Как да използвате помпа за уголемяване на пениса

Първо, нека разгледаме истината и митовете за увеличаване на пениса с пищност.

пенис помпа

Мит № 1. Колкото по-голям е членът, толкова повече удоволствие.

Женската вагина е устроена по такъв начин, че нервните окончания са съсредоточени главно в първата третина на входа, тъй като природата все пак е подготвила жените за раждане и ако вагината има чувствителност през цялото време, раждането би се превърнало в непоносима агония. А това означава, че за да угодите на вашата дама, трябва да имате доста скромно достойнство. Пенис, по-дълъг от 20 см, дава повече проблеми, отколкото удоволствие, тук ще имате постоянен травмиращ ефект върху матката и, разбира се, ще трябва да се откажете от радостите на аналния секс. Що се отнася до обратната ситуация, само пенис по-малък от 8 см в еректирано състояние се счита за отклонение от нормата.

Мит номер 2. Пенисът може да бъде "разтегнат"

Ако примитивните племена все още дърпат назад ушите и устните си, тогава, разбира се, никой не си прави труда да направи нещо подобно на нашия пенис.

От физиологична гледна точка това е абсолютна глупост, така че не бива да ставате като необразовани диваци и да превръщате работещ орган в неактивни спагети. Единственият начин за "издърпване" може да помогне, ако се извършва в еректирано състояние за 20 минути всеки ден в продължение на няколко месеца, поради което кавернозните тела на пениса ще бъдат по-интензивно пълни с кръв, а дължината може да се увеличи с 1 -1, 5 см. Но същият ефект може да се постигне, ако имате нормален, чест полов живот - и този метод е за предпочитане пред отлагането на нещо. Не трябва да слушате даоистки техники, които казват, че е необходимо да поддържате ерекция с помощта на дърпачи и други импровизирани методи в продължение на няколко часа - това се отразява негативно на притока на кръв и може да бъде източник на задръствания, което в крайна сметка ще се превърне в пътуване на лекаря. Ефективността на всички видове медитативни методи също оставя много да се желае, а ако дължината се увеличи, тогава само във вашите фантазии.

В момента съществува единственият наистина ефективен начин за удължаване на пениса, но той включва хирургическа интервенция и е доста дълъг в изпълнение - „мобилизация".

Мит № 3. Можете да направите пениса си по-дебел със специални упражнения.

По отношение на методите за увеличаване на диаметъра тук са измислени няколко метода, но тяхната ефективност е различна. Първият метод е трансплантация на мастна тъкан от места, където има излишък от нея, до място, където има липса, тоест на пениса. Ефективността е изключително ниска, защото ако мастните клетки спрат да получават допълнително хранене, те се разтварят много бързо и можете да се насладите на дългоочаквания обем за не повече от седмица. Вторият начин е да качите силикон вместо мазнина. Първоначално промените ще зарадват щастливия собственик, но с течение на времето, под въздействието на гравитацията, гелът ще се отцеди към основата и ще се превърне в източник на проблеми.

И какво е наистина

Единственият вариант, различен от операцията, е удължител. Действието му се основава на принципа на разтягане, който се използва активно за разширяване на тъканите в пластичната хирургия. Ефектът е постоянен. Използването на разширител е тема за отделна статия. Ще направим резервация само, че резултатите могат да бъдат постигнати за 3-6 месеца, не по-рано.

Начин на приложение

Преди да започнете процедурата, помпата за уголемяване на пениса трябва да се измие обилно със сапун и вода или да се третира с антисептични препарати. Строго е забранено да се залива с вряла вода, да се третира с алкохол и водороден прекис. За да увеличите ефекта, се препоръчва предварително да смажете пениса със специални кремове. Това ще увеличи локалния кръвен поток. Смазочните материали могат да се нанасят и върху основата на устройството. Но в същото време си струва да се има предвид, че смазочните материали на основата на грес или тези, съдържащи вазелин, могат да развалят материала на устройството.

