Как да увеличите пениса си за един месец у дома

операция за уголемяване на пениса

Операцията може да увеличи главата на пениса. Но той се счита за един от най-трудните в областта на пластичната хирургия. Основната опасност е, че материалът за имплантиране се отхвърля от тялото. Други недостатъци на процедурата включват: дълъг период на възстановяване, дълга подготовка за операция.

По време на операцията се поставя специална матрица под главата, на външен вид, наподобяваща възглавница. Увеличава размера на пениса. Опасността е, че тъканта ще отхвърли импланта. Това причинява некроза, възпалителен процес, в някои случаи се диагностицира гангрена на пениса.

Благодарение на операцията диаметърът на главата се увеличава бързо. Матриксът се състои от фибробласти (те също са клетки на съединителната тъкан). С ерекция матрицата се разтяга, пенисът става много по-голям. След година и половина имплантът започва да се разтваря, пенисът възвръща същия размер.

Как да се измери и на каква възраст

Активният растеж на интимния орган при момчетата започва от момента на съзряването, тоест от 12-13. От този момент нататък лекарите имат възрастови норми за дължини, които се увеличават средно с 1 см всяка година. Средната дължина на пениса на 15 години е 6-7 см (в напълно изправено състояние, 12-16). На четиринадесетгодишна възраст, 5-6 см (11-15 см), на 13 около 5 см (10-13 см).

За да бъдат правилни изчисленията, органът трябва да бъде измерен правилно:

 1. Първото измерване се прави в покой. За това сантиметровата лента е по-подходяща, а не такава с по-голям процент грешки.
 2. Елементът трябва да бъде фиксиран (без разтягане! ) Успоредно на пода, а ръбът на измервателния уред трябва да бъде прикрепен към самия му корен.
 3. Дължината, съответстваща на края на главата, е равна на дължината на пениса в покой.
 4. Процедурата се повтаря, като се постига пълна и стабилна ерекция, като същевременно продължава да фиксира пениса в равномерно, паралелно положение на пода.

При наличие на "незадоволителни" резултати е необходимо да се извършат повторни измервания, но не по-рано от 3-4 месеца. Процедурата се извършва веднъж на всеки 6 месеца и за предпочитане с родител от мъжки пол.

Народни средства за подобряване на ерекцията

От ефективни народни средства за дълъг и солиден щранг можете да използвате добре познати и достъпни хранителни продукти. Основните са ядки, морски дарове, заквасена сметана, сушени плодове, тиквени семки.

Списък на здравословните съставки, които могат да се комбинират или да се ядат чисти:

 • пикантни билки, чушки, билки - те съдържат биологично активни компоненти за повишаване на потентността, те са добре комбинирани със заквасена сметана;
 • домати, целина, моркови - насищат тялото на мъжа с витамини и минерали, необходими за здравето на пикочно-половата система;
 • сушени плодове с мед - попълват липсата на микроелементи и витамини, повишават либидото и засилват сексуалните усещания;
 • морски дарове, речна риба, хайвер - съдържат цинк, който е важен за половата функция, както и много аминокиселини и микроелементи.
продукти за уголемяване на пениса

От лечебни растения за потентност ще бъдат полезни хвойна, жълт кантарион, коприва, глог, детелина, мента, женшен, пащърнак.

Как да увеличите пениса си?

Патологията се лекува по два начина:

 • Консервативен. Състои се от прием на хормонални лекарства, както и използване на удължител и вакуум.
 • Хирургически.

Консервативен начин

Вакуумни устройства

Те работят на принципа на градиент на налягането - с помощта на помпа въздухът се отстранява от цилиндъра, създавайки вакуум в цилиндъра. В резултат на това кръвта от тялото попада в пениса, в резултат на което се увеличава.

Удължителите са външни разтягащи машини за постоянно разтягане на пениса по дължина.

