което провокира ерекция и съпътстващо увеличаване на пениса.

Първоначално вакуумната помпа е изобретена за премахване на импотентността и намаляване на симптомите на патологии на половата сфера (включително простатит). Уголемяването на гениталиите по-късно се превърна в един вид допълнителен ефект от работата на това устройство.

Безспорното предимство на увеличаващата се помпа е фактът, че известно време след работа на вакуумната конструкция, членът е в изправено състояние. Това ви позволява да завършите пълноценен полов акт (понякога в комбинация с допълнителни лекарства).

След изпомпване мъжкият репродуктивен орган изглежда по-масивен. В момента помпата се продава като единица, която увеличава размера на пениса, което е съвсем естествено - след работа на помпата, тя наистина се увеличава, придобивайки обаче същите показатели след известно време.

Разновидности на устройството

Има няколко разновидности на вакуумна помпа, които се различават по принципа на работа и цената.

Увеличаващата помпа е ръчна, автоматична и водна.

 1. Водна помпа или хидропомпа. Работата на устройството се основава на използването на вода вместо въздух. Такива устройства трябва да се използват само докато са във водата.
 2. Автоматична помпа. Позволява прилагане на налягане с помощта на електрическа помпа.
 3. Ръчна помпа. В това устройство налягането възниква поради работата на гумена круша.
Автоматична помпа за пениса ще осигури увеличение с електрическа помпа

Как да изберем вакуумна помпа?

Съвременният избор на вакуумни помпи е доста обширен. Освен това е разрешено закупуването на отделни части - сменяеми колби, маншети, помпи и др.

Когато купувате вакуумни помпи за мъже, трябва да обърнете внимание на качеството на продукта. Така че опциите, предоставени в секс магазина, обикновено се отличават с бързо скъсано уплътнение в основата на цилиндъра, обикновена гумена крушка вместо помпа и липса на манометър.

Професионални помпи с високо качество могат да бъдат закупени в специализирани онлайн магазини.

След като сте избрали марка, трябва да се съсредоточите върху избора на помпа за размера на вашия пенис. Тук трябва да вземете предвид характеристиките на приложението на устройството:

 • Възможност за изпомпване по класически тип. Трябва да се избере продукт, който надвишава дължината на фалоса на мъжа с 10 см. Измерванията по обиколка трябва да се правят в най-дебелата точка на пениса (цилиндърът има различна дължина, но пенисът не винаги е такъв). По правило продуктите, продавани през онлайн магазина, се измерват в инчове (1 инч - приблизително 2, 54 см). Можете да зададете параметрите на устройството с помощта на онлайн конвертора.
 • Опция за опаковане. Закупената колба, напротив, трябва да бъде с един размер по-малка от класическата.

Помпено устройство се предлага без рецепта. Независимо от това, изборът на продукта трябва да бъде обсъден при консултация с уролог, който ще определи степента на необходимост от използването на устройството, като вземе предвид характеристиките на конкретен пациент. Освен това урологът ще може да посъветва избора на подходяща марка апарат, който отговаря на индивидуалните нужди на мъжа.

Трябва да се изберат конструкции, оборудвани с допълнителни предпазни клапани. Такава модификация ще предпази пениса от нараняване и ще помогне за регулиране на налягането в съда, предотвратявайки повишаването му до критични нива.

Видове изпомпване

Има два основни типа изпомпване, извършвано за увеличаване на пениса:

 1. Опаковане. Този режим на изпомпване се извършва за разтягане на частта от пениса, наречена туника. Именно тя е в състояние да задържи растящия и разширяващ се пенис в неговите граници. Говорейки за туника с прости думи, тя може да се сравни с гума за колела, която изпълнява своята специфична функция. При закупуване на помпа за разтягане на туника трябва да се вземат предвид нейните размери - продуктът трябва да е тесен и малък. По този начин елементът, разположен вътре в продукта, няма да може да набъбне по ширина - вакуумната сила ще го издърпа по дължината. Именно този факт ви позволява да разтегнете туниката и също така увеличава дължината на пениса.
 2. Класическо изпомпване. Извършва се в широка колба. Вакуумната сила по време на тази процедура помага на пениса да набъбне, докато кавернозните тела се пълнят до краен предел с кръв, което води до значително увеличаване на ширината и дължината на пениса.
Процесът на изпомпване на пениса с цел увеличаване на размера му

Предимства и недостатъци на помпата

Подобно на повечето спомагателни устройства, вакуумната помпа, направена за мъже, има редица предимства и недостатъци.