Трябва да се спазва определена последователност от действия:

 • Пенисът се поставя в кухината на колбата и след това се притиска плътно към тялото.
 • Проверява се плътността на компресия на отвора на колбата, а в случай на специален въздушен клапан - плътността на затварянето му.
 • След като държите устройството с една ръка, втората натиска крушата или буталото. В резултат на това се изпомпва въздух, което позволява притискане на пениса поради разредената атмосфера. Всичко това води до притока на кръв към пениса.
 • След около 30 секунди (ще се забелязва леко зачервяване на пениса и ерекция), отрицателното налягане се освобождава, като се пуска въздух в устройството. За да направите това, натиснете клапана, разположен близо до крушата (при някои модели е достатъчно да отворите отвора в помпата, който се затваря с пръст по време на процедурата).
 • Полето за това как ерекцията е отслабнала, е необходимо да повторите горните стъпки отново.
 • В момента на постигане на най-голяма ерекция се поставя еректилен пръстен върху основата на пениса. Това се прави, за да се предотврати бързото изтичане на кръв от пениса и следователно да се поддържа изправен.
 • След края на упражненията уредът трябва също да се измие с топла вода и сапун или други дезинфектанти за интимна хигиена. След това трябва да се избърше и изсуши при стайна температура.

При спазване на всички горепосочени инструкции и препоръки, с помощта на вакуумна помпа е възможно след няколко месеца да се постигне увеличение на пениса с 2-3 см.

Какво е вакуумна помпа?

Вакуумната помпа първоначално е създадена за борба с еректилната дисфункция. Уголемяването на пениса беше страничен ефект. На какъв принцип работи това устройство?

Вакуумната помпа е прозрачен цилиндър, колба с вход, но без изход. По-точно изход има, но е малка дупка с прикрепен към нея маркуч. Тънък маркуч от своя страна е прикрепен към помпа за изпомпване на въздух от колбата. Помпата често е представена от евтина ръчна круша, както се случва например при евтини помпи от секс магазини. На скъпи помпи е инсталирана специална пистолетна помпа с манометър за наблюдение на налягането в колбата.

Принципът на действие е прост:

 1. Пенисът се поставя в колбата.
 2. Колбата се притиска плътно към пубиса.
 3. Въздухът се евакуира от колбата с помощта на ръчна помпа. В колбата се създава отрицателно налягане или, както се казва, вакуум. В резултат на това кавернозните тела са пълни с кръв, което предизвиква изкуствена ерекция.

След изпомпването членът поддържа ерекция за известно време, което позволява, във връзка с използването на средства от категорията на Виагра или ерекционен пръстен, да има полов акт.

Потребителите на вакуумни помпи обаче отбелязват, че след сесиите за изпомпване членът изглежда по-масивен от обикновено. Както се оказа по-късно, използването на вакуумна помпа наистина увеличава пениса, но не за дълго: до края на деня пенисът винаги приема предишния си размер. След като научиха това, продавачите на секс устройства започнаха да продават вакуумната помпа като устройство за увеличаване на пениса. Така вакуумната помпа придоби своята популярност.

Механизми за уголемяване на пениса по време на изпомпване

Временно увеличение

Какво кара изпомпването да причини временно увеличение?

 • Механизъм 1. При продължително (за времето на наборите ще научите по-късно в статията) изпомпване, еластиновите влакна в туниката на пениса се разтягат. Това позволява на кавернозните тела да задържат повече кръв, като по този начин увеличават обиколката на пениса. След няколко часа, когато еластиновите влакна отново ще заемат предишната си дължина, обиколката на пениса ще се върне към обичайната си норма.
 • Механизъм 2. Вторият механизъм на уголемяване на пениса е лимфния поток. По време на изпомпването в пениса се влива не само много кръв, но и лимфа. Той е концентриран под кожата (в препуциума), което предизвиква ефекта на така наречената "поничка" след приключване на сесията за изпомпване. При първите уроци с помпа лимфата залива по-силно. По-късно количеството на лимфата по време на изпомпването е значително намалено. Като цяло лимфата не е опасна и не е отрицателен знак. Освен това, няколко часа след урока, лимфата ще напусне пениса ви през лимфните канали и всичко ще се върне към нормалното. Ако е възможно, трябва да се уверите, че количеството на лимфата не е прекомерно.

Увеличаване на постоянна основа

За да увеличите постоянно, трябва да комбинирате използването на помпата с ръчни упражнения. След това със специални режими на изпомпване ще бъде възможно да се разтегне туниката и в следващия цикъл да се „изпомпват" пещерите. С всяка от тези задачи, с компетентен подход, вакуумната помпа се справя успешно.

