Какви са упражненията за уголемяване на пениса? Опции за домашно обучение

Мъжът е недоволен от размера на петел

Без значение колко добра е потентността на силния пол, индикаторът за дължина уверено заема първата позиция. И това съвсем не е малка прищявка на едри мъже, а данните, от които пряко зависи тяхното психическо състояние.

Мъж с голям пенис на подсъзнателно ниво се чувства по-уверен и привлекателен, именно този фактор служи за невидим сигнал и привлекателност за жените. Възможно ли е да увеличите размера на пениса с обучение? Отговорът е в статията.

Увеличаването на пениса с лекарства е почти невъзможно, но с помощта на механични въздействия, тежести, вакуумни помпи и стрелки могат да се постигнат осезаеми резултати. С редовен подход и правилно изпълнение, за сравнително кратък период от време, можете да увеличите пениса си до 3 сантиметра.

За манипулации с органа е по-добре да изберете сутрешните и вечерните часове и да отделяте петнадесет до тридесет минути на ден за процедури, които увеличават растежа на пениса. Основното условие е да бъдете търпеливи, защото в един ден чудо няма да се случи.

Важно: Преди да започнете какъвто и да е метод на разтягане, препоръчително е да потърсите медицинска помощ. Тъй като всяка небрежност и неправилно изпълнение могат да доведат не само до нараняване, но и до загуба на чувствителност на мъжкия орган.

Обучение за растеж у дома

Размер на пениса, изискващ уголемяване

Най-достъпният вариант е набор от специално разработени упражнения за уголемяване на пениса, които са насочени към нормализиране на кръвообращението, разтягане на пениса и подобряване на ерекцията. Можете дори да ги правите у дома.

Размерът на пениса се определя от количеството кръв, което тече към органа по време на ерекция.. . . Ето защо, преди да започнете какъвто и да е вид упражнения, органът трябва да се загрее, за да се избегнат наранявания и за еластичност на тъканите.

За загряване можете да използвате обикновена кърпа, предварително навлажнена с топла вода и да увиете пениса, без да докосвате областта на скротума. Отнемането на органа ще отнеме 5 минути.


Разтягане на мускулите

Особеността на такова обучение е, че всяко разтягане се извършва изключително върху органа в мудно състояние. Разтягащите движения допринасят за лек външен вид на главата. Такива процедури няма да добавят желаните 5-7 сантиметра, но е абсолютно възможно да се постигнат два или три.

Внимание: Разтягането на пениса на ръка има същия ефект като стресирането на пениса с традиционните системи.

По-безопасният метод на хващане е, че няма натиск върху гръбначния нерв, който минава по външната страна на пениса. Всеки мъж може да измисли свои техники за хващане, разчитайки на лични усещания.

Основното нещо е да не стискате пениса твърде много, за да не нарушите кръвообращението. . . . Ще бъде възможно да се изчисли мащабът след две седмици. За видими резултати обаче ще са необходими около три месеца обучение у дома.

Jelqing

Това е упражнение с дълга история, което успешно се използва и днес. Принципът на действие се свежда до разтягане на органа с ръце. Поради това, в пениса, с помощта на масажиращи движения, кръвното налягане се повишава.

Такова разтягане провокира микроувреждания в тъканите, които след известно време се компенсират от растежа на нови клетки.

Човек увеличи пениса си с упражнения

Аналогията на този метод е подобна на изграждането на мускули.. . . И след изтичане на времето, милиметър по милиметър, има забележимо увеличение на пениса. За да бъде резултатът наистина видим, упражнението трябва да се изпълнява поне веднъж на ден.

През първите дни процедурата трябва да се извършва поне 50-100 пъти. До края на месеца постепенно броят на участъците може да се увеличи до 200 повторения наведнъж. След около месец, когато багажникът е по-силен, упражненията могат да се изпълняват с по-голяма активност, като дърпат плътта по-силно, поради тренировката на съединителните мускули.

Ако се спазва техниката, главата на пениса става подута и зачервена в резултат на интензивния кръвен поток. Когато резултатът е задоволителен, можете да продължите да тренирате на забележими интервали, но поне веднъж седмично.

Манипулациите трябва да се извършват в полувъзбудено състояние, за да не се повредят съдовите вени.. . . По време на процедурата не забравяйте да използвате смазка или обикновен вазелин, за да избегнете ожулвания и ожулвания на кожата.

Тираж

Доброто кръвообращение по най-добрия начин влияе не само върху състоянието, но и върху размера на мъжествеността. Лошият приток на кръв към гениталиите прави човека заложник на отслабена или липсваща ерекция.

Най-добрият метод за приток на кръв към пениса е физическата активност и извършването на поне основни физически дейности, като леки сутрешни упражнения, изкачване на стълби и ежедневни дълги разходки.

В продължение на много векове човечеството активно използва природни афродизиаци за повишено кръвообращение, които укрепват потентността поради притока на кръв към органите.Най-популярен сред мъжете е коренът от женшен., също водещите позиции се заемат от джинджифил, мащерка и ядки.

Блок за гимнастика на Кегел

Гимнастика за уголемяване на пениса

Помощта от упражненията на Кегел е косвена, тя се състои в по-голям обем на притока на кръв към органа.