Основните положителни свойства на продукта са, както следва:

 1. Помощ за преодоляване на симптомите на еректилна дисфункция, причинени от физически и психологически (страх, стрес, сривове, депресия и др. ) или физически проблеми (патологии на съдовата система, захарен диабет, последствия от хирургични интервенции и др. ).
 2. Изпомпването е сравнително бюджетен метод за уголемяване на пениса в сравнение с някои други методи (хирургична пластична хирургия на мъжкия орган).
 3. Ефективност при постигане на положителни резултати. След известно време (за всеки мъж може да се различава) наистина има увеличение на пениса (скоростта на нарастване отново може да се различава).

Минуси на продукта:

 • Необходимостта от системно приложение. За постигане на дълготраен ефект е необходимо да се правят поне 2 процедури на ден, с продължителност поне 45 минути всяка.
 • Необходимостта от извършване на предварителна еякулация преди започване на процедурата. Изпомпването със сигурност ще доведе до ерекция, така че членът трябва да бъде напълно отпуснат по време на работа. В противен случай ефективността на упражненията ще бъде малка.
 • Максимална ефективност се постига само при паралелно използване на специални препарати.
 • Невъзможността за работа с устройството при наличие на противопоказания (списъкът на които е доста обширен).

В някои случаи някои мъже могат да получат странични ефекти (последните, като правило, изчезват след няколко дни след използване на помпата).

Възможните странични ефекти от изпомпването са:

 1. Появата на синини (червени и лилави петна по повърхността на кожата).
 2. Необичайни усещания по време на ерекция.
 3. Изтръпване на кожата, тяхната сухота или потъмняване.
 4. Загуба на твърдост в основата на пениса.
 5. Краткосрочно намаляване на ерекцията.
 6. Дискомфорт или болка.

Инструкции за употреба

За да бъде възможно най-ефективно използването на помпа за уголемяване на пениса, трябва внимателно да проучите подробните инструкции за нейното използване:

 1. Преди употреба устройството трябва да се третира със сапунена вода.
 2. Дюзата, разположена в долната част на цилиндъра, трябва да бъде смазана със смазка.
 3. Внимателно поставете пениса вътре в колбата.
 4. Като държите цилиндъра с една ръка, а с другата правите движения, които изпомпват въздух чрез работата на помпената част.
 5. След пълен набор и евакуация на въздуха трябва да се провери херметичността на съда - горният отвор трябва да се захване (или клапанът да се затвори).
 6. След манипулациите настъпва ерекция, фалосът се зачервява леко.
 7. След половин минута клапанът трябва да се отвори и цилиндърът да се напълни с въздух.
 8. Повторете процедурата след отслабване на ерекцията.

Общото време за цялата процедура е приблизително 20 минути.

Допълнителни препоръки:

 • Вакуумната бустерна помпа е чисто личен блок, не е препоръчително да я заемате за използване от други хора.
 • Увеличаването на вакуумната експозиция трябва да става постепенно - 30 секунди, 1 минута, 2 минути. и т. н. Паралелно с това се увеличават и паузите между сериите.
 • Когато ерекцията, постигната с помпата, изчезне твърде бързо, трябва допълнително да се приложи ерекционен пръстен. Този вид масажор е предназначен да помогне за забавяне на изтичането на кръв от фалоса.

За да сте сигурни, че устройството се използва правилно и носи само ползи, можете допълнително да гледате видеоклип по тази тема. Този материал може да бъде намерен на множество интернет сайтове.

Противопоказания

Методът на изпомпване има редица противопоказания, включително:

 • склонност към тромбоза;
 • патологии на сърдечно-съдовата система;
 • уретрит;
 • вродени малформации на вътрешните органи;
 • патология на простатата или главата.

