Колко струва увеличаването на пениса

Всеки мъж би искал да бъде ефективен в леглото и напълно да задоволи нуждите на жената. Поради тази причина мнозина търсят различни начини за уголемяване на пениса. Тъй като този проблем е много труден за хирургично решаване за пациента, това означава, че си струва да се погрижите за по-щадящи методи, например увеличаване на пениса с калцинирана сода, ленена сода - натриев карбонат Na2CO3. Според мъжете този метод е ефективен и дава плод в рамките на един месец.

сода за уголемяване на пениса

Как содата за хляб влияе на мъжкия орган: методи за уголемяване на пениса

Много мъжки мъже или пол не са доволни от размера на пениса си. Проблемът се крие или в лични комплекси, или в психологически шок, когато една жена, без да внимава, каза на избраника си за това. Днес нефизиологичният размер на пениса е много рядка аномалия. По принцип при мъжете органът на половия орган е отделна колекция от различни видове клетки и тъкани, която изпълнява специфична функция в рамките на живия организъм, е пропорционална на тялото, но желанието да го увеличите не напуска силния пол.

Днес е възможно да се увеличи пениса със 100% (пенис): Мъжки пенис Пенис при животни чрез операция, но такава процедура е скъпа и има много странични ефекти. Мъжете са изпробвали много методи: както стимулиращи кремове, така и хранителни добавки, които обещават да увеличат пениса наведнъж, тези методи могат да бъдат доста ефективни, тъй като помагат за снабдяването на пениса с достатъчно кръв за по-добра възбуда и дълготрайна ерекция.

Ако говорим за сода, тогава отзивите на мъжете са наистина изненадващи. Увеличаването на пениса със сода все още е реално, но си струва да се каже веднага, че не трябва да очаквате искрящи резултати. Содата трябва да се приема заедно със специални упражнения, които помагат за "удължаване" на гениталния орган. Органът е отделна колекция от различни видове клетки и тъкани, която изпълнява специфична функция в живия организъм. За какво е полезна содата?

Помага за разреждане на кръвта, което ускорява нейната циркулация. Органът е наситен с достатъчно кислород и кръв, така че става твърд и твърд. Този метод може да се използва от всеки мъж, мъж или пол, тъй като содата може да се закупи във всеки магазин и в същото време е евтина.

Алкалите спомагат за прочистването на тялото от шлаките.

Оптично увеличение на увеличение - съотношението на линейните или ъглови размери на изображението и обекта; оптично увеличение - съотношението на линейните или ъглови размери на изображението и обекта на пениса със сода - често срещан метод, но си струва описвайки колко е ефективен.

Уголемяване на пениса със сода за хляб: как да приемате

Лекарите категорично отказват да използват този метод мъж или пол от мъжете, тъй като содата трябва да се разрежда във вода и да се консумира вътрешно. Това вещество може да се приема само от абсолютно здрав човек, тъй като въвеждането на алкали в тялото може да повлияе неблагоприятно на общото здравословно състояние. Когато не трябва да приемате сода:

 • Ако има повишена или намалена киселинност на стомаха. Струва си да се отбележи, че има много малко хора, които имат нормално ниво на киселинност в стомашно-чревния тракт, тъй като това пряко зависи от правилното хранене.
 • Ако имате гастрит или язва.
 • Диабет.
 • Наличието на онкология.

Имайки поне един от горните фактори, е строго забранено да приемате сода. Как да използвате правилно содата? Отзивите на мъжете описват различни методи за използване на сода, но ние ще опишем най-популярните от тях:

 • Рецепта номер 1. Добавете половин чаена лъжичка сода към преварена (охладена) чаша вода 250 мл. Пийте сутра след хранене за един месец.
 • Рецепта номер 2. Някои мъже смятат, че 0, 5 чаена лъжичка не са достатъчни за уголемяване на пениса, затова използват 1 чаена лъжичка сода за хляб на 250 мл вода.
 • Рецепта номер 3. Този метод е по-адаптивен. В този случай трябва постепенно да увеличите дозата калцинирана сода, сода за пране - натриев карбонат Na2CO3, като се започне от 0, 5 часа. л.
 • Рецепта номер 4. Някои мъже човек мъж или пол човек мъж или пол използват сода за хляб Сода пепел, ленена сода - натриев карбонат Na2CO3 локално, т. е. нанесете пудрата директно върху гениталиите. Трябва да се отбележи, че подобно търкане може да даде положителни резултати. Чрез масажа кръвта започва да циркулира по-бързо, а содата бързо прониква в кожата, разреждайки кръвта и уголемявайки органа. За да направите това, трябва да намокрите пениса (пениса): Мъжки пенис Пенис при животни, вземете малко сода калцинирана сода, ленена сода - натриев карбонат Na2CO3, ленена сода - натриев карбонат Na2CO3 и бавно и внимателно разтривайте органа със сода за 3-5 минути. Тази процедура е важно да се извърши преди началото на интимността.

Важно е да се отбележи, че содата за хляб сама по себе си не увеличава пениса, т. е. тя може временно да направи пениса по-дълъг и по-дебел, но с 3-4 мм и след това само след пиене. Ефектът продължава не повече от 3 часа.

Затягане и сода

Тъй като ефективността на содата остава под въпрос, тъй като прегледите на мъжете са много различни. Някой казва, че содата е панацея за всички болести, някой пише, че това е загуба на време. Но почти всеки член на форума пише за ефективни упражнения, които се използват заедно със "сода терапия".

жена и мъж с увеличен пенис

Затягането е опасно упражнение, което може да помогне за увеличаване на пениса. Преведено от английски като "затягане със скоба". Основният компонент на метода е да се притиснат външните вени, така че кръвта да не се оттича от гениталиите. Характеристики на техниката:

 • За да изпълните упражнението, ще ви трябват ключарски или автомобилни скоби, които ще фиксират основата на пениса;
 • Можете да притиснете вените за не повече от 5 минути в началния етап на тренировка;
 • По време на упражнението не можете да лежите или да седите, а само да се движите, дори ако изпитвате дискомфорт.

Според мненията на хората, по този начин е възможно да се увеличи пениса с 2-3 см за шест месеца, но при условие, че тази процедура се извършва от мъж ежедневно. В този случай си струва да използвате сода, която помага за разреждане на кръвта.

Трябва да се каже, че този метод също не е безопасен за здравето. Като се има предвид, че този метод не е естествен и естествен, резултатът може да бъде двусмислен. Разбира се, не трябва да предприемате такива действия, ако има проблеми с кръвоносните съдове или има хронични заболявания на пикочно-половата система.

Уголемяването на пениса със сода е прост начин, но неговата ефективност не се потвърждава от нищо, а само от отзивите на мъже в специализирани форуми. Ето защо, преди да вземете такова решение за уголемяване на пениса, си струва да помислите за какво е то. В крайна сметка, както казват лекарите, няма малки членове, има мъже, които не са се научили да управляват своя „приятел". Ето защо може да е по-добре да се грижите за здравето си и да не се опитвате да увеличите пениса, защото най-вероятно проблемът с интимния живот не се крие зад малкия размер.

Операцията за уголемяване на пениса стана особено популярна през последните две десетилетия, заедно с други възможности за пластични процедури. Притежаването на орган с впечатляваща форма е мечтата на всеки мъж, въпреки че от медицинска гледна точка няма норми за размера на пениса. Освен това, особеността на растежа и развитието на която и да е част от тялото, включително мъжкото "достойнство", е "отговорна" за наследствеността. Въпреки че уголемяването на пениса чрез операция отдавна се практикува, човекът се е научил да коригира това, което природата е спасила.

Техники за корекция

В момента има много методи, с които се предлага увеличаване на пениса. Те включват набор от специални упражнения, "чудодейни лекарства", вакуумни масажори, екстендери и така нататък, но в действителност, в най-добрия случай, те ще бъдат безполезни, в най-лошия - ще причинят непоправима вреда на здравето.

Техники за медицинска корекция:

 • Нехирургично. Методът се основава на използването на разширител за дълго време.
 • Хирургически. Операцията за удебеляване на пениса се извършва чрез коригиране на скрития (перинеален) участък (част от връзките на пениса се пресича). В този случай действителните размери на увеличеното "достойнство" на мъжа остават на мястото си, а дължината се преразпределя визуално в областта на неговата висяща част.
 • Комбиниран. Използва се комбинация от двата предишни метода: първо се извършва операция за повишаване на мъжкото "достойнство", след това се поставя удължител.

