Избор на най-лесния начин за увеличаване на пениса с упражнения и устройства

За всички мъже сексуалното им достойнство играе доста важна роля, тъй като невъзможността да задоволят партньора си води до психологически проблеми. Затова повечето представители на силния пол искат да добавят няколко сантиметра към размера на пениса си. Но първо, нека разгледаме статистиката.

Нормалният размер за кавказката раса варира от 13-16 сантиметра и три сантиметра в диаметър. Следователно тези, които попадат в тази рамка, може изобщо да нямат комплекси, но с чувство на достойнство да изпълняват дълга си в леглото.

А за тези, които все още искат да добавят както диаметър, така и дължина, трябва да се запознаете с това как да увеличите пениса по прост начин.

Може ли да се направи повече у дома?

мъж гледа в гащите си и иска да увеличи члена

Ако по някаква причина не сте доволни от добрите стари методи за уголемяване на пениса, прочетете нататък. Преди да се заемете с "работата" у дома, има смисъл да се запознаете с всички методи как просто да увеличите пениса:

 1. Джелкинг.
 2. масажни техники.
 3. Удължителни устройства: удължители и помпи.
 4. Товарни носилки.
 5. Препарати: кремове, спрейове, таблетки.

Имайте предвид, че както при всеки метод за самостоятелно уголемяване на пениса, не очаквайте незабавни резултати. В крайна сметка растежът на тъканите и по този начин се добавят сантиметри към пениса, се случва в продължение на няколко месеца.

Можете да отворите тайната предварително - при използване на мехлеми и други средства се получава незабавно увеличение, но за съжаление този резултат е временен и след няколко часа пенисът ще възвърне предишния си размер. Така че този прост метод за уголемяване на пениса не ни подхожда.

jelqing

Действието се основава на максимално разтягане на кавернозните тела, те са структурата на пениса. Следователно всеки път по време на упражнението диаметърът постепенно ще се увеличава поради максималния приток на кръв, следователно сантиметрите ще се добавят към дължина.

Интересното е, че когато правите jelq, като допълнителен бонус, получавате известно увеличение на размера на главата.

елкинг пръстен за уголемяване на пениса

Така че можете да продължите директно към техниката на упражнението.

 1. За да се увеличи еластичността, на първо място се нагряват кавернозните тела. За тази манипулация ще ви трябва нагрята сол, излята в тъкано нещо, например в чист чорап. В тази форма солта се нанася върху пениса за няколко минути. Разпределете съдържанието на нагревателната подложка, така че да покрие цялата повърхност на пениса. Само при правилно загряване може да се постигне добър резултат в бъдеще.
 2. Следва доене – такъв буквален превод има думата jelqing. Първо пенисът се довежда до 50% ерекция и едва след това можете да пристъпите към основните действия.
 3. Обработваме пениса със затоплящ лубрикант и започваме доенето - органът се увива около основата в пръстен от пръсти и силен захват се води към главата на пениса. Продължителността на упражнението е около 35 секунди, а повторенията трябва да са около 50.

Неправилното изпълнение на техниката на елкинг ще донесе не само ползи, но и вреда.

Удължители за уголемяване

Можете да срещнете такова име като удължител, но принципът на действие върху пениса не се променя от това. Устройството изглежда доста просто: два пръстена, които са фиксирани зад себе си чрез фиксиране на стърнища, увеличаващи се по дължина.

Първоначално единият пръстен фиксира основата на пениса, а вторият - главата. В този случай е необходимо всеки път да се увеличава дължината на прътите, за да се създаде съпротива, но без усещане за дискомфорт.

Резултатите от такова излагане ще бъдат забележими след шест месеца редовна употреба. Според прегледите можем да заключим, че тялото добавя повече от три сантиметра. Очевидно благодарение на този факт екстендерите са сред десетте най-ефективни начина.

Масажни техники

масаж на пениса за уголемяване

Колкото и да е странно, но дори и правилно извършената мастурбация може да увеличи размера на пениса. Цялата тайна се крие в следното: когато масажирате органа, трябва да се опитате да разтегнете пениса малко.

Моля, имайте предвид, че както преди всеки вид масаж, мускулите трябва да се загреят, така че трябва да се приложи топъл компрес.

След това пениса с лека ерекция се препоръчва компресиране и декомпресиране. Подобно действие, според експерти, ще може да увеличи притока на кръв и по този начин да стимулира растежа на тъканите.

Второто действие, което трябва да се извърши, е, когато мастурбирате, трябва да притиснете пениса малко в областта на главата и да се опитате да го разтегнете малко, задържайки се за няколко секунди. Такива прости упражнения за уголемяване на пениса не само ще помогнат за увеличаване на размера му, но и ще подобрят ерекцията.

Преди да изберете упражнения, трябва да обърнете внимание и на ръчното уголемяване на пениса, упражненията на Аарон Кемер и Кегел.

Мехлеми и други средства

Днес има огромен брой лекарства, стимулиращи потентността - мехлеми, гелове, таблетки, капки, спрейове. Доста трудно е да се определи най-активният сред тях. Но, разбира се, всяко средство дава определен резултат с определена продължителност.

мъж с гол торс и уголемен пенис

Ако приемате местни лекарства, тогава те се основават на затоплящи компоненти, които увеличават максимално притока на кръв към пениса. Предимствата на такива лекарства:

 • ярки усещания по време на полов акт;
 • повишен оргазъм;
 • доставяне на голямо удоволствие на партньора;
 • максимална ерекция;
 • поради силен прилив на кръв пенисът се увеличава по размер.

Просто всички тези ефекти са краткотрайни и могат да продължат само няколко часа. Но ефективната ерекция е гарантирана.

Ако от всички методи изберете най-лесния начин за увеличаване на пениса, основното нещо, което трябва да запомните, е, че методът не причинява нараняване. В крайна сметка, например, използването на окачване на тежести или неправилното използване на удължителя може да доведе до притискане на тъкани с последващата им смърт.