Внимание! Удължителят се използва не само за удължаване на пениса, но и за изправяне на органа, например при болестта на Пейрони. С помощта на удължител можете да постигнете следните резултати:

С помощта на удължител можете да постигнете следните резултати:

 • увеличаване на дължината с 3-5 см в състояние на ерекция;
 • 2-3 см в спокойно състояние;
 • увеличаване на диаметъра с 1 cm.

Удължителят се поставя върху пениса в спокойно състояние за 4-10 часа на ден. Използвайте устройството от 4 до 6 месеца, в зависимост от желаното удължение. Постигнатите резултати продължават цял живот.

Терапията е противопоказана за:

 • възпалителни процеси на препуциума и главата;
 • прекалено изразена препуциума;
 • остър пенис.

Преди започване на лечението е необходимо да се консултирате с андролог.

Хирургичен метод

уголемяване на пениса хирургично

Хирургично лечение се предписва за: лигаментотомия, фалоуретропластика, корпоректомия, имплантация.

Анатомичните особености на фиксирането на кавернозните тела към срамните кости позволяват да се увеличи дължината на пениса с помощта на операция.

Дисекцията на суспензионния лигамент (лигаментотомия) е най-често срещаната хирургична техника, която позволява удължаването на пениса до дължина, която позволява вътрешността на кавернозните тела. Извършва се в комбинация с пластична хирургия на кожата в основата на пениса.

Възможни следоперативни усложнения

Няма обективна прогноза за резултата от операцията. Всичко зависи от анатомичните особености на хирургичното място. Резултатът ще зависи от резултатите от CT и MRI на тъканите, дължината на връзките и други фактори.

След операцията могат да се развият усложнения под формата на:

 • следоперативни белези, образувани поради дълго заздравяване на рани;
 • скротализация, прекомерна дисекция на поддържащия лигамент. Това може да доведе до местоположението на пениса в скротума;
 • изместване на срамните косми;
 • прибиращ се пенис, при който пенисът се изтегля в срамната артикулация;
 • некроза на тънко или тясно нарязан кожен клапан.

Видове упражнения

Упражненията за уголемяване на пениса ви позволяват да подобрите размерите на вашия орган, не само по дължина, но и по ширина. За да ги приложите, трябва да използвате само ръце и допълнителни средства, например охлаждащи и затоплящи течности, за да контролирате кръвоснабдяването на пениса. Най-добрият вариант е да се използва ръчна техника, която използва само няколко пръста на ръката.

Има голям брой различни варианти за такива манипулации, те са разделени на прости и сложни. Разбира се, начинаещите трябва да започнат с най-лесното. Това ще избегне усложнения и ще намали вероятността от нараняване.

Помислете какви видове упражнения са:

 • Издърпване на пениса в шума. Тази група е най-популярната от всички за корекция на размера, защото именно дължината е показателят, който притеснява мъжете.
 • Увеличаване на дебелината. Упражненията в тази група включват манипулации, чиято цел е да добавите няколко сантиметра в обиколката на фалоса. Те получават по-малко внимание от предишната група, въпреки че момичетата твърдят, че дебелината е по-важна. Това се дължи на структурата на вътрешните женски генитални органи: повече емоции възникват, когато пенисът се втрие в стените на влагалището.
 • Издърпване на пениса в седнало положение. Редица изследвания показват, че в седнало положение кръвта циркулира в репродуктивната система по различен начин, тази функция може да се използва за вашите упражнения. Чрез увеличаване на вътрешното налягане е възможно да се постигне промяна в размера към по-добро.
 • Друг вид упражнения са масажите. Той може да помогне за подобряване на кръвообращението и разтягане на органа, което ще помогне за увеличаване на размера му. За да направите това, фалосът трябва да бъде леко повдигнат, хванат с два пръста и да прави движения, напомнящи на мастурбацията. Това бяха подготвителни мерки, благодарение на които "домакинството" трябва да се изправи напълно, след това трябва да вземете главата с две ръце, да я притиснете в основата и да я разтегнете, докато не възникне дискомфорт. Упражнението трябва да се изпълнява внимателно, в противен случай съществува риск от разтягане на връзките, така че трябва да почивате между подходите.
 • ЗвънецНеобходимо е да приведете фалоса в изправено състояние, след което, без да използвате ръцете, правете движения нагоре и надолу и наляво и надясно. Необходимо е да се комбинират такива действия с максимално напрежение на мускулната тъкан на перинеума.
 • Jelqing. Тази техника стана известна в цял свят. За да започнете упражнението, трябва да доведете ерекцията до половината, не е нужно да използвате главата, така че е по-добре да не я докосвате. За това упражнение ще говорим по-подробно по-късно.
 • Флексия на пениса. Необходимо е да доведе фалоса до такова състояние, че да се изправи малко повече от половината. След това трябва да огънете багажника в онези посоки, в които ще бъде по-удобно да правите това, така че трябва да слушате чувствата си възможно най-много, за да спрете манипулациите навреме, ако е необходимо. Ако се появи болка, по-добре е да се откажете от упражнението или да предприемете действия по-малко интензивно, като го увеличавате ежедневно.
 • Упражнения на Кегел. Тази техника е предназначена не само за мъже, но и за жени, защото е отлично упражнение за гениталиите - допринася за по-добра ерекция и предизвиква ярък оргазъм. Гимнастиката е лесна за изпълнение, просто трябва да използвате правилно мускулите на перинеума.

Не забравяйте да давате на пениса си време за възстановяване след всяка тренировка. Всички манипулации трябва да се извършват без резки движения, най-добре е да ги съгласувате с Вашия лекар. Факт е, че някои мъже имат вродени патологии, за които самите те дори не знаят, разтягането, огъването или притискането може да провокира усложнението им.

Съвети за жени

Важен фактор за добрата ерекция ще бъде взаимното разбирателство между партньорите. Небрежният секс може и без това, но когато има постоянно любима жена, въпросът за интимния живот изисква повече внимание.

проблеми в леглото поради размера на пениса

За да бъде ерекцията силна и да се радва и на двете, мъжът трябва да изпитва желание.

Любимата жена винаги знае какво точно възбужда партньора й и как да създаде благоприятна среда за невероятен секс.

В случай на случил се по-рано инцидент в леглото, не е нужно постоянно да напомняте за това, дори и на шега.

За един човек това дълбоко седи в подсъзнанието и дори когато, изглежда, всичко е забравено, в един момент той просто може да стане импотентен.

Самочувствието е друг основен фактор за сексуалното представяне. Колкото повече мъжът се чувства обичан, необходим, привлекателен, толкова повече иска да го докаже в леглото и в резултат - незабравим секс с мощна ерекция.

Колко важна е дължината

Измерването на размера за дете и родител има различни страни

Важно е за един мъж на шестнадесет години да има „страхотно устройство", това е знак за сила, сила и сексуалност. Никой никога няма да се смее на такъв тийнейджър, а възможността да се похвали с нестандартни размери ще даде увереност в собствените им сексуални възможности и ще повиши самочувствието.

За родителите правилната дължина е потвърждение за правилното и здравословно развитие на техния син. Способността да зачене дете, да даде потомство и да стане щастлив в семейния живот, след като се осъзна.

Гениталиите, както всички телесни системи, започват да се развиват още преди раждането на бебето.

След раждането бебето трябва да бъде прегледано от лекар, като се обърне внимание на наличието на тестиси в скротума и първоначалния размер на пениса. При новородено те трябва да са равни на 1, 5-2 cm

Първоначалният преглед разкрива вътрематочни патологии и дава възможност да се отстранят в самото начало на живота на момчето. Тревожен признак за проблеми с пикочно-половата система е плачът на трохи при уриниране.

