Как да увеличите пениса на тийнейджър - безопасни и ефективни методи

Юношеството е период, когато човек започва да обръща внимание на тялото си и неговите недостатъци.

Пубертетът при момчетата започва на възраст 12-13 години, в интервала до 20 години човек може да наблюдава как расте пениса му.

Важен етап от живота на всеки мъж

проблеми с размера на пениса в юношеството

В допълнение към увеличаването на размера на гениталиите настъпват и други важни хормонални промени:

 • повишен растеж на косата в областта на слабините и по лицето;
 • закръгляване на скротума;
 • промяна в дължината и дебелината на пениса;
 • образуване на препуциума.

Развитието в тази форма е важен процес. Родителите трябва да следят такива промени.

Ако тийнейджърът няма коса или гласът му не се „счупи", тогава говорим за хормонален срив, тестостеронът се произвежда в недостатъчни количества. Игнорирането на проблема е изпълнено с патологични проблеми в бъдеще.

Нормите за дебелина и дължина на пениса при тийнейджър

Размерът на пениса при силния пол в зряла възраст може да бъде различен. В ранна възраст дължината и ширината на пениса са приблизително еднакви при всички деца. Средните данни за пениса по време на ерекция са равни на следните показатели (дължина, диаметър, данните са посочени в сантиметри):

Норми за дебелината и дължината на пениса при тийнейджър
 • 12 години - 10-11 и 7, 5;
 • 13-14 години - 12-14, 8, 5-10, 5;
 • 15-16 години - 15-17, 11-12.

На седемнадесет години юношите могат да забележат, че органът става по-къс с 0, 5-1, 2 cm.Това се дължи на увеличаването на диаметъра. Много експерти смятат, че на възраст 17-19 години все още можете да повлияете на размера на пениса.

Какво влияе върху размера на пениса при подрастващите

Размерите се влияят от различни фактори:

 1. Генетика- полага се в утробата. Ако бащата на детето не е сексуален гигант, тогава не трябва да се очаква от момчето да има значителен апарат в шорти.
 2. екологията се отразява негативно на растежа на пенисаекология- според статистиката момчетата, които живеят в близост до фабрики и фабрики, които отделят вредни химически компоненти в атмосферата, имат размер на пениса, който е с 0, 5-3 см по-малък от момчетата, които живеят на юг и други екологично чисти райони.
 3. Нараняване в областта на слабините- това може да не се прояви по никакъв начин, докато детето ходи на градина, всичко се забелязва през пубертета.
 4. Болести на ендокринната система- в този случай тийнейджърът трябва да избере правилното лечение, за да избегне проблеми в областта на здравето на мъжете в бъдеще.
 5. Растеж– Високите момчета може да имат по-дълъг пенис, но по-малък диаметър. При юноши, които не са по-високи от 163, пенисът е дебел и къс.
 6. здравословна храна за растеж на пенисаЗдравословно хранене - диетата на млад представител на силния пол трябва да бъде пълноценна. Липсата на продукт ще се отрази на цялостното физическо развитие на детето и неговите репродуктивни органи.
 7. Лоши навици- за съжаление злоупотребата с тютюнопушене и алкохол непременно ще повлияе на растежа на пениса. Ако едно момче започне да пуши на 14 години, то на 17 години може да види, че пенисът е с 0, 7-2, 5 см по-малък от средния размер.
консултация с лекар относно уголемяване на пениса

Експертите смятат, че родителите са длъжни да следят как се развива тялото на тийнейджър.Малките момчета трябва редовно да се водят при хирурга, който своевременно ще открие патологията.

Колкото по-рано се открие проблемът, толкова по-голяма е вероятността човекът да не срещне проблеми като дисфункция на пениса или сексуални комплекси в бъдеще.

Как да увеличите пениса на тийнейджър: популярни начини

Фармацевтичните компании активно рекламират средства, които ви позволяват да увеличите пениса с 2-4 см. Диаметърът също може да се регулира. Разбира се, тези лекарства са временни.

При естествени условия пенисът расте само до 21-годишна възраст. Този факт е установен, ако не действате допълнително върху органа с лекарства или не правите упражнения, тогава не можете да се надявате, че ще се появи апарат в къси панталони, като звезда от филм за възрастни. Представителите на тази професия обичат да използват гелове и различни спрейове, които засилват притока на кръв в областта на слабините и поради това се наблюдава увеличаване на пениса. В ранна възраст подобни експерименти са забранени.

