Как да увеличите пениса у дома: методи на работа

Много, много хора живеят щастливо, пълноценно и в същото време са напълно недоволни от размера на пениса си и постоянно търсят начини да го увеличат малко. Тъй като това е много чувствителен въпрос, не е изненадващо, че се чувствате така, сякаш сте единственият страдащ в света с малък пенис (по-малко от 15 cm).

Разбирам много добре как се чувстват тези хора. Ето защо написах тази статия въз основа на личния си опит, след много опити и грешки. Разбира се, че чаках, когато достигнах пубертета и моят „приятел" израства. Но той не порасна. Или не израсна толкова активно, колкото бих искал. Тогава нямах много пари, така че дори не трябваше да мисля за операцията. И всички видове форуми и сайтове буквално пълни с информация за всички видове хапчета за уголемяване на пениса, итова е доста опасно. . .

проблем с размера на пениса

Започнах да търся информация как да уголемя пениса и установих, че някои хора пишат, че са успели да се увеличат почти6 смблагодарение на специални упражнения. Започнах да изследвам Интернет и открих редица техники, които са подходящи за начинаещи, както и редица по-сложни методи за тези, които се занимават с този проблем от дълго време.

Най-сложните техники са предназначени за тези с изкривен пенис или проблеми с еякулацията. Но за щастие нямам такива проблеми. Затова реших да започна с най-простите насоки.

Вярвате или не, успях да увеличим устройството си с почти 6 см само за 3 месеца. Да, господа, така е! Преди да започна да практикувам, дължината на пениса ми беше малко по-малка15 см, но сега той вече е непокътнат17, 5 см. . . И това е победа!

Вдъхновен от подобни успехи, реших да напиша тази статия и в нея подробно да посоча програмата за обучение. За да започнете, не ви е необходим опит. Тази програма е напълно безопасна и подходяща за всички.

Статията ще ви разкаже най-лесния и бърз начин да увеличите размера, без да прибягвате до скалпел на хирург. Като начало ще ви кажа как правилно да измервате пениса. И тогава ще ви разкажа за методите, които ще ви позволят да постигнете най-ефективния резултат, както и ще опиша моя опит в тази област.

Възможно ли е да увеличите пениса у дома?

Първото нещо, което всеки мъж трябва да знае, е, че можете да увеличите пениса си без операция и пластична хирургия. Има огромен брой алтернативи, които работят съгласно следния прост принцип:

 • разтяганекавернозните тъкани на фалоса, които са отговорни за размера на органа по време на ерекция;
 • печалбаприток на кръв, който гарантира силна ерекция;
 • печалбапотентност и мъжкото либидо за повишаване на активността на мъжете като цяло.

Важно е да запомните, че размерът на пениса рядко играе ключова роля в сексуалния живот на мъжа. Но ако размерът на органа ви създава психологически дискомфорт и причинява комплекси, тогава проблемите очевидно трябва да бъдат решени, за да не доведете въпроса до психогенна импотентност.

Най-големите и впечатляващи промени в размера на пениса могат да обещаят само хирургични интервенции. Алтернативните методи няма да дадат голяма печалба.

момиче, гледащо петел на мъж

Измерване на дължината на пениса в нормално състояние (без ерекция)

Най-големият проблем е, че дължината в невъзбудено състояние непрекъснато се променя. Буквално на всеки час. Размерът на невъзбуден пенис се влияе от различни фактори, като промени в околната температура или интензивността на кръвообращението в тазовата област. Препоръчвам да измерите дължината на невъзбудения пенис, както следва:

 • Застанете изправени и вземете пениса си в ръка пред себе си. (Не го разтягайте, в противен случай това ще изкриви резултата от измерването. )
 • Вземете измервателна лента или владетел със свободната си ръка и измерете дължината на приятеля си.
 • Запишете резултата на лист хартия.