Средната дължина на пениса до голяма степен зависи от възрастта, на която тийнейджърът е започнал да зрее. Колкото по-рано настъпи пубертетът, толкова по-впечатляващ ще бъде младежът. Следните прояви ще разкажат за настъпването на юношеството:

 • промени в психоемоционалното състояние, раздразнителност, нервност или обратно, апатия и инфантилизъм;
 • нарушаващ глас;
 • появата на акне и акне;
 • растеж на косата в слабините и подмишниците;
 • увеличаване на размера на пениса.

Експертно мнение

аз експерт за уголемяване на пениса

Повечето лекари са убедени, че фалосът може да бъде увеличен само чрез операция. Този метод обаче е много опасен. Плюс това има временен ефект.

Ето защо мъжете все още се опитват да намерят за себе си по-лесен и евтин начин за решаване на проблема с размера на органа.

Всеки метод за уголемяване на пениса, който се извършва у дома, наистина може да добави няколко сантиметра към недостатъчно голям орган. Но мъжете трябва да разберат, че подобни процедури често водят до развитие на неприятни последици за здравето.

Ако въпреки сериозните рискове те все пак искат да направят фалоса си малко по-голям, тогава трябва да потърсят помощ от специалист. Той ще ви каже най-ефективния и безопасен вариант за уголемяване на пениса, който ще спаси мъжа от комплекса му.

Здравословни храни

Има няколко продукта, чието използване може да се нарече най-ефективно за промяна на размера на мъжествеността. Те съдържат основни микроелементи и минерали, които имат благоприятен ефект върху мъжката репродуктивна система.

Продуктите, които увеличават пениса, имат общо укрепващ ефект върху тялото и следователно подобряват ерекцията и подобряват качеството на спермата. Следователно, те могат да бъдат използвани дори от тези, които не искат да променят размера на своята мъжественост, но биха искали да направят секса по-чувствен и оргазма по-ярък.

Медът за уголемяване на пениса се използва от древни времена. Той е ценен източник на микроелементи и аминокиселини. Прополисът в мед има тонизиращо действие и помага за спиране на възпалителните процеси. Препоръчително е да се консумира по 1 супена лъжица мед дневно. Помага за подобряване на качеството на сперматозоидите, като увеличава подвижността на сперматозоидите и подобрява ерекцията.

мед за подобряване на ерекцията

Ядки

Този продукт ще увеличи пениса, ще изясни ума и ще подобри работата. Всичко това е за ядките, по-специално за орехите. Те съдържат йод, който помага за нормализиране на метаболизма и голям брой аминокиселини. Яденето на орехи помага за възстановяване на потентността и продължителността на ерекцията може да се увеличи.

ядки за подобряване на потентността

Сусам

В източните страни не без основание сусамът се добавя към повечето ястия. Това е една от тези храни, които трябва да ядете, за да увеличите пениса си. Той е богат на следните елементи:

Яденето на сусам помага на тялото да произвежда тестостерон. И този хормон е отговорен за половото влечение. Силата на ерекцията, качеството на спермата и големината на пениса пряко зависят от нивото му. Ако едно момче е имало ниски нива на тестостерон като дете, това може да причини малък пенис в зряла възраст.

сусам за подобряване на потентността

Елда

Една от най-очевидните храни за ядене, за да расте пениса, е елда. Елдата е една от най-богатите зърнени култури. Съдържа голямо количество микроелементи и аминокиселини, които са необходими за нормалния растеж и развитие.

елда за растеж на пениса

Елдата се счита за ценен източник на В-каротин и аскорбинова киселина. Елдата се използва традиционно в повечето диети, тъй като съдържа също много желязо и подобрява състава на кръвта.

Морска храна

Друг важен продукт при избора на това, което трябва да ядете, за да расте пенис, са морските дарове. Те са не само афродизиаци, но и ценен източник на йод. Те стимулират производството на полови хормони, което води до повишено желание и помага да се увеличи продължителността на ерекцията.

морски дарове за потентност

Редовната консумация на морски дарове в храната помага за понижаване на нивата на холестерола, нормализиране на хормоните, което ви позволява да активирате кръвоснабдяването на тазовите органи. И това от своя страна се превръща в причина за засилване на усещанията по време на ерекция и помага на пениса да расте по размер.

