Как действат хапчетата за уголемяване на пениса? Ефективни и безопасни средства

Според проучвания много малък процент от мъжкото население на планетата е доволно от размера на пениса си. Този проблем наистина е много сериозен, защото на фона му се развиват опасни психо-емоционални разстройства, мъжете се затварят в себе си и губят увереност. Ето защо много хора са толкова нетърпеливи да намерят някакъв метод за корекция на дължината на пениса, а хапчетата за уголемяване на пениса са един от тях. Има мнение, че тези средства са абсолютно неефективни и положителният им ефект не е нищо повече от реклама. Така е?

хапчета за уголемяване на пениса

Принципът на действие на таблетките

На съвременния пазар има огромен избор от лекарства за уголемяване на пениса, всеки от тях има редица характеристики и предимства, но принципът им на действие е идентичен. Мъжът има достъп до специални медицински продукти, които са преминали множество изследвания и са безопасни, както и биологични добавки - те действат не само върху половите органи, но и влияят положително върху функционирането на почти всички системи на тялото.

Преди да купите хапчета за уголемяване на пениса, трябва да се уверите, че са ефективни, безопасни и автентични. Сега фалшификати са в изобилие на рафтовете дори на най-реномираните магазини, така че е важно да можете да различите истински продукт, защото само той може да повлияе положително на размера на пениса.

Основното предимство на лекарствата е, че те не само увеличават пениса, но и подобряват функционирането на репродуктивната система, което има положителен ефект върху интимния живот. Те могат да бъдат предписани в медицинско заведение за справяне с различни проблеми на сексуалната сфера.

Поради своя състав, тези хапчета за уголемяване на пениса имат следните ефекти:

 • увеличаване на продължителността на половия акт;
 • позволи на мъжа да контролира еякулацията;
 • ускоряване на възбудата;
 • увеличаване на сексуалното желание.

Повечето хапчета за уголемяване на пениса съдържат естествени съставки. Поради това те имат много положителни функции. Следователно средствата от тази фармацевтична група заслужават специално внимание. Действието на природните елементи се отразява добре на здравето на мъжете, повишавайки репродуктивните възможности и чувствителността на определени части от тялото.

Ефектът на някои лекарства се проявява веднага след приложението, докато други - само след пълен курс на употреба на лекарството. Първите обаче имат кратък ефект, а благодарение на втория размерът на фалоса се увеличава и се запазва за дълго време. Ефективността на лекарствата за уголемяване на пениса може да се запази, ако се използват редовно дори след края на курса. Хиляди мъже твърдят, че са успели да постигнат желания резултат още през първия месец от приема, а размерът на пениса се е увеличил с 25% от първоначалната обща дължина.

Лекарствата трябва да бъдат допълнени с упражнения или използване на екстендер.

Какви са съставките на таблетките?

Действието на лекарствата се дължи на техния състав, от него зависят ефективността, неговите противопоказания, принципът на действие и броят на страничните ефекти.

При избора на лекарство е необходимо да се вземе предвид неговият състав. Ефективните и висококачествени препарати са направени изключително от натурални съставки, така че да имат положителен ефект върху цялото тяло. Основните съставки включват следните вещества и продукти:

 • женшен. Това растение има невероятни свойства и затова присъства в почти всяка рецепта на традиционната медицина, чието действие е насочено към подобряване на функционирането на репродуктивната система. Женшенът е мощен афродизиак, а растението тонизира организма, нормализира психоемоционалното състояние, регулира нивата на кръвната захар, облекчава физическата умора, променя състава на кръвта.
 • Гинко билоба. Преди няколко години само малцина знаеха за това растение в нашите географски ширини, напоследък популярността му се увеличи поради уникалните му функции. По-специално, те се проявяват в това, че имат положителен ефект върху сърдечно-съдовата система, което допринася за промяна в консистенцията на кръвта, така че тя да циркулира по-бързо в тялото. В същото време мъжете отбелязват подобрение на интелектуалните способности, регулиране на дихателната система и стабилизиране на психоемоционалния фон.
 • Биоперин. Това вещество се появи съвсем наскоро, основната му цел е да повиши смилаемостта на всякакви продукти и вещества, което значително подобрява качеството на лечението на различни заболявания. Съединението също така се справя забележително с увеличаването на мъжкия полов орган, освен това първите промени могат да се видят само няколко дни след приложението.
 • С Палмето. Ако редовно използвате този компонент, тогава работата на простатната жлеза ще се подобри при мъжете и ще остане пълноценна възможност за реализиране на репродуктивни функции. В същото време се повишават защитните способности на тялото, подобрява се качеството на функционирането на пикочно-половата система. Съставката се предписва след тежки заболявания, което ви позволява бързо да възстановите тялото. В някои случаи So Palmetto помага за справяне с простатит, аденом, импотентност, с намалено производство на мъжки семена и патологични промени в размера на простатната жлеза.
 • Аргинин алфа-кетоглутарат. Този компонент е добре познат на хората, които се занимават професионално със спорт. Факт е, че това вещество увеличава енергийните резерви и повишава ефективността на тренировките. Това е един от компонентите, които присъстват в спортното хранене. Не всеки знае, че откриването на аргинин алфа-кетоглутарат обърна някои идеи в науката с главата надолу и значително напредна в медицината, така че компонентът беше удостоен с Нобелова награда. Основното действие е насочено към отпускане на клетките, облекчаване на спазми и разширяване на кръвоносните съдове, поради което скоростта на движение на кръвта се увеличава, което означава, че тъканите получават хранителни вещества по-бързо. Съединението не само увеличава пениса, но и подобрява качеството на сексуалния живот като цяло поради дълга ерекция, бързо възстановяване между полови актове и превантивен ефект срещу различни заболявания.