Вакуумната помпа може да се използва като самостоятелно устройство или комбинирана с основната ръчна програма. Вторият вариант е за предпочитане.

Използвайки помпата във връзка с ръчни упражнения, можете да постигнете много по-голям резултат за увеличаване на честотния преобразувател. Така с помощта на вакуумна помпа е възможно да се увеличи както дължината, така и обиколката на пениса.

Видове изпомпване

Опаковане

Опаковката е помпозен режим за разтягане на туниката. Опаковането изисква тясна колба, в която изправеният елемент не може да набъбне в ширина, така че силата на вакуума ще го издърпа на дължина. Този метод ви позволява да увеличите дължината на пениса, както и да разтегнете туниката.

Класическо изпомпване

Класическото изпомпване е изпомпване в широка колба. Силата на вакуума в такава колба кара члена да набъбне в ширина, запълвайки кухините с кръв до границата. При опъната туника този метод на изпомпване помага за ефективно увеличаване на обиколката на пениса.

Правила за безопасност при работа с вакуумна помпа

Вакуумната помпа е доста ефективен инструмент за уголемяване на пениса. При необмислена употреба обаче ще получите само наранявания и потъмняване на пениса. Моля, прочетете внимателно тази статия, преди да използвате устройството.

В никакъв случай не нарушавайте следните правила:

 1. Ако почувствате болка, незабавно спрете сесията на изпомпване. Разберете какво причинява болката. Ако причината е нараняване, изчакайте пълно излекуване преди следващата сесия. Ако причината за болката е например прищипване на кожата, проблемът трябва да бъде решен и сесията за изпомпване да се възобнови.
 2. Никога не бързайте. Не довеждайте сесията по изпомпване до болка! Увеличете налягането (по-точно, намалете го, тъй като в колбата се създава вакуум) плавно, седмица след седмица. Тайната на растежа не е в безумните натоварвания, а в постоянното компетентно обучение.
 3. При никакви обстоятелства не превишавайте 40 минути сесия за изпомпване на комплект! Един час е ограничението във времето за лек товар. По това време трябва да се приближавате бавно. При продължителен вакуум кръвта престава да циркулира свободно в пениса, в резултат на което клетките в пениса започват да умират. Ще говоря за прогреса в изпомпването по-долу.
 4. Не изпомпвайте твърде често. Изпомпването е много приятно нещо: членът в помпата набъбва до впечатляващ размер, което е приятно да се види. Въпреки това, не е необходимо да изпомпвате 3 пъти на ден. Вашата цел е уголемяване на пениса, а не възхищение на временния ефект. Твърде честото упражнение пречи на растежа. Затова следвайте графика на обучението, за който ще научите по-нататък в статията.

Програма за обучение на вакуумна помпа

Помислете за две програми за обучение:

 1. Първата програма е насочена към разтягане на албугинеята на пениса.
 2. Втората програма е насочена към "изпомпване" на каверни.

За всяка от двете програми са необходими две различни колби. Маркучът и помпата за изпомпване на въздух са универсални за всякакви колби. Първият тип обучение изисква тесен опаковчик. Как да изберем размера на колбата въз основа на размера на пениса, описах в статията "Как да изберем вакуумна помпа".

Програма за разтягане на протеиновата мембрана (дължина)

Колбата за опаковане трябва да е достатъчно тясна: еректираният пенис не набъбва в ширина по време на опаковане, стените на колбата ограничават разширяването, вместо това пенисът се удължава по дължина.

Вече описах много точки в минали статии, които винаги можете да прочетете на уебсайта menquestions. ru в раздела „Увеличаване на IF".

Програма за обучение:

 1. Масаж на тестисите - 5 мин.
 2. Загряване на пара - 10-15 минути.
 3. Леки прави разтягания във всички посоки - 10-15 минути.
 4. Въже с високо напрежение - 10 мин.
 5. Въже или А-разтягане (както предпочитате). Тук можете да включите обратна тяга, както и сядане на член.
 6. Лек jelq - 50 повторения. Преди да започнете да изпомпвате, трябва да подготвите пениса за изпомпване. Jelq е идеален за тази цел. Сух или мокър желе, което ви подхожда най-добре.
 7. Опаковане. Сега ще опишем подробно как се извършва изпомпването.