Специални упражнения за увеличаване на мъжкия орган

Най-лесният и ефективен начин да увеличите дължината и диаметъра на пениса си чрез упражнения, които правят клетките и тъканите на тялото ви по-еластични. Упражнението помага за подобряване на кръвообращението, което пряко зависи от неговия размер по време на ерекция.

Техника на Jelqing

За да увеличите ефективно пениса си с резултат, който ще продължи дълго време, трябва да обмислите няколко прости техники за упражнения. Най-популярната техника, одобрена от лекарите, е техниката Jelqing, която се използва и от индианците. Принципът на упражнението е подобен на доенето с масажни движения.

техника на jelqing за уголемяване на пениса

Това упражнение трябва да се изпълнява в полуизправено състояние. Има две възможни опции за това упражнение:

 1. Първо трябва малкода се стопликожата, така че органът да стане еластичен и гъвкав. След това органът трябва да бъде смазан с лубрикант и стимулиран до полуерогенно състояние.
 2. Органът се приготвя по същия принцип, но с използване на всичкидлан. . .

Като начало ще ви бъдат достатъчни 30-40 повторения, но с течение на времето броят им може да бъде увеличен до 200. Много е важно да спазвате редовността на упражнението от 1 месец или повече.

Разтягане

За да увеличите размера на пениса си у дома, трябва редовно да правите много просто упражнение, което включва разтягане. За да направите това, трябва да загреете малко органа, за да избегнете нараняване на клетките и тъканите. Много е важно да го загреете до точката, при която ерекцията не пречи на разтягането на кавернозните тела.

разтягане на пениса за уголемяване

Първо трябва да вземете органа за главата и да го издърпате пред себе си. Трябва да задържите пениса в удължено състояние за около 15 секунди, след това разхлабете хватката и дайте на органа малко почивка. Същият принцип се използва при разтягане на органа надясно или наляво, повтаряйки упражнението в кръг. Ако не чувствате болка, значи правите упражнението правилно.

Окачване на товари

Има още една техника. позволявайки да се увеличи размерът на фалоса без лекарства и лекари, това е окачването на тежести. Трябва ясно да се разбере, че този метод е травматичен и изисква специално внимание при изпълнение. Същността на метода е да разтегнете кавернозните тела на пениса си, като използвате товар.

Това упражнение може да се направи по следния начин:

 • Загрейте пениса с нежен масаж;
 • прикрепете мазилка близо до главата на пениса, към която е прикрепена дантелата;
 • закачете малки тежести от дантелата;
 • в това положение трябва да издържите поне 25 минути, за да започнете.
висящи тежести за уголемяване на пениса

Много е важно да се уверите, че по време на упражнението главата на пениса не усеща болка и изтръпване, в противен случай можете да се нараните. Първо трябва да изберете минималното тегло на товара и постепенно да увеличавате теглото и продължителността на упражнението с течение на времето.

Измерване на обиколката (дебелината) на пениса в изправено състояние

Можете да измерите дебелината на пениса с измервателна лента или с конец (тогава просто измервайте конеца с линийка). Цифрите, получени по време на измерването на дебелината на пениса, са много различни за много хора, тъй като всеки измерва по различен начин.

 • Ако сте избрали конец, уверете се, че той няма стрии.
 • Внимателно увийте лентата или връвта веднъж около най-дебелата част на изправения пенис.
 • Обърнете внимание, където се свързват краищата на лентата, това е номерът, който трябва да бъде записан. Ако използвате конец, маркирайте мястото, където краят на конеца отговаря на останалата нишка, след това го разтегнете и използвайте линийка, за да измерите разстоянието от марката до края.
 • Запишете вашите измервания.
 • Средната обиколка на пениса е 11, 4 до 12, 9 сантиметра.

Приятели! Ако резултатите ви са по-ниски от средните, не си закачайте носа. Предстои всичко най-интересно и полезно!