Пресни зеленчуци и плодове

Пресните зеленчуци и плодове са основният източник на витамини. Витамин Е е антиоксидант и помага за неутрализиране на вредното въздействие на околната среда. Витамин С насърчава разреждането на кръвта, което прави възможно активирането на кръвоснабдяването в капилярите.

зеленчуци за растеж на пениса

Микроелементите спомагат за активиране на синтеза на хормони и засилват всички реакции в организма. Плодовете и зеленчуците са съществена съставка за всеки, който търси какво да яде, за да увеличи пениса си.

Млечни продукти

Млякото и неговите производни ще бъдат отличен източник на аминокиселини, необходими за растежа на пениса. Съдържа калций и бактерии, необходими за поддържане на имунитета.

Трябва да се пие редовно, за да се увеличи пениса. Млечните продукти са с високо съдържание на протеини, което също е от съществено значение за онези мъже, които изграждат мускули. Млечните продукти са отлични източници на калций за укрепване на костите.

млечни продукти за растеж на пениса

Те могат да се използват и за нормализиране на чревната микрофлора, тъй като съдържат свързани с човека бактерии за млечна ферментация. Задължително е да ядете редовно млечни продукти, така че ефектът от тях да е най-изразен.

Мазни риби

Мазните риби са богати на омега-3 киселини. Тези киселини са необходими за осигуряване на нормалното функциониране на всеки човек. Те участват в образуването на биологични мембрани и насърчават усвояването на витамини А и Е.

Ако трябва да намерите източник на омега-3 киселини, трябва да знаете кои храни са с високо съдържание на пенис и с високо съдържание на мазнини. Това обикновено са червена риба и рибена сърна.

Защо упражненията за пенис са толкова ефективни?

Упражненията за уголемяване на пениса могат да бъдат намерени в почти всяка култура в света поради тяхната лекота на изпълнение и високо ниво на ефективност. Повечето от тях са насочени към разтягане на тъканите и регулиране на кръвния поток, защото това са най-важните принципи на ерекция. Упражненията трябва да започват плавно, на първите етапи 15 минути на ден ще бъдат напълно достатъчни, това ще позволи на структурните елементи на пениса да свикнат с подобни манипулации. Постепенно времето може да се увеличи до 30 минути, експертите препоръчват да се прави гимнастика, за да се увеличи пениса веднага след събуждане сутрин или непосредствено преди лягане.

Когато преминавате към по-тежки упражнения, трябва да бъдете внимателни и плавни, тъй като пенисът се състои от много деликатни и чувствителни структурни единици. Освен това вътрешната кухина съдържа сложна система от кръвоносни съдове и различни клапи, увреждането на които е изпълнено със сериозни усложнения, до загуба на репродуктивната функция.

Ето защо, преди всякакви манипулации, трябва да се консултирате с Вашия лекар. След диагностични мерки той ще ви каже как да увеличите пениса с упражнения бързо и безопасно.

упражнение за растеж на пениса

Гимнастиката и подобни упражнения имат редица предимства, поради които милиони мъже избират точно този метод за удължаване на гениталните си органи. Те включват:

 • регулиране на кръвоносната система;
 • разтягане на пениса;
 • упражненията стимулират производството на половия хормон - тестостерон, който има положителен ефект върху потентността и това значително ще подобри сексуалния живот;
 • систематичните манипулации ви позволяват да откриете слабости в мъжкото тяло, които могат да бъдат премахнати след известно време;
 • физическата активност увеличава притока на кръв към тазовите органи, включително кавернозното тяло на пениса;
 • производството на андрогенни хормони и адреналин, което помага за нормализиране на нервната система, така че да можете бързо да се справите със стреса и депресията;
 • запълване на багажника с кръв, което допринася за неговото увеличаване;
 • премахване на стагнацията;
 • положителният ефект се постига след 3 месеца;
 • минималният брой странични ефекти;
 • след тренировка мускулният тонус се повишава и настроението се подобрява;
 • ако се спазват всички правила, няма усложнения.