Процедура за опаковане

Доведете пениса до 80-90% ерекция, намажете с крем или течен вазелин, след това поставете в колбата и я притиснете здраво към пубиса. Опитайте се да не попадне вазелинът върху скротума, в противен случай той също ще бъде засмукан в колбата. Ако това се случи, не го толерирайте: извадете колбата, избършете скротума със салфетка и поставете отново пениса в колбата. Ако триенето предотвратява разтягането, тогава смажете вътрешността на самата колба с плъзгащо се кремообразно масло. Приплъзването трябва да е 100%.

На висококачествените помпи има манометър, той показва налягането в помпата. Не мога да ви дам оптималните показатели за налягане, защото за някого 4 единици ще изглеждат като осезаем товар, докато другият няма да почувства нищо. Трябва да следите налягането по друга причина: трябва да знаете от коя точка сте започнали, за да можете след това плавно да увеличите натоварването и да не отидете твърде далеч.

Елементът в колбата ще се разтегне до цялата си дължина. Следвайте чувствата си. Спрете сета, ако се появи болка.

Тренировъчни комплекти

Почивайте между сериите 3-5 минути. По това време може да се направи леко разтягане. Преди следващия сет отново доведете пениса до 80-90% ерекция.

 • Първи комплект. Прекарайте първия комплект на леко натоварване: не се опитвайте да изпомпвате целия въздух, за да разтегнете пениса максимално при първия подход. Ако в началото започнете да жестикулирате, това ще спре растежа. Всичко си има време. Правете леки упражнения за 10 минути.
 • Втори комплект. Следващият набор можете да увеличите малко налягането. Тук е полезен манометърът: погледнете манометъра и повишете малко налягането. Също така оставете 10-15 минути за втория сет.
 • Трети комплект. За третия сет не увеличавайте налягането, а увеличете времето до 20 минути. Трябва да се чувствате добре през целия комплект. Без болка!

След сетове

След опаковане отново лек jelq, буквално 30-50 леки повторения. Не се опитвайте да правите пълен твърд джелк като на съдова програма. В този случай се нуждаете от jelq, за да увеличите кръвообращението, тъй като по време на изпомпване кръвта застоява в пениса.

След това правете прави издърпвания със средна сила за 5-10 минути.

Измерете параметъра BPFSL преди и след тренировка. Ако има WUP след тренировка, вие правите всичко както трябва. Ако не, прочетете внимателно статиите отново и анализирайте тренировките си.

Увеличаване на натоварването

А сега малко повече за увеличаването на натоварването. Цялата седмица не превишавайте посоченото натоварване. Първият сет е лесен, 10 минути, вторият е леко повишено натоварване и също 10-15 минути, третият сет при същото налягане е 20 минути. След една седмица леко, само малко, увеличете натоварването за първия комплект, следователно вторият комплект ще бъде с още по-голямо натоварване, третият набор със същото налягане, но вече 20 минути. Схемата е проста.

Така че, седмица след седмица, постепенно увеличавайте натоварването. Това ще ви помогне да постигнете най-добри резултати. След няколко седмици, когато натрупате опит, увеличете продължителността на сериите на 15 минути за първия, 20 минути за втория и 25 минути за третия.

С достатъчно опит можете да надстроите и промените програмата си за обучение въз основа на примерите, които дадох.

Продължете курса на разтягане на туниката, докато не увеличите разликата между BPFSL и BPEL до 2 cm или повече, след което преминете към съдовия цикъл. Въпреки това, ако сте прочели всички предишни статии и сте го направили правилно, тогава вече знаете това.

Съдова програма с помощта на помпа

Списък с упражнения:

 1. Масаж на тестисите - 5 мин.
 2. Загряване на пара - 10-15 минути.
 3. Директно сцепление със средна сила - 5 мин.
 4. Jelq - 100 повторения.
 5. Изправени къдрици - 10 мин.
 6. Седене на полуизправен член - 10 мин.
 7. Помпена сесия.