Има огромен брой други компоненти, но те имат повече допълнителен ефект. Някои от тях са глог и корен от джинджифил. Тези съставки също растат в нашите географски ширини, така че мнозина са запознати с техните положителни свойства. Въз основа на тях се приготвят различни лекарства от рецепти на традиционната медицина, но ефективността на такива настойки и отвари не надвишава същия показател за магазинните продукти. Горните продукти и вещества най-често се включват в такива продукти, поради което е толкова важно да прочетете информацията на опаковката и в инструкциите и е най-добре да направите това преди покупка.

Лекарства за уголемяване на пениса

От името на тази група може да се предположи, че тези продукти са произведени под наблюдението на квалифицирани специалисти, преминали са продължителни клинични проучвания и отговарят на всички стандарти за качество. За съжаление, само 10% от "медицинските" средства за увеличаване на мъжките органи отговарят на горните аспекти. Тези средства се основават на хормони, следователно, за продажба, продавачът трябва да получи специален лиценз, а купувачът трябва да получи рецепта от лекар. Но на практика всичко се случва съвсем различно. . .

Основният полов хормон е тестостеронът, той участва във формирането на мъжкото тяло, може да нормализира функционирането на репродуктивната система, но не влияе на размера на фалуса. Необходимо е да се приемат средства с тестостерон с изключително внимание, само под наблюдението на лекар, тъй като в чистата си форма води до нарушаване на нормалното функциониране на бъбреците, черния дроб, причинява гинекомастия и, колкото и парадоксално да звучи , може да причини импотентност. Има няколко фактора, доказващи пълната безполезност на хормоналните лекарства:

 • образуването на гениталните органи с използването на хормони се случва само по време на пубертета, много е трудно да се активира растежа на определена част от тялото с помощта на хормони;
 • не всички тъкани в тялото имат способността да се възстановяват и увеличават размерите си през целия живот;
 • най-добре е да се даде предпочитание на средства и устройства, които подобряват кръвообращението при коригиране на размера на пениса. Хрущялът и костите не променят структурата и количеството си през целия живот на човека, което ги отличава от кръвните клетки.

Разтягането на кавернозните тела се извършва именно поради повишаване на налягането във вътрешната кухина на пениса. Те не растат сами, дори и с най-ефективните методи. Поради тази причина е по-добре да не се прибягва до хормонална терапия, особено при лечение без помощта на специалист. В противен случай има голяма вероятност от развитие на сериозни заболявания, лечението на които изисква сериозни финансови инвестиции и усилия, а освен това не винаги завършва успешно.

Традиционни средства

Тази група включва продукти, които съдържат "тайни" съставки от различни растения и химични елементи. Безопасността на тези лекарства е още по-спорна, отколкото в предишния сорт. Производителите твърдят, че такива лекарства нямат странични ефекти и имат изключително положителен ефект, но в действителност има абсолютна невъзможност по някакъв начин да повлияят положително на репродуктивната система.

Някои от тях действат като афродизиаци и също така повишават кръвообращението в тялото. В резултат на това фалосът всъщност може да се увеличи визуално, но това може да се обясни именно с повишено налягане, следователно след края на хапчетата пенисът се връща към първоначалния си размер.

Преди да използвате такива компоненти, трябва да се вземат предвид голям брой противопоказания и висока вероятност от усложнения. Особено безотговорните производители дори не ги посочват на опаковката и в инструкциите. Често след употреба се появяват нарушения във функционирането на кръвоносната система и възникват алергични реакции поради действието на определени компоненти, например силиций. В този случай мъжът може да забележи обрив, сърбеж, треска и влошаване на общото състояние на тялото.

