Методи за уголемяване на пениса

размера на мъжкия член как да се увеличи

Почти всички мъже са загрижени за проблема с уголемяването на пениса. Това важи особено за онези, които природата е лишила от внушителните размери на органа. Комплексът, който се развива при силния пол поради малък пенис, оставя своя отпечатък не само върху сексуалния, но и върху ежедневието. Такива мъже, като правило, са сдържани, несигурни, опитват се да избягват комуникацията с противоположния пол.

На справедливост трябва да отбележим, че сред представителите на силната половина на човечеството има такива, които дори със среден размер на пениса (от 13 до 15 см в изправено състояние) искат да увеличат пениса с няколко сантиметра както по дължина, така и по в обем.

Какво можем да кажем за собствениците на микропенис - те просто мечтаят да намерят метод, който да увеличи размера на пениса поне с 2-3 сантиметра! За щастие съвременната медицина предлага няколко решения на този проблем, както с операция, така и без нея.

Нека разгледаме подробно начините за уголемяване на пениса.

Метод на вакуумната помпа

Увеличаването на пениса с помощта на специален цилиндър, който подобрява ерекцията чрез изпомпване на въздух от устройството, се счита за най-просто и достъпно. Пенисът се поставя във вакуумна структура и се притиска върху помпа, която изпомпва въздух. В резултат на това се създава натиск върху пениса, повишава кръвообращението в пениса и осигурява стабилна ерекция.

Според специалистите обаче този метод за кратко поддържа органа в изправено състояние, освен това провокира появата на синини по пениса и може да причини разкъсване на кръвоносните съдове. Следователно използването на вакуум за уголемяване на пениса е възможно само след консултация със специалист.

Метод на удължител

Удължителят е специално устройство, което фиксира пениса в опъната форма, поради което размерът му се увеличава. Дизайнът на такива устройства е различен, но същността на механизма е една и съща: пенисът е фиксиран със специални скоби, които осигуряват напрежение на плътта. Според производителите този метод ви позволява да увеличите дължината на пениса с 2-3 сантиметра за шест месеца.

Метод за използване на лекарства

Бих искал веднага да отбележа, че ефективността на тази техника не е потвърдена от нито един лекар. Различни хранителни добавки и хапчета за уголемяване на пениса работят на принципа на повишаване на еректилната функция на органа, но не допринасят за растежа на пениса. Разбира се, в изправено състояние пенисът ще изглежда малко по-голям, но този ефект може да се постигне и по други начини, без да се трови тялото с хапчета със съмнително производство.

Хирургичен метод

Операцията за уголемяване на пениса се счита за единственият ефективен метод за придаване на дължина и обем на мъжкия орган. Същността на хирургичната интервенция е да се отрежат специфичните връзки, които държат пениса в тазовата област. Напрежението на основата на пениса след тази операция отслабва, което прави възможно увеличаването на дължината на органа с 2-4 см. Също така, с помощта на имплантиране на мастна тъкан, можете да придадете на пениса допълнителен обем.

Трябва да се отбележи, че такава операция не се извършва при хора, страдащи от захарен диабет, високо кръвно налягане, онкологични и други сериозни патологии.

В края на нашия разговор бих искал да споделя с вас един от най-лесните и достъпни начини за всеки мъж визуално да увеличи пениса. Човек трябва само да се отърве от наднорменото тегло и мъжеството ви ще изглежда по-дълго. Факт е, че гънките на мазнини около пениса визуално намаляват реалния размер на пениса с няколко сантиметра. Имайте това предвид!

Обобщавайки всичко по-горе, можем да заключим, че единственият ефективен метод за увеличаване на дължината и обема на пениса е операцията. Останалите методи работят на принципа на увеличаване на потентността и увеличаване на ерекцията. Въпреки че за да се отървете от комплексите и да подобрите сексуалния живот на мъжа, този ефект е достатъчен.