с помощта на смазка за уголемяване на пениса

Използване на устройства за уголемяване на пениса

Ако изпълнението на различни упражнения включва появата на ефект за дълго време, тогава за еднократен и бърз резултат всеки мъж може да използва специални устройства и инструменти. Разбира се, невъзможно е да се отглежда нов орган, но е напълно възможно да се усетят нови усещания чрез увеличаване на параметрите на пениса.

Съвети за уголемяване на пениса

Има голям брой приставки, които не само увеличават общия размер на пениса, но и спомагат за укрепване на ерекцията. Дюзите могат да бъдат отворени или затворени. Затворените върхове на пениса се използват за увеличаване на дължината на фалоса.

приставки за уголемяване на пениса

Най-добре е такава дюза да е от гъвкав материал, силикон или латекс. Максималното увеличение на дължината на пениса с помощта на такава дюза може да бъде 10 см. Освен това такава дюза намалява чувствителността на главата на пениса ви, което от своя страна удължава половия акт и решава проблема с преждевременната еякулация .

Помпа

Това устройство всъщност е обикновена помпа. Принципът на работа на помпата гарантира увеличаване на потентността и подобряване на качеството на сексуалния живот. Но основното предимство на това устройство е, че помага на мъжа да постигне ерекция дори при еректилна дисфункция.

помпи за уголемяване на пениса

Вакуумната помпа се използва по следния начин:

 • Пенисът се смазва с крем и се вкарва в цилиндъра на помпата;
 • въздухът напълно се изпомпва от цилиндъра, което дава налягане на органа;
 • налягането увеличава притока на кръв, като по този начин увеличава дебелината на пениса;
 • вграден манометър регулира налягането;
 • трябва да използвате помпата непосредствено преди полов акт.

Резултатът от действието на такава помпа е временен, поради което много често се използва от мъже с малък пенис като спомагателно устройство.

Удължители

Удължителят е със специален дизайн. който е фиксиран до гениталния орган и увеличава неговия размер. Принципът на действие на устройството е разтягане на тъканите на пениса. Поради това напрежение тъканите на кавернозните тела започват да се делят и растат.

Има няколко вида удължители - колан. прахосмукачка и примка. Най-ефективни се считат за лентови и вакуумни устройства. Препоръчва се да се използват всеки ден в продължение на няколко часа и веднага след като органът свикне с напрежението, затегнете устройството до ново напрежение.

Измерване на дължината на пениса в изправено състояние

как да измервате правилно пениса си

Дължината в тревожно състояние е по-важна, тъй като повечето мъже се тревожат за това. Уверете се, че сте напълно възбудени, преди да измервате. Вижте малко горещо порно, например. Възбуден? Отлично. Сега вземаме измервателна лента или линийка, измерваме я и я записваме отново.

 1. Поставете линийка или измервателна лента в основата на изправения пенис, точно в началото на срамната област.
 2. Бавно натискайте срамната кост, доколкото можете, докато сте срещу костта. Това е особено важно, ако има много коремни мазнини. Но не прекалявайте!
 3. Мярка от основата до края на главата.
 4. Средната дължина на пениса е 13, 9 до 16 сантиметра.

Важно е да се използва същото измервателно устройство, което е било използвано за измерване на невъзбудения пенис. Това ще даде най-точните резултати.

Масаж за уголемяване на пениса

Друг ефективен и ефикасен начин за уголемяване на пениса е специалният масаж, който гарантира не само увеличаване на размера на органа, но и увеличаване на сексуалните функции на мъжа. Правилно изпълнявайте масаж, както следва:

 • Загрейте органа преди процедурата с топла кърпа или кърпа;
 • Загрейте органа няколко пъти подред;
 • Използвайте разтягащо и поглаждащо движение, за да масажирате ствола на пениса.

Има много различни техники за това как да масажирате пениса и всички техники могат да бъдат разгледани в Интернет. Най-важното е да се уверите, че процедурата е редовна и не причинява болка и дискомфорт. Масажът ще подобри локалния кръвен поток и ще предотврати стагнацията в тялото.

