Приставки за пениса - ревюта и снимки

Приставката за пениса е популярна играчка, която ви позволява да увеличите мъжеството по време на полов акт и да подобрите ерекцията без значителни инвестиции на време и пари. В крайна сметка размерът има значение, независимо какво казват. Мъжът с накрайник е в състояние да стимулира по-добре необходимите зони на вагината и клитора на жената, като същевременно доставя незабравимо удоволствие. Обратната връзка от жените е само най-положителната.

уголемяване на пениса

Има много разновидности на тези играчки, които ще ви помогнат бързо да увеличите пениса по време на интимност. Освен удължаващи има и уплътняващи, както и специална форма за стимулиране на клитора или ануса. Дюзите на пениса са отворени и затворени, в тази статия се интересуваме повече от последното - те ще помогнат за увеличаване на пениса. Освен това си струва да се обърне внимание на опциите с вибрации.

от какво са направени? Такъв продукт се нуждае от еластичност и мекота. Най-качествените са изработени от силикон или латекс, които ви позволяват да имитирате човешката кожа възможно най-точно. Можете да закупите приставки за пениса в повечето секс магазини.

Доколко тези играчки ви позволяват да увеличите размера на мъжеството? Най-често срещаните са от 2, 5 до 7 см, но в някои случаи можете да намерите и повече - 10 см. Но не забравяйте, че твърде големият пенис също е лошо, можете да нараните партньора си. Всичко трябва да бъде умерено и в повечето случаи е достатъчна приставка за пениса с увеличение от 5 см!

Дюзите за уголемяване на пениса имат още един плюс - има намаляване на чувствителността на главата на пениса, което води до увеличаване на продължителността на интимността. Съгласете се, страхотен бонус.

Така че, вие ще можете да:

  • разнообразяване на сексуалния живот;
  • отървете се от недостатъчна дължина и дебелина;
  • предотвратяване на преждевременна еякулация.
видове дюзи за уголемяване на пениса

Дик дюзи мнения

Събрахме отзиви за дюзи за пениса. Отзивите са верни и се намират на тематични форуми.

  1. Наскоро го купих, веднага след първия път с него реших да напиша ревю за тази дюза. Получих дори повече от очакваното. Не мога да кажа, че стана физически по-приятно, но жена ми беше много доволна, дюзата беше нейна идея. Опитах вибратор, не й хареса - лежеше на празен ход. Но тук е друг въпрос!
  2. Жена ми го харесва, получава повече удоволствие и по-бързо получава оргазъм. Нямам накрайник с "бодли", който е тънък на пениса, а е по-дълъг с 5 см. Пробвахме различни - спряхме се на прозрачен, без излишни туберкули, не помня името . Стигнах до заключението, че размерът има значение.
  3. Пробвах и двата пръстена под главата и основата на пениса и много повече. Но жена ми харесва естествен, макар и неизключителен по размер, орган без бездомни играчки.
  4. Първият, който използвах, загуби еластичност и се наложи да си купя нов. Сега не ми харесва, въпреки че беше страхотно с предишния. Тя е жилава и не винаги е приятна за тялото. Ще търся точно същото като първото.
  5. Решихме да купим дюза. Но когато си сложих член по време на секс, ме заболя! Нямам приятни усещания, нямам желание за повторна употреба. Имам особеност в това, че "той" е дебел, но не е изключителен по дължина. Жена ми ме моли да купя друг, хареса й.

Къде да купя накрайник на член?

Решихте ли да купите дюзи за пениса? Страхотно, има огромен избор от популярни онлайн магазини с подобни продукти! Но ви съветваме да се обърнете към най-големите магазини, които гарантират качество, анонимност и бърза доставка. Можете лесно да изберете и закупите накрайник от тях. Представени са огромен брой форми и размери, като всички те са изработени от качествени разтягащи се материали.