Тийнейджърите могат да удължат пениса със следните процедури:

 • помпи, работещи поради разлика в налягането;
 • пенис помпаразширителите са популярни устройства, появили се в древни времена. Разбира се, по това време те изглеждаха прости, но същността остана - поради принудително разтягане се получава удължаване;
 • физически упражнения - има тренировки, които ви позволяват да коригирате размерите на гениталиите;
 • мастурбацията е спорен метод, тъй като сексолозите смятат, че в юношеството самодоволството може да доведе до проблеми в бъдеще. Този метод е подходящ за мъже, които редовно имат сексуален контакт с жени.

Можете да увеличите пениса в юношеството с помощта на тези техники с 0, 5-3 см. Понякога това разстояние не е достатъчно, за да могат мъжете да се чувстват като истински супермени в спалнята.

Удължител и помпи

лекарско предписание за уголемяване на пениса

Тийнейджърът не трябва да мисли много за малкия размер на пениса. Разбира се, ако пенисът е по-малък от средния, тогава трябва да отидете на специалист. От седемнадесетгодишна възраст можете да вземете някои методи, които ще ви позволят да се чувствате уверени в гладуването с дама в бъдеще.

Разширителят е устройство, което увеличава орган чрез разтягане на тъканите му.Ако го носите редовно, можете да провокирате размножаването на кожните клетки, това допринася за разтягане на дължина и ширина.

Устройството се прикрепя ежедневно за 6-8 часа, дори ще трябва да се разхождате с него на обществени места. За да скриете системата, ще трябва да носите широки панталони и бельо. Резултатът ще бъде забележим след месец употреба. Кожата на младите хора е по-приспособена към разтягане.

преглед на вакуумните помпи за уголемяване на пениса

Помпите дават временни резултати. Но експертите казват, че продължителната употреба със сигурност ще провокира увеличаване на дължината и ширината.

 • В юношеството кожата е склонна към бърза регенерация, поради което лесно се разтяга.
 • Ако започнете да използвате помпата на 18 години, тогава пенисът ще стане по-голям с 2-3 см. Използвайте устройството внимателно, наранявания се появяват при всеки пети случай.

Масажи и упражнения

масаж на пениса за уголемяване

Половият орган на тийнейджър може да бъде увеличен с помощта на тренировки. Редовното разтягане на пениса ще доведе до удължаване с 3-5 см. Ако масажирате пениса всеки ден по време на ерекция, резултатът ще стане забележим след месец. Движението се извършва отдолу нагоре - трябва усилено да държите ръката си от основата към главата. Експертите казват, че това действие е малко болезнено.

Jelqing е древна технология, която ви позволява да увеличите дължината на пениса. Издърпването на пениса с помощта на тежести трябва да се извършва всеки ден в продължение на 40-65 минути. Ако отделите по-малко време, тогава няма да има резултат.

 • Упражнението се прави върху член, който е в невъзбудено състояние.
 • Ако органът е претоварен, тогава може да има проблеми с разкъсване на тъкани или кръвоносни съдове. В млада възраст се получават наранявания поради неопитност и прекомерно напрежение.

Но какво да кажем за операциите?

Частните хирургически клиники все повече рекламират услуги за бърз начин за увеличаване на пениса. Разбира се, тийнейджърите трябва да избират безопасни методи за корекция на органите – екстендер и масаж.

Хирургически интервенции няма да се правят на момчета, които не страдат от патологии и очевидни дефекти, които изискват сложни манипулации със скалпел.Дори по желание на родителите, подобни операции не се извършват само по желание на пациента. Лекарят ще ви каже подробно каква е нормата и колко сантиметра има в нормалния полов орган на тийнейджър.

хапчета за уголемяване на пениса

Можете също да посъветвате момчетата да приемат витамини и да наблюдават храненето. Злоупотребата с лоши навици е сигурен път към лошо здраве и по-малък пенис. Родителите трябва да подкрепят детето по всякакъв възможен начин, за да предотвратят сериозни проблеми. Трябва спешно да се свържете със специалист, ако пенисът не расте и са налице следните симптоми:

 • човекът има тесни рамене и широк таз;
 • момчето няма ерекция;
 • тийнейджър е с наднормено тегло;
 • тестисите са малки.

Ако внимателно следите здравето си и не се страхувате да отидете на лекар, можете да коригирате много дефекти, които се откриват точно в юношеството. Малкият пенис в юношеството не е причина за паника, възможно е това да е генетика или все още не е време да удивлявате приятели с размерите на "приятел" и истории за сексуални подвизи.