Това позволява на пениса да постигне максимална ерекция.. . . Това обучение за оросяване на пениса се препоръчва да се използва като спомагателно, за да се постигнат максимални резултати.

За да разбере по-добре кои мускули трябва да участват, мъжът просто трябва да се опита да прекъсне процеса на уриниране и да усети как мускулите на перинеума и тазовото дъно работят в този момент.

Предимствата на упражненията на Кегел са в липсата на противопоказания и болезнени усещания.

Съвети: Контракцията на мускулите на пениса остава напълно невидима, така че манипулацията на органа може да се извършва навсякъде и по всяко време.

Принудително изтегляне

Най-добрият метод обаче остава ръчният метод, който използва пръстите.. . . За да изпълните упражнението, трябва да прекарвате 20 до 30 минути всеки ден върху тялото.

По време на такива манипулации пенисът трябва да бъде напълно отпуснат, за да е по-удобно да издърпате препуциума на органа до края. Упражнението трябва да се изпълнява до състояние на лека болезненост, но не трябва да има силни усещания за болка.

Процесът се състои в издърпване на пениса нагоре, надолу и наляво. Подобни манипулации допринасят за успешното разтягане на кавернозните тела в пениса, поради което дължината на органа се увеличава.

Кръгово разтягане

Донякъде подобно на мощността.Разликата между тази техника е в бавното въртене на пениса обратно на часовниковата стрелка.. . . Необходимият брой повторения е 25. След всеки четен кръг органът трябва да се разклати и масажира, за да се подобри притока на кръв. Упражнението помага за удължаване на пениса, като разтяга хрущялните процеси в основата му.

Седнал

За този вид упражнения трябва да използвате стол или диван. Разтягането е важно за член с лека ерекция. Това е необходимо, за да може органът свободно да се разтяга и завърта в дадена посока. При този тип разтягане пенисът трябва да бъде издърпан не нагоре и встрани, а към задните части, така че след това бавно да седне върху него.

Ефектът от метода се състои в увеличаване на натиска върху кавернозните тела вътре в органа.. . . Поради това се постигат видими резултати не само в дължината, но и в ширината на пениса.

V-образна

Пръстен за пръсти, за да увиете пениса за упражнения

Трябва да се прави с мек орган. В този случай пръстен с пръсти хваща главата и се задържа няколко секунди. Трябва да направите 10 подхода.

За да бъде ефектът очевиден, по време на упражнението трябва силно да натиснете основата на пениса с палеца на свободната си ръка и да го преместите към главата и обратно към основата.При изпълнение на упражнението не трябва да възниква дискомфорт и болка.. . .

Ако по време на упражнението възникне болка, е необходимо да се стисне главата, което насърчава изтичането на кръв и, при липса на дискомфорт, можете да продължите разтягането.
Масаж

Масажът за уголемяване на пениса е донякъде подобен на процеса на мастурбация. За да избегнете болка и дискомфорт по време на процедурата за разтягане, трябва да използвате смазка.

В състояние на ерекция на светлината пенисът се хваща за пръстите в основата му. . . Движенията се извършват към главата и обратно във възходящ ред, постепенно скоростта се увеличава. След достигане на пълна ерекция мъжкият орган се хваща с две ръце и се разтяга няколко пъти, като се задържа възможно най-дълго в удължено състояние. Поради това кръвта се задържа в дълбоките слоеве на пениса.

Окачване на товари

Методът се използва за уголемяване на органа с помощта на тежести в края. Манипулациите с тежести вътре в пениса провокират незначителни сълзи (микропукнатини), които скоро се пълнят с полухрущялна формация, допринасяйки за естественото удължаване на пениса.

Сега знаете какво да правите у дома, за да увеличите пениса си. Ако искате, можете да промените няколко неща относно размера на пениса.

Странични ефекти

Упражненията у дома, които увеличават растежа на мъжкия пенис, могат да имат много странични ефекти. Много от тях продължават за кратко и изчезват след няколко дни.Те включват:

  • зачервяване на кожата и червени петна по нея. Често този ефект се причинява от прекомерни усилия;
  • сухата кожа на пениса може да показва неправилно или недостатъчно количество смазка.
Страничен ефект от упражненията за уголемяване на пениса

Но не всички "странични ефекти" от разтягането изглеждат толкова безобидни. Твърде активният и суров подход към упражненията може да завърши за мъжа:

  1. Болка в органа.
  2. Потъмняване на пениса.
  3. Синини и червени петна.
  4. Мехури.
  5. Кръв и кръвни съсиреци в съдовете на гениталния орган.
  6. Временна липса на ерекция.

Нанесете крем за уголемяване на пениса, за да подобрите резултатите след тренировка.

Ако се решите на упражнения за уголемяване на пениса, важно е да запомните основното правило: без значение каква по своята същност болката се появява по време на манипулацията на пениса, тя априори не може да бъде безвредна. Ето защо, ако на който и да е етап от упражнението сте започнали да се чувствате неудобно и болезнено, с цялото си желание, по-нататъшни процедури не са препоръчителни.

Болката може да изчезне сама за няколко дни. Но ако това не се случи, трябва незабавно да се свържете със специалист, за да разсеете или потвърдите съмненията и да коригирате по-нататъшните действия. Реално е да увеличите мъжкия генитален орган с физически упражнения.