Единственият сигурен метод, чрез който наистина можете да добавите няколко скъпи сантиметра, е пластичната хирургия на пениса. Разбира се, цената на операция за повишаване на "достойнството" на мъжете е висока и не е достъпна за всеки. Лекарят предписва хирургическа интервенция след подробен преглед на пациента, което позволява да се изключат непреодолими последици. Не си мислете, че пенисът е орган на тялото (ръка, крак, пръст, ухо и т. н. ), в днешно време често използван в значението на "пенис" се увеличава хирургично от всеки, който пита, има редица индикации за това. По правило пластичната хирургия се предписва за микроразмерите на пениса, което всъщност разваля живота на мъжа, както физиологично, така и психологически.

Отзивите за всеки от тези методи за уголемяване на пениса са двусмислени, има както положителни, така и отрицателни коментари. Единственото нещо, в което прегледите на експертите са сходни, е оценката на частичната ефективност на голям брой "чудодейни средства", за които може да се прочете в интернет. По правило, за да стане мъжкото „достойнство" по-голямо и да може да се изправи, трябва да положите много усилия, да преминете през болка и не съвсем приятен период на рехабилитация. По очевидни причини мъжете се страхуват да отидат на операция и правят всичко възможно да я избегнат.

Показания за операция

Андролозите смятат, че малкият репродуктивен орган е по-психологически проблем за мъжа, отколкото функционален. С 11-14 сантиметра "можете да живеете" и дори много успешно, не се изисква манипулация на удебеляването на пениса. Но човек с микропенис (орган с размери 2-3 см) няма възможност да прави секс, така че трябва да търси начини да увеличи пениса си. Но ако увеличаването на мъжкото „достойнство" вече е решен въпрос, остава само да разберем на каква цена!

Показания за увеличение оптично увеличение - съотношението на линейните или ъглови размери на изображението и обекта на органа на пениса на тялото (ръка, крак, пръст, ухо и др. ), в днешно време често се използва в значението на растителен член "хирургично :

 • Вродени аномалии (еписпадия, хипоспадия) и механични увреждания.
 • Синдром на микропениса. В същото време органът е с такъв размер, че не позволява полов акт. На снимката изглежда като "гънки" и е следствие от ендокринни нарушения в тялото на момчето в периода на растеж и развитие. В зряла възраст орган с такъв размер често става причина за функционални проблеми, следователно хирургичното увеличаване е оптично увеличение - съотношението на линейните или ъглови размери на изображението и обекта на пениса е неизбежно.
 • Възрастово прераждане. Това се дължи на постепенни структурни промени в тъканите на пениса (намалена еластичност, затлъстяване и др. ).

По този начин орган с „по-малък от средния" размер не е необходимо да се нарушава и някои естетически недостатъци могат да бъдат пренебрегнати. Колко фалопластика е необходима, се решава от лекаря въз основа на много параметри и ако пенисът функционира нормално и е способен да се възпроизвежда, тогава няма директни индикации за хирургическа интервенция.

Техника

Колко може да се увеличи пениса с помощта на операция? Ако проучите подробно прегледите на лекарите, можете да установите средната стойност, с която е възможно да се увеличи пениса в действителност: 3-5 cm.

Освен това всяка съвременна клиника дава възможност на мъж, който реши да се подложи на операция за удължаване на пениса, да гледа видео преди процедурата, което улавя хода на операцията, действието или комбинацията им за постигане на целта. Пластичната процедура изглежда далеч от естетически приятна, а периодът на рехабилитация е доста болезнен, така че често такова видео помага на представителите на силния пол наистина да оценят своето решение.

Фалопластиката се извършва в две посоки:

 • Уголемяване на пениса.
 • Удължаване на пениса.

Колко фалопластика е необходима се решава от лекаря въз основа на много параметри. Особено е необходимо да се подчертае, че подобни пластични интимни операции за удебеляване на пениса се извършват само от висококвалифицирани специалисти в добре оборудвани клиники.