Добавки за уголемяване на пениса

Това разнообразие включва така наречените хранителни добавки, чиито производители твърдят, че пенисът може да се увеличи с 3 сантиметра само за няколко седмици. Разбира се, тези цифри са далеч от реалността, въпреки че потребителите отбелязват положителното въздействие на средствата. Основното условие е редовното приемане на капсули или таблетки, но в определена дозировка. Добавките са витамини, комбинирани с микроелементи, морски водорасли и растителни екстракти.

Има няколко характеристики на употребата на хранителни добавки, помислете за тях:

 • добавките имат минимален брой противопоказания и имат положителен ефект върху тялото, но това практически не се отразява на размера на пениса;
 • препоръчително е да използвате добавки само успоредно със специални упражнения или уреди, като екстендер или вакуумна помпа.

Добавките укрепват здравето и повишават защитните функции на организма, което води до нормалното функциониране на всички системи на тялото, включително и на кръвоносната. Благодарение на това фалосът се пълни по-добре с кръв, което означава, че бързо и ефективно се увеличава по размер. В този случай ерекцията ще се запази за дълго време и нейната устойчивост ще се увеличи значително. Препоръчително е да изберете продукт, който включва L-аргинин, тъй като този елемент води до синтеза на хормона на растежа, а също така активира процеса на делене на протеинови клетки.

При комбиниране на биологични добавки със специални упражнения или уреди, уголемяването на пениса ще бъде гарантирано. Въпреки това е невъзможно точно да се установи резултатът, тъй като той пряко зависи от индивидуалните характеристики на тялото, редовността на занятията и степента на възвръщаемост в обучението.

хапчета за уголемяване на пениса

Когато използвате таблетки, трябва да се има предвид факта, че те вече не действат върху дължината, а върху увеличаването на обема на пениса. В същото време е много важно да се изпълняват упражнения за разтягане на мъжкото „достойнство" - за това се използват специални устройства и се изпълняват упражнения. Ако средствата не са от хормонален характер, тогава в състава им ще присъстват естествени билки. Таблетките са покрити със специално покритие, което предпазва активните съставки от храносмилателните ензими, така че полезните вещества започват да действат там, където са необходими.

Положителният ефект на тези елементи увеличава притока на кръвна течност към еректилните тъкани, което води до нов "материал" за удължаване на пениса.

Има голям брой лекарства с подобен ефект, но не всички имат положителен ефект и са потвърдили своята безопасност.

Противопоказания

Препаратите за уголемяване на пениса имат редица противопоказания, поради което преди да ги използвате, трябва да се консултирате с Вашия лекар, той ще диагностицира тялото и ще предпише необходимите лекарства въз основа на него. В същото време е необходимо да следвате ясна дозировка и препоръки на специалист, не забравяйте да прочетете инструкциите, за да сте сигурни, че лекарството е безопасно за приемане. Ако увеличите дозата, за да постигнете по-бърз и дълготраен ефект, тогава можете да спечелите само усложнение, което дори може да доведе до загуба на репродуктивни възможности. Продуктите за уголемяване на пениса не трябва да се използват в следните случаи:

 • при наличие на чернодробна или бъбречна недостатъчност;
 • ако пациентът е използвал нитроглицерин преди употребата на лекарството. Факт е, че такива таблетки са абсолютно несъвместими с нитрати;
 • ако няма проблеми с ерекцията, тогава пенисът може да остане в еректирано състояние за около 4 часа, което ще доведе до разтягане на тъканите и сериозни наранявания;
 • лекарството е забранено да се приема, ако мъж е над 65 години. Това се дължи на ефекта върху сърдечния мускул, а с възрастта сърдечно-съдовата система може да не издържи на такъв ефект. При силно желание да опитате лекарството, дозата трябва да се намали няколко пъти, въпреки че вероятността от усложнения все още ще бъде;
 • наличието на проблеми с функционирането на стомашно-чревния тракт;
 • атеросклероза;
 • злокачествени образувания.

Всяко лекарство за уголемяване на пениса има противопоказания, това трябва да се има предвид при употребата им. Дори някои традиционни лекарства не могат да се използват от тези, които имат индивидуална непоносимост към компонентите или склонност към алергични реакции.

Важно е да бъдете много внимателни с различните лекарства и вещества, тъй като те могат да имат някои нюанси на употреба, особено ако са инжекции за уголемяване на пениса. Те се предписват изключително от лекар и такива манипулации се извършват само от квалифициран работник.

Лекарствата са чудесен начин за увеличаване на пениса, тъй като техните активни компоненти са в състояние да въздействат върху вътрешната среда на тялото.

Преди да закупите определено лекарство, трябва да разгледате по-подробно неговия състав, противопоказания и странични ефекти, което ще ви позволи да изберете наистина ефективно и безопасно средство. Препоръчително е да се консултирате с опитен специалист, за да ви предложи най-подходящото „лечение" и да предпише план за прием на лекарства или инжектиране за уголемяване на пениса.