Не използвайте помпата, ако имате проблеми с кръвообращението (левкемия или анемия). Това състояние е особено опасно, ако е придружено от болезнена или продължителна ерекция.

Също така причинява забрана за работата на помпата, склонността към често кървене, както и приемането на лекарства за разреждане на кръвта.

Не се препоръчва увеличаване на пениса с помпа и в случай на прием на болкоуспокояващи (пълният списък от тях обикновено се записва в инструкциите за закупеното устройство или трябва да бъде съгласуван с лекуващия лекар).

Съвети за грижи и съхранение

Колко време ще издържи вакуумната помпа? Отговорът директно зависи от правилната грижа за него и тънкостите при съхранение на устройството. За да не се налага често да сменяте продукта, трябва да следвате някои препоръки:

 1. Помпата се съхранява в кутия, което ще спаси продукта от вредното въздействие на слънцето и механичните повреди.
 2. Преди да използвате помпата за първи път, измийте я със сапунена вода и след това я подсушете. Освен това не забравяйте да третирате устройството с антисептик.
 3. Устройството трябва да се използва изключително в тандем със смазка. Последните не трябва да съдържат масла или вазелин - такива компоненти могат да повредят помпата.
 4. В края на сесията помпата трябва да се измие със сапун и вода, да се изсуши и да се съхранява на сухо място.

Къде да купя помпа за уголемяване на пениса?

Продажбата на механични или автоматизирани помпи е безплатна. Допустимо е да купувате устройства за увеличаване на фалоса и подобряване на потентността по различни начини:

 1. След като направи покупка в един от аптечните павилиони.
 2. Чрез посещение на секс магазин (включва допълнителна възможност за получаване на мнението на консултант).
 3. С поръчка на продукт от онлайн магазин.
 4. Използвайте собствена помпа.

Направи си сам помпа за пениса

Като правило средната цена на вакуумна помпа за уголемяване на пениса е ниска, което ви позволява да я закупите на минимална цена. Освен това такъв продукт е доста лесен за създаване у дома. Основното нещо е да действате правилно и да следвате ясни инструкции:

 1. Допустимо е да смените цилиндричната колба с голяма спринцовка. Буталото му ще регулира перфектно налягането.
 2. В процеса на производство на устройството е допустимо да се използва гумена крушка.
 3. Важно условие е безопасността - елементите на занаята не трябва да бъдат направени от пиърсинг или алергенни материали.
 4. Използвайте самоделна помпа за уголемяване на пениса според инструкциите за фабричните продукти.

Изработване на помпа от химически контейнер:

 1. Дължината на балона трябва да бъде около 40 см, ширината - 6-8 см.
 2. Използваният резервоар се демонтира, като се огъват ръбовете близо до горния ръб.
 3. Долният отвор трябва да бъде приблизително 1, 5 мм.
 4. В отвора, направен отдолу, се вкарва тръба с прикрепена към нея круша.
 5. За да се избегне нараняване на пениса, трябва да се оформи пръстен от мек материал. Трябва да се направи, като се вземе предвид диаметърът на цилиндъра и да се избута в колбата.
 6. Разстоянието между еректирания пенис и меката подложка не трябва да бъде по-малко от 5 мм.
 7. Всички свързани елементи са залепени заедно с уплътнител.
 8. Помпата трябва да се изсуши много старателно.
 9. Непосредствено преди употреба домашно приготвеното устройство се третира с антисептик.

Полученото домашно устройство, направено в съответствие с всички правила и препоръки, няма да се различава по функционалност от фабричната версия и да работи с максимална ефективност.

Често проблемите в областта на интимните отношения с жените при мъжете са причинени от доста скромен размер на пениса. В такива ситуации ще дойде на помощ работата на вакуумна помпа - продукт, който причинява „увеличение" на желаните сантиметри. В допълнение, такова устройство помага за подобряване на качеството на интимния живот, удължавайки сексуалните контакти чрез повишаване на потентността. Истинските отзиви на мъжете за резултатите от използването на помпата са предимно положителни. При избора на устройство е по-добре да получите предварителна консултация от специалист, който ще ви помогне да изберете помпа с необходимата мощност, качество и цена.