Реални и доказани начини да увеличите пениса си у дома

Възможно ли е да увеличите пениса у дома? Този въпрос е задаван от много мъже отдавна. Някога в древна Гърция е имало култ към Приап - божество с много дълъг пенис. Вероятно поради тази причина заболяване, при което мъжът отглежда твърде голям пенис, се нарича приапизъм. Днес стандартът за красота е фалосът, който е много по-голям от средния.

Някои мъже искат да увеличат пениса заради интерес, докато други възнамеряват да разрешат този проблем по всякакъв начин, без да лежат на хирургическата маса.

ТОП 10 най-добри метода за уголемяване на пениса у дома

Топ 10 методи за уголемяване на пениса

Има няколко възможности за уголемяване на пениса у дома. Всички изброени по-долу методи са насочени главно към промяна на дължината на фалоса нагоре. Удължаването на органа се дължи на разтягането и пълненето на кръвта на тъканите.

Най-популярните методи са:

 1. Народни методи (сода).
 2. Упражнения (джелкинг, окачване на тежести).
 3. Вакуумни помпи, удължители.
 4. Масаж.
 5. Гел, крем, мехлем, спрей.
 6. Хапчета.
 7. Дюзи.
 8. Хормони.
 9. Храна и билки.

Всеки метод изисква специално внимание. В противен случай мъжът рискува да нарани пениса си.

Народни средства за защита

Всяко поколение мъже е измислило нови начини за увеличаване на пениса. Най-популярният метод е содата за хляб, която има краткосрочен ефект. За да направите това, трябва да направите содена баня и да потопите член в нея. Процедурата се извършва един час преди интимност.

В процеса на потапяне на органа в содена баня, пенисът трябва да бъде в спокойно състояние, без ерекция.

сода за уголемяване на пениса

В някои случаи содата се използва под формата на компреси. Прахът се смесва с мед в съотношение 1: 1 и след това се нанася върху пениса по цялата дължина. Сместа се разпределя равномерно по цевта, като се избягва контакт с главата. В противен случай содата бикарбонат може да причини сърбеж, парене и дразнене. Освен това съществува риск от нараняване на органите.

Има и друг метод за използване на сода за хляб. За да увеличи пениса, мъжът трябва да вземе гореща вана и след това да изсуши добре пениса си с кърпа. След това багажникът е покрит с растително масло и поръсен със сода по цялата дължина. След това с помощта на гъба содата се втрива в кожата с масажиращи движения, но не по-дълго от 5 минути. 2 минути след приключване на процедурата органът се измива с топла вода.

След приключване на процедурата мъжът може да почувства леко парене и да види зачервяване. В този случай пенисът трябва да бъде смазан с бебешки крем.

Вместо сода за разширяване на пениса, мъжете могат да използват сок от алое и тинктура от конски кестен.

Упражнения

Има следните упражнения за увеличаване на репродуктивния орган:

 • окачени товари;
 • разтягане;
 • jelqing.

Човек може да избере подходящия за себе си.

Разтягане

Jelqing

jelqing за уголемяване на пениса

Jelqing е техника за уголемяване на пениса, която е насочена към запълване на кавернозните тела на органа с кръв. Упражненията се правят както на сухо, така и на мокро, т. е. със или без смазване.

За да направите упражнението, трябва да постигнете непълна ерекция и да хванете пениса в основата, като направите пръстен от показалеца и палеца. След това пенисът се притиска плътно за 2-4 секунди, прекарвайки пръсти към главата. След това трябва да прихванете основата с другата си ръка и да повторите упражнението.

масаж за уголемяване на пениса

Окачване на товари

висящи тежести за уголемяване на пениса

Окачването на тежести е най-старият метод за уголемяване на пениса. Обесването е опасно, ако действията се извършват неправилно, органът може да бъде сериозно наранен.