масаж за растеж на пениса

Показания за процедурата

Рано или късно всеки мъж се чуди как да увеличи дебелината на пениса. Но наистина, такава процедура се изисква от много малък процент от мъжете. В други случаи удебеляването на пениса е единствено желанието на самия мъж.

Има стандарт за размер, който се счита за норма. Нормалният пенис е дълъг около 16 сантиметра и обхват 8 сантиметра. Грешка се допуска както нагоре, така и надолу. Микропенисът се счита за показател с дължина 8 см и по-малко в изправено състояние. Този размер на мъжествеността вече изисква намеса и корекция.

микропенис при мъж

Удебеляването на пениса обикновено е по-трудно от промяната на дължината чрез операция. Но в момента има няколко различни метода за увеличаване на диаметъра на пениса. Използването им ще помогне за увеличаване обема на пениса, както у дома, така и под наблюдението на специалисти.

Увеличаването на дебелината на пениса се извършва по няколко метода. Показва се на онези мъже, които имат малък мъжествен размер и искат да разберат как да увеличат дебелината на пениса. В края на краищата е известно, че при продължително самозадоволяване с използването на малки диаметри е възможно обемът на пениса да бъде по-малък.

Това означава, че има начини за увеличаване на дебелината на пениса.

Смазочни материали

Можете бързо и ефективно да увеличите пениса с помощта на специални локални продукти - смазки. Действието на лубриканта се дължи на естествените съставки в състава, с помощта на които тъканите на пениса се разширяват. В допълнение, някои смазки съдържат хормони и поради това се използват най-добре според указанията на Вашия лекар.

Има 3 вида смазки:

 1. Бързо действащ мехлем- след нанасяне пенисът се увеличава с няколко сантиметра, но този мехлем може да се прилага само преди полов акт.
 2. Гелове за уголемяване на фалуса- тези лекарства трябва да се използват в продължение на няколко месеца, за да се постигне дългосрочен кумулативен ефект.
 3. Спомагателни мехлеми- те се използват заедно с други техники или упражнения.
гелове и мехлеми за уголемяване на пениса

Използването на такива лубриканти е абсолютно безопасно и е нетравматичен начин за уголемяване на пениса. Но преди да го използвате, е много важно да се запознаете с противопоказанията и страничните ефекти.

Jelqing

Техниката на джелкинг съществува от древни времена - използвана е от римляните и гърците и е била широко използвана на изток. Принципът се основава на факта, че пенисът е кавернозно тяло, тоест може да се увеличи с редовна стимулация.

Техниката на джелкинг е подобна на мастурбацията, но изисква подготовка и специален подход:

 1. Подгответе гореща, влажна среда. Топлата баня е най-добрата.
 2. Смажете пениса със смазка или специален крем.
 3. Масажирайте органа за лека ерекция.
 4. Направете стегнат пръстен от палеца си.
 5. Издърпайте пениса възможно най-далеч, без появата на очевидни болезнени усещания.

Трябва да повтаряте упражнението десет до петнадесет пъти дневно, като постепенно увеличавате количеството.

Не забравяйте, че техниката трябва да бъде спряна, ако забележите неприятни странични ефекти - болка, дразнене, дискомфорт в областта на слабините.

Хапчета и хранителни добавки за уголемяване на пениса

Можете също така да увеличите пениса у дома с помощта на лекарства, които могат да бъдат както от синтетичен, така и от естествен произход. Принципът на действие на такива лекарства е най-често за ускоряване на кръвообращението и увеличаване на кръвообращението в пениса.

