Как да увеличите пениса у дома сами

Всеки мъж, за когото качеството на сексуалния му живот е важно, трябва да има ясна представа за идеалния пенис. Желанията за детайли могат да се различават, но големият размер остава приоритет, може би за всеки. Малката дължина и обиколка на мъжеството се превръщат в сериозна причина за комплекси и натрапчиви мисли как да увеличите пениса у дома. Защо у дома? Не е обичайно да се разкриват такива интимни проблеми, освен това, ако е възможно да ги решите сами, без да включвате трети страни, защо да не опитате?

Уголемяването на пениса у дома е истина или мит

Малкият хуй не удовлетворява всички и не бива да възприемате този проблем само като „неспособност да го използвате". Не бива да питате никого за това как да увеличите пениса у дома - повечето са скептични към подобни начинания. Скептицизмът обаче е напразен - научният прогрес води до появата на все по-ефективни начини и методи за уголемяване на пениса у дома. В пениса практически няма мускулни тъкани и той „работи" на хидравличния принцип. Способността за разтягане и промяна на обема под натиск създава възможности за удължаване на пениса.

жена в леглото с мъж с увеличен пенис

Говори се, че само след 2 месеца удовлетворение с помощта на много тесен отвор, мъжкият полов орган може да намалее. Подобно твърдение едва ли е вярно, но увеличаването на размера определено не е мит. Системното изпълнение на целенасочени действия, по-специално специални упражнения, ефективни инструменти и доказани средства скоро ще ви позволи да отговорите на въпроса дали е възможно да увеличите пениса у дома. И този отговор ще бъде положителен, но само с правилния подход.

Народни средства

В интернет намираме много статии за това как да увеличите пениса у дома с народни средства и методи. Ефективността на алтернативната медицина обаче е под въпрос, въпреки че прегледите на някои мъже, които са решили на експерименти с "дядо", показват положителен резултат.

Газирани напитки

Някои налагат компреси със сода и мед, други правят вани със соден разтвор и содови ексфолианти. Содата може да се приема и през устата. Ефикасността не е доказана и е много съмнителна.

Билкови отвари

Използва се отвара от пелин, може да се приготви и тинктура от чесън (200 г чесън на 250 мл качествен алкохол), запарка с мащерка (100 г на 300 мл вряща вода).

Билкови лекарства

Един от най-известните народни методи е триенето на гениталиите със сок от алое, изцеден от „възрастни" листа (трябва да се отрежат в корените). Алтернатива е тинктурата от конски кестен, която можете да направите сами или да закупите в обикновена аптека. Запарки от корен на женшен, листа от гинко и плодове от глог също са в списъка на нетрадиционните „лекарства".

В случай на народни средства, вие действате на свой собствен риск и риск. Използвайки различни методи за уголемяване на пениса у дома, мъжът трябва да разбере, че наистина работещите методи трябва да бъдат потвърдени от изследвания и доказани на научно ниво.

Кремове, гелове, таблетки

Специалните гелове, кремове, спрейове, хапчета и добавки за растеж на мъжкия орган са със съмнителна ефективност и влияят по-скоро на качеството на сексуалния живот на мъжа, отколкото на продължителността на неговото „устройство". Само по естествен начин може да се постигне удължаване на пениса чрез стимулиране на растежа на тъканите и клетъчното делене.

Следователно такива лекарства и лекарства показват ефективност само когато се използват „по двойки" с други методи, които наистина дават резултати, потвърдени от научни изследвания и реалния опит на мъжете.

Джелкинг упражнения

Методът за удължаване на пениса с джелкинг дойде при нас от Близкия изток. Малко хора знаят, но всъщност това е стара арабска техника, която представлява манипулация на гениталиите, подобна на доенето. Разграничаване на сухо, мокро желче и изстискване. Във всички случаи мъжкият орган се разтяга с ръце.

Има много вариации на такива упражнения, но няма „тайни" формули или универсална програма. Трябва да изберете програма поотделно и да спрете на тази, която ще покаже ефективност във вашия случай. Реакцията на тялото при различни натоварвания е основният ориентир.

Първоначално трябва да се занимавате с jelq в полу-ерекция, а след това да увеличите интензивността на часовете поради еректираното състояние. Култивирайте в себе си самодисциплина, правете такива упражнения редовно и наблюдавайте бавно увеличение.

Как протича целия процес:

 • Третирайте кожата с лубрикант (подходящ за начинаещи);
 • След това създайте пръстен с показалеца и палеца в основата;
 • Направете здраво хващане на пениса с ОК хват;
 • Затегнете дръжката на пениса и изкарайте кръвта към главата;
 • Когато ръката дойде до главата, с другата ръка направете ОК захват в основата. Първата ръка е стигнала до главата - освобождава се, втората започва да се движи.