Няколко фактора влияят върху цената на операцията върху мъжкото "достойнство", по-специално регионът на пребиваване (в столицата цената е много по-висока, отколкото в периферията), оборудването на клиниката и т. н.

Преди да предпише "X-day", лекарят ще разговаря с мъжа, ще покаже снимка на резултатите от вече извършената пластична операция и ще запознае пациента с възможните рискове и последствия.

Лигаментотомия

Операцията за увеличаване на пениса се нарича лигаментотомия. Пенисът се увеличава под обща анестезия, всички манипулации се извършват за 30-60 минути. Същност: дисекция на лигамента на пениса, която анатомично държи пениса вътре в тялото на мъжа. Благодарение на вътрешното "скрито парче" е възможно да се направи удължаване на пениса.

След хирургично уголемяване на пениса започва период на рехабилитация. Не трае дълго, ще отнеме 2-3 седмици, а шевът става почти невидим, такова бързо възстановяване се дължи на доброто кръвоснабдяване на областта на слабините. Приблизително на втория ден пациентът се изписва с препоръки за носене на екстендер и списък с посещения за превръзки. Обикновено лигаментотомията се понася добре от мъжа, въпреки впечатляващите снимки, показващи "ужасни порязвания", няма силен постоперативен дискомфорт и няма нарушение на потентността и репродуктивната функция. Всички съдове, мускули и връзки, които са отговорни за ерекцията, не са засегнати.

Колко може да се увеличи пенисът след лигаментотомия с удължител? По правило е възможно да се постигне увеличение на пениса с помощта на гореспоменатите техники средно с 3-5 см, като максималният резултат зависи от анатомичните особености и физиологичните параметри. След операцията е важно да се спазват всички предписания на лекаря и тогава няма да се случи нищо, което би могло да повлияе на функционирането му. След няколко седмици можете да се гордеете с подновения си член.

Фалопротезиране

Ако мъжът, освен че е скромен, има проблем с потентността, има само един изход - фалопротезиране или имплантиране на изкуствена протеза. Не се тревожете, по-добре е да научите всичко за метода на увеличаване. Ако се запознаете с резултатите на снимката преди операцията, можете да видите: пенисът изглежда като истински и никоя жена няма да заподозре трик. Това е доста сериозна хирургична интервенция, при която пенисът е буквално "разглобен на части" и следователно периодът на възстановяване ще бъде дълъг. Цената на операцията се влияе от качеството на импланта, квалификацията на хирурга.

Експертите смятат, че увеличаването на пениса е доста рискована стъпка, към която се прибягва в най-крайните случаи.

Операциите, които ви позволяват да придадете на пениса желаната дебелина, се наричат:

 • Липофилинг. В този вариант обемът на пениса се дава чрез изпомпване на собствените мастни клетки на пациента, но резултатът обикновено е краткотраен и пенисът може да се „възстанови" само с 1 см. При изпомпване на синтетични компоненти вероятността от усложнения е Високо. Колко струва операцията, трябва да разберете в лечебното заведение, където планирате да извършите липофилинг. Всеки клиент на клиниката ще може да сравни получения резултат с помощта на снимка.
 • Микрохирургична мускулна трансплантация. Уголемяването на пениса се получава поради неговото "увиване" в собствената му мускулна тъкан, взета от коремната стена. Колко сантиметра можете да добавите по този метод? Максималните показатели са 3-4 см, но такава интервенция за увеличаване на пениса се счита за най-скъпа и трудна. Пациентът трябва да бъде анестезиран за 3 часа, а рехабилитационният период продължава до 5 седмици.

Колко може да струва операцията

Цената на този вид интервенция е доста висока и зависи от квалификацията на хирурга, рейтинга на клиниката и много други фактори.

За представителите на силния пол, преди да вземат решение за този вид пластмаса, е важно да изчислите финансите (цената е доста висока дори за заможен човек), да прецените физическата и психологическата сила.

В допълнение към болезнените усещания, анестезия и дълъг период на рехабилитация, ще трябва напълно да забравите за сексуалните контакти за около няколко месеца. Дори експертите смятат, че уголемяването на пениса е доста рискована стъпка към съвършенството, което е най-добре да се използва в най-екстремните случаи. Понякога цената на грешка е много висока.