Най-популярното лекарство за уголемяване на фалос днес е китайско хапче на основата на естествен китайски женшен. Женшенът укрепва издръжливостта на тялото, подобрява тонуса на кожата и ускорява притока на кръв. Диетичните добавки са лекарства на основата на билкови съставки, които трябва да се използват в комбинация с други методи. Добрата хранителна добавка съдържа следните компоненти:

 1. Масло от пшенични зародиши- този продукт съдържа цинк и селен, необходими на организма, които са градивните елементи за синтеза на тестостерон.
 2. Витамин Е- много важно вещество, отговорно за размножаването на клетките в тялото, както и за повишаване на потентността и либидото на мъжа.
 3. Тиквени семенаЕ незаменим регулатор на репродуктивната функция при мъжете.
продукти за уголемяване на пениса

Методи за промяна на дебелината

Има няколко от най-популярните методи за увеличаване на ширината на пениса. Някои от тях изискват медицински контрол, докато други, напротив, се извършват самостоятелно у дома.

По време на операцията има няколко основни процедури, според резултатите от които е възможно значително да се увеличи обиколката на пениса:

 • липофилинг;
 • трансплантация на мускулна тъкан;
 • Операция „Перовик";
 • имплантиране на топки.

Има и няколко начина за увеличаване на диаметъра на пениса, без да се прибягва до операция:

 • масаж;
 • разтягане на пениса с удължител;
 • използването на вакуумна помпа;
 • използване на хапчета;
 • използването на различни видове мехлеми и гелове.

Използвайки тези техники, можете да изберете най-добрия начин и да увеличите обема на пениса, както и да увеличите неговата чувствителност.

Народни средства за уголемяване на пениса

В днешно време традиционната медицина е склад на лекарства и рецепти, които могат да се използват заедно с други техники за уголемяване на пениса. Различни билки и пчелни продукти са се доказали много добре.

Билки

Ако обърнете внимание на състава на хранителните добавки, тогава можете да научите за онези билки, които ще дадат положителен ефект. Лекарите са изолирали следните растения, за да увеличат размера на пениса:

 1. ЕпимедиумКорейска планинска жена, която помага при лечението на еректилна дисфункция и влияе върху размера на мъжкия генитален орган. Основното вещество в тази билка е икариинът, който разширява кръвоносните съдове и засилва ерекцията.
 2. ЖеншенЕ доказан продукт, който увеличава притока на кръв към пениса дори след първата употреба.
 3. Еврикома дълголистнаТова е малайзийски женшен, който също разширява клетките на пениса и ускорява местния кръвен поток. В допълнение, това растение увеличава обема на спермата и либидото при мъжете.
билки за уголемяване на пениса

Със сода

Много мъже доказват ефективността на използването на обикновена сода за разширяване на пениса. Основното условие за безопасна процедура е правилното използване на сода по народна рецепта. Можете да използвате сода бикарбонат за вани с пенис. Дразненето на тъканите води до клетъчно делене и разширяване на пениса, но най-важното е да не се прекалява с тази терапия.

Рецепта за мед

Един от популярните начини за уголемяване на пениса е използването на мед и този метод е получил одобрение от уролози и андролози. Той трябва да се прилага по следната схема:

 • медът и водата се смесват и редовно се използват вътрешно;
 • орехите се добавят към меда и се консумират на гладно, по една лъжица всяка сутрин;
 • добавете лешници и шипки към меда, накълцайте и разбийте на маса, като използвате 1-2 супени лъжици дневно.
рецепти с мед за уголемяване на пениса

Техники на работа

Събрахме най-често срещаните начини, които обещават да увеличат мъжеството, и разбрахме дали действително действат.

Най-важният начин за увеличаване на дължината и диаметъра на пениса е чрез упражнения, които ще направят клетките и тъканите на органа по-еластични и разтегливи. Също така, упражненията помагат за подобряване на местното кръвообращение и, както знаете, размерът на фалоса директно зависи от прилива на кръв към фалуса по време на ерекция.

Много мъже се чудят как да увеличат дебелината на пениса с помощта на упражнения за джелкинг? Това е повече от лесно да се направи. Следват две упражнения, които могат да ви помогнат да постигнете добри резултати.