Първата стъпка е да вземете редовно въже и да го завъртите на пръстен. След това пръстенът се поставя върху главата на пениса, като допълнително се фиксира с лепилна мазилка. След това от въжето е окачен товар и те продължават да вършат домакински задължения.

Ако изпитвате силна болка, спрете да действате незабавно.

Устройства

Днес на пазара за интимни продукти има много иновативни устройства, които ви позволяват бързо и безопасно да увеличите пениса. Всяка категория устройства съдържа няколко модела с различни форми и размери, така че всеки мъж ще избере нещо подходящо за себе си.

водна помпа

Вакуумната помпа е най-популярното устройство за подобряване на мъжете. Принципът му на действие се основава на образуването на вакуум около орган, потопен в помпа. Под въздействието на натиск пенисът започва да се увеличава по размер. Заедно с това има допълнителен приток на кръв към органа. Процедурата отнема поне половин час. Също така, като използвате вакуумна помпа, можете леко да увеличите ширината на пениса.

помпа за уголемяване на пениса

Удължител

Удължителят е устройство, което разтяга тъканта на пениса, като по този начин я удължава. Апаратът не само удължава органа, но и допринася за удебеляването му.

удължител за уголемяване на пениса

Дюзи

Приставките са временен агент за уголемяване. Приставката се поставя върху органа преди секс и в края - се отстранява. Основното предимство на приставката е, че незабавно увеличава размера на фалоса.

приставки за уголемяване на пениса

Масаж

Сред мъжкото население често се среща и масаж, който увеличава пениса.

Масажът може да бъде насочен не само към увеличаване на багажника, но и към главата.

Масажът на ръцете е най-ефективният метод за уголемяване на пениса. На първо място, органът е покрит с лубрикант по цялата си дължина и след това се инжектира в възбудено състояние. Пенисът е плътно увит с ръце и започва да прави транслационни движения, като се движи от ствола към главата. След това препуциума се изтегля надолу и се връща на мястото си. Упражненията се повтарят поне 60 пъти в една посока. Процедурата отнема приблизително 30 минути.

За увеличаване на главата се извършва друго упражнение. Пенисът е здраво притиснат в основата и, натискайки го, насочва кръвта към главата. Масажът се извършва в спокойно темпо, като се задържа за няколко секунди в главата.

Кремове, мехлеми и гелове

кремове и мехлеми за уголемяване на пениса

Кремовете, мехлемите и геловете обикновено се разделят на 3 категории:

 • спомагателни;
 • краткосрочен;
 • дългосрочен.

Краткосрочните лекарства действат 2-3 часа, така че се използват непосредствено преди секс. Дългосрочните кремове помагат за увеличаване на пениса до един месец, след което ефектът им изчезва. За да удължи ефекта, кремът се прилага редовно.

Поддържащите гелове и мехлеми работят изключително с други методи за увеличаване.

Лекарства, билки и хомеопатия

Всички лекарства за повишаване на мъжкото достойнство са насочени към увеличаване на кръвообращението в тъканите. Различни билки, хормони, хапчета и хранителни добавки променят размера на пениса, както и осигуряват по-дълга ерекция и увеличават мъжкото либидо.

Независимо кое лекарство мъжът иска да използва, то трябва да бъде предписано от андролог или уролог.

Странични ефекти и рискове

Всеки от гореспоменатите методи за увеличаване носи странични ефекти и рискове. Ако мъжът избере грешна билка или лекарство за себе си, това може да доведе до алергична реакция или изгаряния на тъканите.

Ако човек прави много упражнения или масаж, както и неправилно използване на помпата и удължителя, тогава има шанс да спечели хематом или нараняване на пениса. Във всеки случай не трябва да забравяте за предпазните мерки.

Заключение

Всеки мъж може да избере удобен начин за увеличаване на пениса си, но решението му трябва да бъде обмислено. Учените отдавна са доказали, че размерът на мъжествеността не влияе по никакъв начин на качеството на секса. Освен това голяма машина може да причини дискомфорт и болка на едно момиче.