Мит или реалност - можете ли да увеличите пениса си със сода за хляб? Цялата истина за пътя

как да увеличите пениса си със сода

Въпросът за повишаване на мъжкото достойнство тревожи огромен брой представители на силната половина на човечеството.

Някои той гризе толкова много, че човек е готов буквално на всичко, надявайки се да постигне положителни резултати.

Но в същото време не много мъже се съгласяват да потърсят помощ от хирург и да използват "чудодейни" кремове, мехлеми, хапчета.

Те прибягват и до рецепти от алтернативната медицина.

Един такъв метод е уголемяването на пениса със сода за хляб.

Колко реалистично е за мъж да увеличи пениса си със сода за хляб?

Когато прибягвате до рецепти на традиционната медицина, е важно да разберете колко ефективни са те и какви заплахи представляват за здравето. Содата привлича мнозина със своята наличност и евтиност в рецептите, но доколко може да помогне за увеличаване на най-скъпия орган за мъж?

измерване на размера на пениса

Има доста противоречия по тази тема: рекламни компании за удължители или други устройства за уголемяване на пениса крещят, че содата няма нищо общо с растежа на пениса, а някои дори пропагандират идеята, че содата е алкал, който неутрализира действието на киселина и вътрешна употреба е дори опасно за хората, тъй като може да доведе до неправилно функциониране на храносмилателната система.

Но ако включите здрава логика, тогава лесно можете да осъзнаете, че концентрацията на киселина е толкова висока в стомаха, че лекият разтвор на сода няма да навреди.

Обръщайки внимание на съвременния ритъм на живот, можете да видите, че системата на киселинно-алкалния баланс на много хора е много напрегната, особено страдат мъжете, защото те непрекъснато трябва да бъдат във форма, да защитават и осигуряват семействата си. И ако жената все още не е доволна от мъж в леглото, това силно се отразява на самочувствието на мъжа, което пречи на нормалния му живот и постоянен растеж.

Използването на соден разтвор може значително да намали емоционалния стрес, да прочисти кръвта и човешкото тяло като цяло, което значително ще укрепи тялото и ще даде повече шансове за уголемяване на пениса без операция.

За да стане пенисът вече недостатъчен за приемане на сода вътре, продуктът помага доста добре под формата на кашица, която трябва внимателно да се втрие в органа.

Редовното използване на такъв "скраб" в продължение на няколко месеца помага да се увеличи органът с няколко сантиметра.

Резултатът няма да се появи веднага, трябва търпение. И за да консолидирате резултатите, препоръчително е да използвате специални билки и други начини за уголемяване на пениса у дома:

  • без мехлеми;
  • без нищо.

Как влияе върху растежа на пениса?

измервателна лента за измерване на пениса след уголемяване със сода

Въпросът е сложен и двусмислен: от една страна, в продукта няма хормони или други компоненти, които стимулират растежа на всякакви части на тялото, от друга страна, той насърчава активирането на водните молекули в тялото, което ускорява биосинтетичните процеси в организма, премахва токсините и подобрява транспортируемостта на кръвта.

Ако в кръвта има вредни примеси, нейният поток се нарушава и по време на възбуда мъжът може да няма добра ерекция.

Когато мъжът достигне максимална ерекция, пенисът изглежда се е увеличил. И това е наистина вярно - пенисът става по-голям с около 3-5 мм. След намаляването на възбудата органът се връща към нормалните си размери, но колкото по-голям е притокът на кръв, толкова по-осезаемо е увеличаването на размера на пениса.

По време на полов акт пенисът е във възбудено състояние и колкото по-силна е ерекцията, толкова повече удоволствие ще получи партньорката, защото тя ще усеща пениса много по-добре. Но това е първата причина, която подтиква мъжа да мисли за увеличаване на размера на своето достойнство.

Заключение

Да се твърди със 100% сигурност, че содата за хляб наистина увеличава пениса е неразумно. Въпреки че содата има положителен ефект върху потентността и организма като цяло.

Използването на народни методи за уголемяване на пениса няма да навреди на човек, а напротив дори ще бъде полезно. И ако мъжът реши да изненада партньора си в леглото, просто е необходимо да изпие курс на алкален разтвор - дори ако пенисът не се увеличи, потентността ще бъде нормална.