Ред на поведение

Изпомпването на съдовия цикъл е абсолютно същото като при цикъла на разтягане на туниката, с единственото изключение, че колбата в този случай е широка, а не тясна и пенисът се надува в ширина. Времето на сесията и принципът на увеличаване на натоварването са абсолютно еднакви. Винаги можете да прочетете отново всички статии на нашия уебсайт.

Правете лицеви опори между сериите. 10-15 натискания между сериите ще са достатъчни. Комбинацията от вакуумната помпа и ударите прави някои фантастични VUP. Извършвайте пробиване внимателно. Ако смятате, че натоварването е твърде голямо, забавете и съкратете тренировката.

И накрая, направете лек джелк, за да задвижите кръвообращението си.

Тренировката свърши. В края на тренировката смажете пениса с мехлем за линейка за натъртвания и натъртвания или еквиваленти. График 2/1 или 3/1.

С помощта на тази програма, след цикъл на разтягане на туниката, успях да увелича обиколката на пениса с 0, 5 см на месец. Беше добър резултат! След това растежът се забави, след което се върнах към цикъла на разтягане на туниката.

Бъдете внимателни към половия си орган. Ако смятате, че членът не е готов за такова натоварване или не се е възстановил, почивайте.

За да проследите ефективността на тренировката, можете да измерите обиколката на пениса преди и по време на тренировка. Все пак трябва да се опитате да го измерите, преди членът да се напълни с лимфа. Увеличената от лимфата обиколка не ни засяга. Нуждаем се от чист WUP. И колкото по-голяма е разликата между измерванията в началото и по време на тренировка, толкова по-добре. Ако разликата се увеличава седмица след седмица, вие сте на прав път.

Няколко важни точки

Сега нека разгледаме няколко важни точки в класическото изпомпване.

Момент 1 - ръчни упражнения + помпа

Вакуумната помпа е чудесно допълнение към основната тренировъчна програма и засилва ефекта от тренировката. Не трябва да преминавате към еднократна употреба на помпата - това ще бъде грешно решение.

Момент 2 - лимфа

При упражнения с помпа пенисът е силно „залят" с лимфа. Първите тренировки на лимфата могат да бъдат повече, след няколко сесии тя „залива" не толкова.

Ако има много лимфа, тогава можете да разделите комплекта на два етапа, с пауза между етапите от 30 секунди.

За да предотвратите голямо количество лимфа, изпомпването в презерватив ще позволи. Да, не се учудвайте. В презерватива кожата е плътно притисната, което не позволява на лимфата да се събира под нея. Това не се отразява на цялостната ефективност на обучението.

Момент 3 - лечебни кремове

В края на тренировката трябва да използвате лечебен крем. Това ще помогне за бързото излекуване на червени точки и ще предотврати потъмняването на пениса.

Момент 4 - кръв по време на изпомпване

По време на тренировка при повишени натоварвания, няколко малки капки кръв могат да излязат от уретрата. Това се дължи на увреждане на съдовете в уретрата. В този случай незабавно прекратете сесията и си дайте почивка от две седмици. По време на почивката пийте лекарството "Аскорутин" за укрепване на кръвоносните съдове или доказан аналог. Трябва да приемате и витамин Е.

След две седмици почивка възобновете тренировките, но започнете постепенно: след две седмици лека тренировка се върнете към пълна тренировка.

Момент 5 - секс след тренировка

След тренировка не трябва да правите секс или да мастурбирате. Дайте почивка на себе си и на члена си. Правете секс следващия път.

Момент 6 - потъмняване на кожата

При активно класическо изпомпване кожата на пениса може леко да потъмнее. Това се случва, когато не се спазват описаните от мен условия в програмата: загряване, адекватност на натоварването, използване на кремове след тренировка. Във всеки случай потъмняването не е болезнен знак. Описах механизма на затъмняване в предишни статии.

Прощални думи и пожелания

Няма как да не забележите, че продължителността на описаните тренировки надхвърля един час. Да, достатъчно е дълго, но на този етап е необходимо. След растежа на начинаещ, след първите сантиметри, все по-трудно е да се постигне по-голямо увеличение. Пенисът се адаптира към натоварванията, така че обучението също става по-трудно. Но не губете дух, всичко е във вашите ръце! Който иска, той ще постигне. Никой не е обещавал, че ще бъде лесно. Търпение към вас приятели и растеж!