Един подход трябва да продължи около 10 минути и да се състои от около 250 повторения. Като цяло заниманията продължават около 40 минути на ден, като това време включва не само jelq, но и други упражнения за по-разнообразно натоварване. Растежът не се забелязва веднага, така че трябва да се настроите да работите усилено върху себе си в продължение на много месеци или дори години.

Как да увеличите пениса у дома без болка с помощта на jelq? За да избегнете болка и нараняване, поддържайте умерено темпо и ритъм, като започнете с мокро джелкинг. След 6-8 седмици редовно обучение си струва да изградите ерекция за нови дейности с около 50-70%. Jelqing върви добре със стречинг.

Нека разгледаме няколко допълнителни техники на jelq.

Джулия

Предполага въздействие върху главата. Свързваме показалеца и палеца и бавно насочваме кръвта към главата, където трябва да държите ръката си за около десет секунди.

обратен jelq

С помощта на едната ръка органът се хваща в основата, с другата около главата. След това разтягаме изправения орган към основата. И така 30 повторения.

В допълнение към възможността за удължаване на вашето "устройство", с прилагането на различни техники за упражнения, можете да наблюдавате следните подобрения:

 • По-добро кръвообращение в пениса;
 • По-твърда и подобрена ерекция;
 • Елиминиране на преждевременна еякулация;
 • Увеличаване на сексуалната издръжливост;
 • Подобрен контрол на ерекцията.

Във форуми и блогове пишат как можете да увеличите пениса у дома до 5 сантиметра дължина и до 3 обем: „При извършване на различни елк техники и интимен масаж е необходима систематичност и дисциплина. Разбира се, тези стойности са индивидуални по природа и ето рекордни цифри (може би надценени - мъжете обичат да преувеличават). Но, като минимум, ежедневният продължителен масаж допринася за значително подобряване на сексуалния живот на мъжа.

разтягане

Всички манипулации се извършват изключително на ръка. Вашата цел са систематични движения, започващи с бавни усилия. Болковата реакция на пениса ще се появи само при неправилно, прекомерно интензивно напрежение.

Jai Stretch - издърпване на пениса напред за 2 секунди (разтяга горните жартиери на пениса и PC мускула), което предполага алтернативно отпускане за 2 секунди. Извършват се 20 повторения, нивото на ерекция е от 0 до 40%. Време за тренировка - около 5 минути или определен брой подходи. В теми за това как да увеличите пениса у дома с помощта на разтягане, потребителите на форума препоръчват комбиниране на техниката с дихателни практики.

Основният комплекс (A, V и обратно V-разтягане) включва хващане на дръжката на пениса в произволна област (но не и главата), леко разтягане напред, докато задържате изпънатата позиция за половин минута. Възстановяването на притока на кръв става чрез потупване на пениса по крака. Разтягайте пениса в различни посоки за 30 секунди.

Както при другите техники за упражнения и масаж, в продължение на месеци на обучение може да се наблюдава лек резултат в увеличаването на гениталния орган. В сексуалния живот на мъжа ще има повече положителни промени.

висящи

Спирането на натоварване на мъжкия орган дава осезаем ефект в сравнение с ръчните упражнения и техники, но, от друга страна, има възможност за нараняване на пениса. Не окачвайте твърде голям товар, обърнете внимание на дизайна на резето към главата - не трябва да е травмиращо. В никакъв случай краткият период на носене не трябва да се компенсира с повишени натоварвания.

Има специално разработени фабрични модели на окачване - закачалки с полезно тегло около 1, 25 кг и вакуумен монтаж. Техните експерти препоръчват използването им за окачване. Главата ще бъде фиксирана от удобна камера, всички рискове са сведени почти до нула.

водна помпа

Друг начин за уголемяване на пениса у дома без кремове, ръчни действия и операции е използването на помпи. Основната им цел е да създадат добра ерекция, но трябва да се помни, че дългият престой на пениса във вакуум води до увреждане на кожата и силно подуване.

Хидропомпите, за разлика от конвенционалните помпи, не позволяват контакт на кожата с вакуум, следователно водят до повишено и по-дълго разтягане на тъканите. Топлата вода идеално затопля тъканите и допринася за по-добрата им еластичност. Хидропомпата е в състояние да даде временен резултат (позволява да увеличите пениса с 10-15% точно преди секс) или да го фиксира, когато се използва като допълнение към удължителя.

Използването само на хидропомпа дава малък, бавен растеж на пениса в обиколка и дължина, а първите резултати (при ежедневни упражнения с продължителност 20 минути) се забелязват едва след 3-4 месеца. Възможни странични или отрицателни резултати.

