Методи за уголемяване на пениса

Проблемът с малкия размер на пениса тревожи много мъже. Освен това в повечето случаи всички тези преживявания нямат реална обосновка, а са резултат от собствените им комплекси. Ако проблемът обаче съществува, тогава има решения. Можете да повлияете на параметрите по оперативен или независим начин. Прочетете за това как сами да увеличите пениса си - събрахме достъпни и прости начини, към които могат да прибегнат всички мъже. Основното тук е да се придържате към всички препоръки, за да не навредите.

Мъж измерва дължината на пениса си

Връзката между размера на пениса и качеството на секса

Интернет пространството гъмжи от реклами, обещаващи да направят мъжеството ви по-голямо и сега тази тенденция е на мода. Клиниките предлагат набор от хирургични процедури и много мъже са мислили за тази процедура поне веднъж. Но те се чудеха дали подобна промяна наистина ще им помогне по някакъв начин в леглото?

Учените са извели оптималните размери на пениса, които се считат за нормални и не изискват никаква хирургическа намеса, този диапазон включва предимства от 12 до 20 сантиметра. Тогава също не могат да се използват методи за уголемяване на пениса у дома, достатъчно е само да се подобри техниката на секса, за да бъдете на върха. Нека обаче първо разберем от какво зависи размерът на гениталиите.

Какво определя размера на пениса?

Формирането на мъжествеността се случва по време на юношеството, тогава размерът на пениса в възбудено състояние зависи от нивото на мъжките хормони в тялото. Така че, ако количеството на хормоните е голямо, тогава по време на ерекция пенисът може да достигне до 25-30 см, ако количеството произведени мъжки хормони е ниско, тогава размерът може да бъде ограничен до 14 см. Освен това има е такова нещо като микропенис, който се използва, ако размерът не надвишава 10 см при възбуждане. Такива размери са свързани или с ниски нива на хормона в организма, или с наследствено заболяване на ендокринната система. Статистиката обаче показва, че средният размер на пениса за ерекция е 16 - 18 cm.

Размер на пениса

Ще повлияе ли големият пенис на секса?

И в този момент учените също успяха да проведат изследване и както се оказа, удълженият пенис не е гаранция за подобрено поведение в леглото. Дори по принцип големите размери по никакъв начин не влияят на качеството на сексуалния живот, жената няма да започне да изпитва незабравим оргазъм, ако партньорът й повиши достойнството си. Опитът и способността да използвате гениталиите си играят важна роля тук, така че трябва да изхвърлите комплексите си и да работите по-добре върху уменията, отколкото върху размера.

Методи за уголемяване на пениса у дома

Преди да преминем към конкретни методи, първо научаваме всички предимства на независимото излагане:

 • наличност - такива методи не изискват големи финансови инвестиции, поради лекотата на използване на наличните инструменти. За разлика от същите лекарства, които могат да струват на мъжа няколкостотин долара, ако не и повече;
 • простота - не са необходими специални умения, за да направите тези процедури сами. За да направите това, достатъчно е да проучите цялата последователност от действия и внимателно да следвате инструкциите;
 • удобство - най-голямото предимство според нас е, че човек не е длъжен да създава специални условия. Можете да използвате техниките навсякъде и по всяко време;
 • безопасност - присъства, ако стриктно се придържате към всички препоръки, като използвате изброените методи. Ако се спазват всички правила, здравето на мъжа ще бъде напълно защитено.

Съществен недостатък на "строителството" на дома е дългият период на изчакване за резултати. Тук трябва да проявите търпение и издръжливост.

Въпреки цялата простота, първоначално ви съветваме да се консултирате с лекар.

Упражнения за пенис

Увеличаване на пениса

Има специални упражнения за уголемяване на пениса у дома, благодарение на тях можете не само да повлияете дължината на пениса, но и дебелината. Това е така, защото физическата стимулация подобрява притока на кръв. Циркулацията в тъканите се увеличава значително, поради което всички необходими хранителни вещества влизат в клетките и настъпва разширяването на пениса.

Ето три лесни упражнения за тази тренировка:

 • Хванете главата с ръка и я издърпайте назад. Можете да се движите нагоре и встрани. След като издърпате члена, позицията му трябва да бъде фиксирана за десет секунди. Направете около 10 подхода;
 • с цялата си ръка хванете основата на пениса и я издърпайте напред. Задръжте го в това положение за няколко секунди, след което го спуснете. Изпълнявайте в пет комплекта от 4 секунди;
 • хванете пениса в диаметър с длан и започнете да го огъвате в страни.

Ударите трябва да бъдат нежни, по време на упражнението не трябва да има болезнени усещания. Ако почувствате остра болка, направете почивка, след това повторете, едва сега намалявайки силата на удара.

Масажирайте, за да увеличите размера

Масажът на пениса е друго ефективно самонанасяне. Приятните и масажиращи ефекти върху пениса, подобни на мастурбацията, не само ще повлияят на неговите физически параметри, но и ще предизвикат следния ефект:

 • точно като упражненията, масажът ще подобри кръвообращението в тъканите;
 • значително ще повлияе на издръжливостта на тялото по време на полов акт;
 • ще засили ерекцията, ще я направи контролирана;
 • намаляване на вероятността от преждевременна еякулация;
 • ще подобри потентността.
Масаж за уголемяване на пениса

Има много техники и видове масаж. Преди това си струва да се консултирате с лекар тук, той трябва да потвърди здравословното състояние на органа, тъй като масажиращите ефекти могат да влошат възникналото заболяване. Средно този метод ви позволява да направите дължината повече от пет сантиметра, а ширината с три сантиметра.