 1. Преди да започнете първото упражнение, пенисът трябва да се загрее, така че кавернозните тела да са по-гъвкави. Можете да го затоплите с топла (не гореща! ) Подгряваща подложка или с торбичка топла сол или зърнени храни. Като леко нанасяте, без да натискате, трябва да загреете достойнството и можете да пристъпите към масаж. Необходимо е да доведете пениса до ерекция лесно и да го смажете обилно със смазка или специален гел за уголемяване, за да се постигне по-голям ефект. Хващаме пениса с показалеца и палеца, като плътно правим пръстен от тях. Издърпваме ръката си към главата и спираме по пътя към нея. Фиксираме пениса в опънато състояние и се задържаме за 7-10 секунди. Премахваме ръката. По този начин трябва да направите 20 повторения. Ако ерекцията е станала силна, можете да прекъснете упражнението. Щом отслабне, продължете.
 2. Следващото упражнение за уголемяване на пениса трябва да се прави с дланта на ръката ви. Тя трябва да стисне здраво пениса в основата и да стисне доста силно за 10 секунди. Ако дланта не покрива напълно пениса, обвиваме изпъкналата дължина с другата ръка. По време на компресия трябва да издърпате пениса нагоре и надолу и наляво - надясно. Трябва да стиснете, така че усещанията да са на ръба на болката. Упражнението трябва да се повтори не повече от 10 пъти.

Използвайки гела, ще постигнете резултата два пъти по-бързо. Упражненията Jelqing, заедно с компонентите на гела, подобряват притока на кръв към кавернозното тяло, а хиалуроновата киселина прониква в тъканите на пениса и попълва обемите, поради което настъпва бързо и видимо увеличение.

Ако правите такава гимнастика всеки ден, дори и без операция, можете да постигнете увеличаване на дължината на пениса с 2 см само за месец. Когато използвате специални гелове и мехлеми за уголемяване на пениса, резултатът може да бъде постигнат за по-кратко време.

Храни за уголемяване на пениса

Ключът към доброто здраве и нормалното функциониране на репродуктивната система е правилното хранене. За да увеличите естествено пениса си, трябва да добавите възможно най-много от следните храни към вашата диета:

 • Диня - Компонентите на динята ускоряват притока на кръв и циркулацията в пениса.
 • Протеинови храни - Протеинът е отговорен за общите нива на тестостерон и мускулния растеж.
 • Ядките са източник на витамини, както и вещества, които увеличават скоростта на синтез на тестостерон.
 • Морските дарове са естествен афродизиак и отличен източник на цинк.
 • Зелените - особено спанак, магданоз, целина, които също повишават нивата на тестостерон и като цяло насърчават здравето.

Ползи от билколечението

 • Билките често не са трудни за намиране, те се продават в почти всяка аптека. А за тези, които живеят в селото, е още по-лесно. Те могат да събират необходимите билки на всяка поляна или поле безплатно.
 • Тези, които сериозно се интересуват от традиционната медицина, смятат, че лечението с билки е безвредно. Билколечението е най-безопасният начин за увеличаване на мъжкия репродуктивен орган.
 • Бързото увеличаване на пениса за тези, които пият билкови инфузии, няма да работи. Но ще получите траен ефект.

Не забравяйте за мастурбацията

Мастурбацията е не просто начин да получите удоволствие и релаксация сами, но и специфично упражнение за разтягане на дължината на пениса. За да увеличите пениса си трябва:

 • върху пениса се нанася крем или масло за смазване;
 • след това с помощта на масаж те затоплят тъканите;
 • мъжът трябва да постигне максимална ерекция;
 • от два пръста трябва да направите пръстен, с който да правите движения отдолу нагоре с малко натиск;
 • процесът задължително трябва да завърши с еякулация и пълно сексуално освобождаване.

Ако мъжът не успее да се възбуди, партньор или гледане на еротични снимки може да му помогне в този процес. Мастурбацията трябва да бъде периодична, а не заместител на пълноценния сексуален живот на мъжа. Той може да донесе само приятни усещания, дискомфорт и болка - това е причина да спрете да действате.