Как да увеличите пениса си

Случи се така, че пенисът винаги предизвиква истински интерес и разговори за неговата функционалност, докато много внимание се обръща на такъв проблем като размера на пениса. Повечето експерти смятат, че нормалният размер на пениса в състояние на ерекция е 12-20 см, други смятат, че е 13-18 см.

уголемяване на пениса

Какво влияе върху размера на пениса

Основното влияние оказва нивото на тестостерон по време на пубертета на млад мъж. Ако по това време половите хормони в тялото присъстват в излишък, тогава може да се очаква, че пенисът ще бъде голям, напълно възможно е дължината му да достигне 25-30 см в изправено състояние. Когато нивото на тестостерон е леко намалено, органът достига 12-14 см. Средно размерът на пениса е 16-18 см. Ако по време на ерекция пенисът не надвишава 10 см дължина, това показва ниско ниво на тестостерон в организма и възможни ендокринни заболявания, получени по наследствен начин.

Мнението, че ако има полов орган в нормалните граници, т. е. 12-20 см, за жената ще бъде трудно да достави удоволствие по време на полов акт, със сигурност е погрешно. В този случай размерът не е толкова важен, колкото уменията на мъжа и разбирането му за женската физиология и необходимостта от сексуална привързаност. Що се отнася до въпроса кога се показва уголемяване на пениса, тогава по правило този проблем се решава от мъже, чийто размер на пениса не се вписва в "оптималния" диапазон, т. е. по-малко от 12 cm.

Увеличете методите

Увеличаването на размера на пениса може да се промени по два начина: метод на оперативна корекция и консервативен начин. Оперативният метод или пластичната хирургия на пениса може да се извърши както следва: лигаментотомия. Прикрепването на лигамента се прехвърля от ставата на пубиса към пениса, докато пенисът може да се удължи с 1-2 см. Операцията се извършва за 15 минути, а периодът на рехабилитация отнема няколко дни. Имплантиране на протеза на пениса. За да се регулира размерът на пениса, в тъканите му се вкарват специални протези. При този подход обаче пенисът ще остане в напрежение през цялото време (някои модели предвиждат създаването на релаксация, но са доста скъпи). В подкожните тъкани на органа се имплантира полимерна мрежа (матрица), върху която неговите собствени тъкани постепенно ще растат. По този начин дебелината на пениса в обиколката ще се увеличи с 1-2 cm.

оперативно уголемяване на пениса

Консервативен метод

Използвайки удължител, устройство, което може да увеличи размера на пениса с 0, 5-1 см годишно, при ежедневна употреба. Единият край на устройството ще опира в срамната област, а другият - в главата на пениса, като постепенно разтяга "тялото си".

Доене. Пенисът се нагрява под гореща вода и след това се правят „доилни" движения по посока от основата към главата. Редовното упражнение дава увеличение от 0, 5 см годишно.

С помощта на вакуумно разтоварване. Използването на вакуумна помпа позволява едновременно разтягане и увеличаване на диаметъра на пениса до 1 см годишно.

Има и друг начин да увеличите размера на пениса без операция, но също толкова ефективно. За да разберете същността на метода, трябва да знаете, че отвътре органът има гъбеста структура. Когато се появи възбуда, клетките на „гъбата" се пълнят с кръв, увеличавайки се и засилвайки пениса - това е ерекция. Но това увеличение е ограничено до мембраната на кавернозните тела, тоест туника албугинея. Именно тази структура оказва пряко влияние върху размера на пениса. Новият метод се състои в използването на специален апарат, който насища бялата мембрана с препарати, които я правят по-мека, което улеснява разтягането на тъканите, извършвано от вакуумно устройство. Струва си да се отбележи, че методът е много ефективен, тъй като може да се използва за постигане на увеличение на дължината до 2 см, а в кръг - до 1, 5 см само за един месец. Трябва да се помни, че използването на някой от методите за уголемяване на пениса е възможно само под наблюдението на уролог, за да се избегнат възможни усложнения.