Удължител

Домашен метод за удължаване на мъжкия полов орган, чиято ефективност е доказана от множество проучвания, е използването на екстендер. В допълнение към уголемяването на пениса, такова устройство ви позволява да коригирате кривината. По време на многочасовото носене на екстендера, тъканите на пениса се разтягат и растат, освобождавайки се от напрежението. Следователно използването на удължител позволява на мъжете да получат няколко допълнителни сантиметра за цял живот.

Какви резултати да очаквате? Зависи пряко от характеристиките на вашето тяло, редовността и общото време на носене. През последните 10 години бяха проведени много изследвания, които доказаха ефективността на използването на екстендери.

Целта на изследването през 2008 г. е да се проучи ефекта от тракцията – разтягане на пениса с екстендер, върху процеса на лечение на болестта на Пейрони. В продължение на 6 месеца резултатът се получава под формата на изправяне с 33°, а в допълнение изследването показва увеличение на дължината на пениса с 1–2, 5 cm, обиколката - с 0, 5–1 cm.

Разтягането с тракционен апарат 5 часа на ден в продължение на 6 месеца показва резултат под формата на изправяне на пениса с 27–31°, с удължаване от 1, 7 см. След 12 месеца след началото на изследването е установено че резултатите останаха и бяха фиксирани.

Резултатът от 11 проучвания, в рамките на които е доказано увеличаването на мъжкия полов орган чрез използването на екстендери, потвърждава тяхната ефективност.

Пациентите са използвали екстендера по 4-6 часа на ден през първите две седмици. След това и до края на 3-тия месец дневното време за носене беше 9 часа. Беше възможно да се постигне увеличение на дължината на пениса средно с 1, 7 см.

Проучването през 2019 г. е най-голямото проучване, проведено досега. Броят на субектите е 93, периодът е 12 седмици. Изправянето е получено средно с 31, 2°, удължаване с 1, 8 cm (максималният резултат е 3 cm).

След 6-8 месеца активно използване на екстендера можете да постигнете:

 • Увеличаване на дължината;
 • Удебеляване на пениса (увеличаване на обиколката);
 • Повишено либидо;
 • Удължаване на времето на полов акт.

При използване на устройства със закопчаване с каишка, препуциума също се увеличава (при необходимост може да се използва за удължаване).

Как да увеличите пениса у дома с удължител, ако никога не сте прибягвали до подобни методи? За начало е важно да преминете през програма за адаптиране към натоварвания. През първия месец и половина дневното време за носене трябва да се увеличи от един час на шест, а силата на опъване - от 200 г на 1150 г. На първите етапи не можете да използвате силови методи, но можете да използвате носилка или закачалка (окачване).

Един цикъл на носене на екстендера трябва да продължи най-малко 60 минути, но не повече от 3 часа, след което е необходима почивка за възстановяване на кръвообращението. За да получите добър резултат, общото време за носене трябва да бъде 6 часа на ден, като циклите не трябва да са дълги, но колкото повече подход, толкова по-добре (един комплект - не повече от 3 часа). Разрешени са редки прескачания, въпреки че се препоръчва ежедневна тренировка.

Защо е възможно и безопасно да увеличите пениса у дома с екстендер? От много други техники, които могат да се използват, без да напускате дома, използването на разширител се различава по това, че не принадлежи към псевдонаучната или традиционната медицина. Ефективността на този метод не се потвърждава от отзивите на членове на форума или блогъри, а от реални проучвания, в които са взели участие хиляди мъже. Използването на такова устройство не води до усложнения, не уврежда кръвоносните съдове и може да бъде доста удобно и безболезнено, ако, разбира се, изберете „правилния" удължител. Можете да го носите дискретно, като сте на работа, на път, пътувате, вършите ежедневна домакинска работа. Това е един от малкото нехирургични методи, които могат да дадат реални резултати вместо нереалистични очаквания. Основното нещо е да се уверите, че няма индивидуални противопоказания.

Резултатът от кой метод е по-надежден

С помощта на гелове, кремове, специално хранене, хранителни добавки и таблетки можете да постигнете стимулиране на притока на кръв, подобрена ерекция, удължаване на интимния акт и като цяло по-добър самоконтрол по време на секс. Такива методи за уголемяване на пениса у дома създават условия за растеж, а не го стимулират.

Като се занимавате със специални упражнения, сложни видове масаж, редовно елкинг и висяне, можете да разчитате на увеличаване на дължината и обиколката на пениса, но доста бавно.

Но как да увеличите пениса у дома и да получите стабилен резултат без негативни последици? Експертите и андролозите силно препоръчват използването на висококачествени екстендери, съчетани с носилки, и допълване и консолидиране на резултата с помощта на помпи и хидропомпи като спомагателни устройства. И само в крайни случаи трябва да се прибегне до хирургическа интервенция.