Важно е да знаете, че ефектът ще настъпи само след редовна процедура и след определено време. Препоръчително е да масажирате всеки ден, първите резултати се очакват след 5-6 седмици.

Като пример за такъв масаж ще ви разкажем за желиране или доене, за да увеличите сами пениса. Преди началото на сесията органът трябва леко да се загрее; това може да се постигне чрез вземане на гореща вана или просто поставяне на топла кърпичка.

Има два начина за извършване на такъв масаж на пениса:

 1. Предварително смажете пениса си с естествена смазка без аромат. След това обвийте ръката си около основата, за да затворите пръстите си. Започнете да движите ръката си нагоре към главата, но без да я хващате. Опитайте се да издърпате леко пениса си. Започнете с 50 прибиране, с течение на времето, донесете числото до 200-220 пъти.
 2. Тук няма смазване. Хванете "тялото" на пениса с длан, като фиксирате позицията за 10-15 секунди, след което го издърпайте настрани. Болка и дискомфорт не трябва да се появяват.

В интернет можете да намерите много положителни отзиви за този метод за уголемяване на пениса у дома. Мъжете отбелязват, че успяват да увеличат резултата с няколко сантиметра, но с редовност.

Как да увеличите пениса си със сода за хляб

Сега в интернет има много искания относно това как можете да увеличите пениса си със сода. Много хора смятат, че това е често срещан трик, за да привлече интерес към различни интернет ресурси, но този метод има право да съществува.

Основното предимство на този популярен метод е наличността, тъй като сода може да се намери във всеки дом, само тук трябва да знаете как да извършите процедурата правилно. За целта първо вземете гореща вана или душ, за да подобрите кръвообращението в органа. След това растителното масло се нанася върху суха повърхност, за предпочитане зехтин, тъй като съдържа много полезни вещества. Разпределете маслото по цялата дължина, след това поръсете със сода в малко количество. След това пенисът трябва да се масажира с гъба в продължение на няколко минути, след края на масажа изплакнете всичко с вода.

Бъди внимателен! Содата трябва да се излива внимателно и в малки количества, за да не причини изгаряния на кожата.

Увеличаването на размерите ще бъде забележимо веднага, но минусът е, че ефектът ще продължи само два часа. По този начин тази опция не е подходяща за в бъдеще.

Специални отвари

В списъка с народни средства можете да добавите и приемането на специални тинктури, но този метод е най-малко популярен. Въпреки това е напразно, защото в такива бульони има специални билкови компоненти, които имат положителен ефект върху функционирането на органа. Но си струва да предупредите веднага, че тинктурите не могат да повлияят пряко на размера, те само подобряват притока на кръв и потентността.

Като примери за такива тинктури:

 • мащерка - вземете 100 грама смляна мащерка и залейте с чаша гореща вода. След като бульонът се охлади, можете да го изпиете, само разделете порцията на сутрешен и вечерен прием;
 • чесън - вземете 200 грама чесън и го залейте със същото количество аптечен алкохол. Ние настояваме за всичко десет дни. Вземете тинктурата два пъти на ден, по 20 капки.

Нежелани начини за уголемяване на пениса

Наред с всички тези методи има и други начини за увеличаване на пениса без операции, само тяхната безопасност е под въпрос.

Приемът на лекарства е нежелан начин за уголемяване на пениса

По-добре е да откажете такива опции, защото те са опасни и могат да влошат състоянието:

 1. Лекарства- в повечето случаи такива лекарства съдържат хормонални компоненти. Приемът на хормонални лекарства причинява редица странични ефекти, които ще повлияят на цялостното здраве и ще провокират следните нежелани реакции:
  • еректилна дисфункция;
  • намалена производителност;
  • развитие на патологии;
  • нарушение на репродуктивните органи;
  • влошаване на психологическото състояние;
  • неизправности в работата на черния дроб, бъбреците и щитовидната жлеза.

  Такива лекарства се препоръчват само в юношеска възраст, когато органът тепърва се формира и може да се повлияе хормонално.

 2. Използване на товари

  Този метод дойде при нас от Запада, а там и от Африка. На горещ континент в някои племена момчетата бяха обесени с тежести, за да увеличат размера на пениса.

  Започнахме да използваме и този метод, като всеки път добавяхме теглото на товара. Такова лекарство обаче може да повлияе на дължината, само ширината намалява. Всичко това се дължи на факта, че натоварването може само да разтяга пениса, но по никакъв начин не прави повече от общата му маса. В резултат на такива методи често се появява еректилна дисфункция.

В заключение бих искал да кажа, че можете да повлияете на размера с помощта на операция. Типът операция ще зависи от източника на проблема. Ако това е микропенис, тогава ще се извърши операция за увеличаване на количеството мъжки хормони, които ще се отделят от мастната тъкан на пубиса. В този случай мъжът може да увеличи пениса си с 5 см по-голям. Има и други операции, например с помощта на удължител. Но опитът на голям брой мъже убедително подсказва, че е възможно да промените размера на мъжеството си на по-голяма страна у дома. Това е съвсем реално нещо, което ще даде желания ефект, но само ако се спазват всички инструкции и изпълнението е редовно. Зрителното уголемяване може да се постигне чрез рязане. Без препуциума да виси над главата, той ще изглежда по-дълъг, много жени наистина харесват тази промяна.