За да постигнете положителен ефект за кратък период от време, не забравяйте, че най-важното е редовността на подобно обучение. Не е нужно да разчитате на бърз резултат веднага; за да увеличите фалоса само с няколко сантиметра, ще трябва да изчакате няколко месеца, подложени на ежедневни манипулации.

Някои мъже, преследвайки дължина и обем, пренебрегват всички правила и препоръки, което води до сериозни последици.

Полезни продукти за уголемяване на пениса

Сред продуктите, които имат пряк ефект върху размера на мъжкия генитален орган, се различават следните:

 1. Пчелен мед. Този продукт се използва от мъжете от древни времена. Това се дължи на факта, че медът съдържа много микроелементи и аминокиселини. Прополисът, който се счита за основен компонент на продукта, има укрепващ ефект върху имунната система и предотвратява образуването на възпалителни процеси. Освен това медът има благоприятен ефект върху качеството на секретираната сперма, като същевременно увеличава подвижността на самите сперматозоиди и увеличава ерекцията.
 2. Ядки. В допълнение към увеличаването на пениса, те подобряват паметта и производителността. По принцип тези качества са присъщи на орехите, които съдържат много йод и аминокиселини. Орехите ще помогнат за възстановяване на потентността и ще увеличат продължителността на ерекцията.
 3. Сусам. Този продукт е доста популярен в източните страни и присъства в почти всяко ястие. Факт е, че сусамът съдържа голямо количество витамини и полезни елементи, особено желязо, калций, цинк и магнезий. Продуктът увеличава количеството произведен тестостерон, чието ниво влияе върху силата на ерекцията, качеството на спермата и размера на мъжкия генитален орган. Ето защо се препоръчва момчетата да се хранят със сусам от детството, тъй като недостатъчното производство на тестостерон може да бъде една от причините за малкия пенис.
 4. Елда каша. Това е доста популярен продукт за подобряване на плодовитостта при мъжете. Тази зърнена култура съдържа много микроелементи, които влияят върху растежа и развитието на пениса.
 5. Овесена каша. Тази зърнена култура помага да се увеличи количеството произведен тестостерон, който е пряко отговорен за размера на първичните генитални органи.
 6. Морска храна. Рибите, хайверът и други храни съдържат йод, който помага да се увеличи производството на хормони, като по този начин стабилизира либидото.
 7. Череша. Съдържа множество антоцианини, които разширяват стените на артериите и кръвоносните съдове. В резултат на това се увеличава притока на кръв към кавернозното тяло и вените на пениса, което допринася за увеличаване на размера на мъжкия генитален орган.
 8. Чесън. Съдържа алицин, който се счита от съществено значение за нормалното кръвообращение. В допълнение към увеличаването на размера на пениса, този продукт спомага за подобряване на ерекцията.
 9. Папая. Продуктът съдържа редица витамини и минерали, които имат стягащ ефект върху гладката мускулатура на пениса, като спомагат за повишаване на неговата еластичност.
 10. Банани и ябълки. Медицината е доказала връзката между консумацията на представените плодове и увеличаването на мъжкия генитален орган. Ако искате да увеличите размера на пениса си, препоръчително е да ядете салати от ябълки и банани всеки ден, можете допълнително да добавите мед, череши и ядки.
 11. Брюкселско зеле. Съдържа фолиева киселина, която пряко влияе върху броя на сперматозоидите, насърчава разширяването на кавернозното тяло. Увеличаването на размера на пениса се извършва поради образуването на нови клетки.

Храненето за уголемяване на пениса трябва задължително да бъде балансирано, тогава не само размерът на пениса ще се промени, но и ерекцията ще се увеличи, което ще доведе до подобряване на качеството на семенната течност.